25 septiembre 2021 10:17
Es un centre dels que no hi han, amb un disseny espectacular, amb monitors/es molt professionals i classes úniques a la comarca.
14 febrero 2018 14:56
Pèssim centre esportiu amb únic interès lucrar-se a costa dels usuaris:

- Altes quotes i modalitats poc versemblants encaminades a que l'usuari esculli la opció "VIP" (però que el nom no enganyi, només comptes amb PART DE LES PRESTACIONS DEL CENTRE)

- Nul·la activitat en els caps de setmana quan hauria de ser dies de major activitat i classes assistides. (Només obert 3 hores dissabte sense classes ni cap responsable administratiu)

- Màquines Averiades i sense reparació (4 mesos en el gimnàs i de dues cintes per correr noméa en funcionava 1. Màquines per activitats de càrrega rovellades i malmeses)

- Coneixements baixos del cos gestor de l'establiment per solucionar problemes simples dels seus propis aparells (cal que et programis tu els aparells i si no ho saps fer elles tampoc)

- Poques classes assistides, es poden realitzar o no en funció de que els hi vingui de gust! (Si vas en una hora pensant que faràs Classe d'bdominals, per exemple no es farà tot i que X hora hi hagi classe!)

- Condicionament del local DENIGRANT (dutxes oxidades, parets obertes sense reparació, equipament espatllat, plagues en diverses èpoques de l'any, durant l'estiu formigues)

- Serveis com Pla d'exercicis i Nutrició no entren tot i que s'especifica textualment que així és. Per raons de que "la gent que ho demanava no ho feia servir o quan li teníem fet no el van voler" Fina.

De debò, un gimnàs així en algún altre municipi on tinguessin més competència deixeria d'existir. No és en absolut recomanable, pensat perquè vagin a fer la tertúlia senyores grans. GENS RECOMANABLE!

Escribe una reseña



Calificación general: