25 agosto 2023 3:46
Hi tornaré! Em va encantar, l'única pega va ser l'organització dels concerts. Que van deixar passar massa estona entre un i un altre i la música per omplir era molt aburrida.es una crítica per millorar, però l'atenció de tots els treballadors, els banys, el menjar tot un 10!
11 julio 2023 19:09
Una experiència decebedora.
La zona d'acampada va ser una decepció. No estava ben senyalitzada i mancava d'instal·lacions adequades.
Els serveis sanitaris eren insuficients i, el que és pitjor, al cap de poques hores no funcionaven en absolut.
Això va portar a una situació d'higiene preocupant, ja que molta gent es va veure obligada a fer les seves necessitats a la platja, generant un impacte negatiu per al medi ambient i un ambient desagradable per a tots.
Les dutxes tampoc funcionaven lo que és un veritable problema amb el calor que feia.
12 noviembre 2022 4:37
La zona d'acampada era una parcel·la de terra que amb la pluja es va fer fang perquè el que feia de para-sol era una malla que traspassava. Els banys van començar al segon dia a no poder utilitzar algun se n'anava a la platja a evacuar. Les dutxes a les 6 de la tarda no funcionaven i ens havíem de buscar la vida. Les begudes cares.

La zona de acampada era una parcela de tierra que con la lluvia se hizo barro porque lo que hacía de sombrilla era una malla que traspasaba. Los baños empezaron al segundo día a no poder utilizar alguno se iba a la playa a evacuar. Las duchas a las 6 de la tarde no funcionaban y teníamos que buscarnos la vida. Las bebidas caras.
01 noviembre 2022 19:09
Una pasada de festival en cuanto a artistas y ubicación. La organización es pésima y la nueva ubicación del camping es desastrosa.
09 octubre 2022 15:32
No s'entén ni la tria de la data ni de la ubicació.
Caldria veure qui hi surt guanyant aquí.
A l'agost els campings i els hotels ja són plens i per tant no es beneficien d'un icremement d'afluència.
La zona triada és més estreta que l'anterior i hi ha cases que estan a tot just 20 m de l'escenari.
Hi ha gent que només té una setmana de vacances i estarà 4 nits sense dormir.
Potser seria més convenient fer-lo al juny o al setembre i/o triar una zona sense veïns com per exemple on era l'antiga Karpa. (Si és que és segur fer aquest tipus d'activitats mulitudinàries a la platja.)

Per cert, la gent que va al festival no en té cap de culpa, tot és responsabilitat de l'ajuntament que dóna els permisos sense respectar els drets de veïns i turistes.

Esperem que la zona no es converteixi en un Salou 2 i que com a mínim els diners recaptats s'inverteixin en millorar els serveis a les platges. Veurem.
09 octubre 2022 5:30
De veritat que no hi havia un altre lloc o dates pel festiuet? A qui li ha acudit la idea de fer-ho en un lloc que ja està sobresaturat d'estiuejants, la majoria famílies? I durant la primera setmana d'agost? No es pot entendre.
07 octubre 2022 8:28
Trobo que es molt bon festival, el cartell es increible pel preu, tot i que hi hagi coses a millorar: Per exemple aigua gratuita, millors instal·lacions a l'acampada o sombra en els concerts, inclús més varietat de menjar. Tot i això penso que es molt bon festival. Sincerament no veig coherent que la gent puntui amb una estrella el festival pel simple fet de que no pot dormir pel soroll. Les ressenyes haurien de ser per evaluar pros i contras del festival, per tal d'ajudar a la gent que vulgui anar un altre any.i no pas per comentar si molesta als veïns o no. Hi ha altres espais on fer aquest tipus de denúncia. Igualment trobo exagerada la reacció per simplement 4 dies de música d'un festival que ja es deia que es faria allà des de fa mesos
16 septiembre 2022 4:37
Peor sitio imposible, ni para los que acudan al festival ni para los vecinos, sin servicios playas sucias
15 septiembre 2022 21:03
Surrealista. El sitio y la fecha carecen de sentido. No existe convivencia posible con los vecinos. La gente acampa por cualquier sitio y se cuelan en las piscinas privadas. Por la noche el sonido hace que sea imposible dormir. Vergonzoso
15 septiembre 2022 8:25
No tenéis otro lugar para montar un festival, que en una zona familiar completamente pegado a las casas? 4 días sin dormir que nos vais a regalar. Vergonzoso.
14 septiembre 2022 3:22
El lugar para la acampada no es el adecuado y además cortan el agua de las duchas a las 6 de la tarde. Inhumano.
09 septiembre 2022 14:02
Menuda vergüenza. En la zona de playa donde se concentran la mayoría de los vecinos montan un escenario con música a todo volumen desde las 16h a las 6 de la mañana, cuatro días seguidos. Dice el concejal que hay que reactivar el ocio nocturno, no se puede reactivar en otra zona lejos del vecindario, sin que moleste a la gente? Que son 10 horas de música al día! Y toda la noche! Me parece inaudito que esto lo promueva un Ayuntamiento. No son las fiestas de un pueblo, es un festival que se han sacado de la manga y del que hemos tenido noticias el día de antes de todo el montaje. Vergonzoso.
05 septiembre 2022 4:05
Muy contento ya que he podido venir a disfrutar junto a mi familia unos días en Comarruga y disfrutar de este festival, hay gente que dice que por qué lo hacen en la playa donde vienen familias a descansar, pues yo he venido con mi familia a descansar y a disfrutar del festival cuatro días, el año que viene volveremos sin duda y volveremos a alquilar alojamiento durante una semana en Comarruga para poder disfrutar 100% del festival.
01 septiembre 2022 3:14
Incomprensible e inaceptable su ubicación menos de 50 metros de viviendas familiares.la zona elegida es la afecta a mayor número de familias ya que es la que se encuentran la torre de sant salvador y el edificio Victoria además de numerosas personas que vivimos en otros edificios contiguos. No había en tantos kilómetros de playa una zona un poco más aislada para que el festival sea disfrutado sólo por aquellos que lo eligen y no impuesto a todos los que estamos de vacaciones y que queremos tranquilidad? Vergonzoso!
29 agosto 2022 13:44
Lo que tenemos que hacer todos los vecinos que nos estamos quejando es denunciar para que no se repita nunca mas.
28 agosto 2022 8:53
Una verguenza que el ayuntamiento permita este tipo de festivales en un lugar de turismo familiar. Como repercute en los negocios de la zona este tipo de eventos? Si la mayoria estaban haciendo botellón en el parquing! Comarruga y Sant Salvador son destinos de costa FAMILIARES!
28 agosto 2022 3:36
Algo insufrible, ya no hablo de la calidad de la música que es nefasta (no se puede considerar ni música, era un ruido horrible), han sido 4 días absolutamente horrorosos, sin poder dormir, parece que el ayuntamiento lo ha hecho a posta. Esto es una zona residencial, donde las familias vienen a descansar. Ha sido un infierno. Espero no tener que volver a vivirlo.
25 agosto 2022 13:20
Arribar i busca lloc al poble per accedir A buscar la polsera, preguntem per l'Acampada i la gent de la taquilla ens envia en una direcció equivocada, comencem bé. Uns policies i uns nois ens donen la bona indicació, arribats a l'Acampada la gent de control no hi tocaven gaire i més bordes impossibles fent baixar a una companya del cotxe. Acampada a 10 minuts a peu del festival, un festival amb sorra de platja, excessivament car, amb la idea de recarregar la polsera fas 2 birres i ja no tens saldo, vas pagant i ni ten adones. El anar picant la polsera a cada entrada i sortida es una mica arcaic. Necessita molta millora: preus, ubicació, grups convidats, y treballadores amb empatía i amabilitat no estaria malament, és el minim quan la gent va a "disfrutar".
20 agosto 2022 0:36
Realmente incomprensible, un festival de poco renombre que se organiza en zona de turismo (junto a dos grandes hoteles), donde familias y huéspedes extranjeros se alojan para unos días de descanso. La sorpresa negativa de los turistas es evidente - así como la certeza de que no volverán en años venideros. Ya no solo por espacio de playa ocupado por el escenario - sino porque durante el montaje y desmontaje se inutiliza la zona de paseo marítimo - durante las 24h.
18 agosto 2022 16:37
Sres.organizadores han pensado ustedes en el perjuicio que supone para las familias que vienen a descansar a San Salvador? No habia lugares menos próximos a las viviendas? Vamos, qué falta de empatia!
25 enero 2020 3:11
Bon festival pero am 0 ombra per les dates que pasa el festival, zona de pulseras pots sofrir un cop de calor
04 octubre 2019 7:21
Pel preu dels beures ja podrien comprar alcohol i refrescos de més calitat i aixi l'endemà tenir l'estómac amb millors condicions. També podrien ficar barres mes llargues amb mes personal.
Referent al lloc s'hauria de fer mes gran el recinte o limitar el aforament a menys persones.
Molt bona la idea de wc's secs ja que no es fa tant merde i tambe s'eviten cues.
Estaria guai ficar un transport desde l'acampada al festival.
25 septiembre 2019 14:29
Després d'haver assistit a les tres primeres edicions he de dir que aquesta última en general ha donat un bon salt qualitatiu però encara queda feina a fer per seguir millorant.

Enguany arribar a la zona d'acampada top cap a les 18: 00 després de fer aproximadament 45 minuts de cua sota el sol (carregat amb tenda i tota els trastos) per a rebre les polseres i trobar-te que quasi no hi ha lloc. A banda d'això la pujada de preus de la cervesa a la barra crec que va ser abusiva.

Però no tot és dolent perquè com he dit ha millorat en general degut a tenir la platja a tocar, el sistema de pagar amb la polsera i la nova ubicació. De les 3 edicions és la que ha estat millor muntada i sense cap mena de dubte repetiré però espero que es vagin polint aquesta detalls negatius.

Escribe una reseña



Calificación general: