12 junio 2023 20:25
Es gracias a esta agencia que adquirimos una segunda casa en España.
Han pasado 7 años y todavía tenemos contacto con el jefe de la agencia a quien consideramos un amigo. Todavía nos pasan para ir a verla por noticias o para tener información para el día a día.
16 mayo 2022 15:53
Agence très professionnelle, Marta et Violant sont très proactives. J’ai vendu ma maison avec leur aide, elles ont suivi la vente du début à la fin, m’ont conseillé très bien sur les aspects fiscaux. Marta a suivi presque une année mon dossier de remboursement auprès l’Agencia Tributaria avec un retour positif de la part de l’administration. J’ai vraiment apprécié leur aide car je suis à l’étranger et communiquer en espagnol avec la banque, l’Administration s’est avéré impossible pour moi. Marta a tout pris en charge et a résolu les problèmes avec beaucoup d’implication et responsabilité.
Je recommande vivement d’effectuer des transactions immobilières avec cette agence, j’ai eu une de mes meilleures expériences en Espagne en travaillant avec eux. Il est difficile d'exprimer en mots mon appréciation pour Marta et Violant et pour tout l'aide reçu de leur part
17 junio 2020 15:39
La propietaria es tan amable y simpatica! Para comprar una casa o in apartamento con Fincas Pals estais en buenos manos en Pals
10 noviembre 2017 12:10
Fa 2 anys que vam comprar una casa amb la Marta i des de llavors que ens segueix ajudant amb el manteniment i la cura de la nostra casa. Sempre està disponible i té recursos per a tot. Molt recomanable.
08 noviembre 2017 11:04
Marta de Fincas Pals nos ayudó en todo el papeleo que supuso la venta de la casa de un familiar ya fallecido, la herencia, el pago de los impuestos, ella se encargó de contactar con notarios, gestores, etc. Y luego vendió la casa super rápido. Recomendamos sus servicios por su rapidez, disponibilidad y empatía.
30 octubre 2017 8:45
Fincas Pals són un equip jove, dinàmic amb ganes d’ajudar i de vendre, molt professionals.
18 octubre 2017 5:40
Estem super contents del tracte rebut tant per part de la Marta com de la Silvia. Ens van ensenyar totes les cases que vam voler i més, es van adaptar als nostres horaris i vam trobar la nostra casa gràcies a elles. També ens van assessorar a l’hora de les reformes, en definitiva, estem encantats amb la nostra nova casa a Pals.

Escribe una reseña



Calificación general: