04 noviembre 2022 9:48
Muy buena atención, trato excelente y profesionalidad
Muy recomendable Gracias Montse
23 octubre 2022 19:47
La Montse Gómez és una professional de 10, estem encantats amb la seva feina, ens ha gestionat la compra d’un immoble i tot ha estat perfecte, ha estat allà per a qualsevol cosa que ha sorgit sempre. A banda de bona professional es nota que és bona persona. També la Tamar, molt agradable i de confiança. Les recomanaria amb els ulls tancats!
23 octubre 2022 4:19
Resaltar la calidad del servicio, la atención al detalle y la capacidad de escuchar y entender a los clientes.
El tiempo dedicado por parte de Tamara y Montse son de agradecer de manera infinita, ya que nos han llevado a tomar una excelente decisión al hacer esta compra.
El servicio postventa impecable, te acompañan en cada fase, incluso en esta, donde también nos han podido surgir algunas dudas e inquietudes.
Mil gracias a este equipo de trabajo.
16 julio 2022 23:09
Assessorament professional i de qualitat. L'agencia immobiliària de Sant Feliu de Guíxols te un equip rigorós i cohesionat: Sira, Montse i Tamara fan molt a gust la seva feina. Aquest clima el percep el client.

Des de el minut 1 ens van acompanyar en el procés de compra, aclarint dubtes, rebaixant tensions i ajudant-nos en tot moment per tal que l'operació de compra resultes un èxit. Destacar les atencions post-venda en la gestió de tràmits i altes en el subministres, facilitant i proporcionant solucions de forma integral al client.

Ha resultat un procés, clar, transparent i impecable. Coneixen el sector i saben de que fan i son molt honests. Una grata experiència. Recomanable 100%
27 mayo 2022 11:40
Atentes i afables. M'he sentit totalment recolzat durant tot el procés, fins i tot quan semblava que no sortia.

M'emporto una bona experiència d'aquesta immobiliària. Sens dubte la recomanaria.
07 mayo 2022 12:11
Sira was extremely helpful and lovely, she made the whole process of buying a house in Spain very straightforward.
27 abril 2022 11:45
Excelente trato y atención en todo momento, incluso después de la venta del piso mucho interés y profesionalidad.
Muy recomendado tanto Tamara como todo el equipo, un 10.
14 abril 2022 0:43
Experiència nefasta abans i després de la signatura del contracte. Contractes simplots i obsolets que no protegeixen compradors o arrendataris, i ja t'espavilaràs després amb el propietari. Un cop han cobrat "si te he visto, no me acuerdo". Molt ull!
01 abril 2022 5:34
S'adolitx ens ha ofert un tracte immillorable. Les agents són grans professionals, molt atentes i resolutives. Hi tornaríem a confiar sens dubte.
22 marzo 2022 11:06
Muy buen trato durante todo el proceso de la compra de una vivienda. Agradecer la disponibilidad y la resolución de dudas que han surgido durante el proceso.
Tanto Tamara como Sira, grandes profesional de este sector, siempre pendientes de todos los detalles!
24 octubre 2021 10:11
Écoute attentive et constructive pour identifier notre besoin. Très bon suivi pour la vente. Le plus agréable est toujours une très grande disponibilité et le suivi qui continuent après la vente pour régler les quelques petits problèmes administratifs que nous avons rencontrés suite au confinement. Car nous ne parlons ni l'Espagnol ni le Catalan.
Du sérieux que nous recommandons vivement.
13 septiembre 2021 1:11
Gracias Montse, hemos tenido una experiencia buena, nos ha atendido de maravilla y hemos conseguido arreglar todo como nos hemos planeado, claro con mucha suerte,
30 agosto 2021 15:56
Una experiencia fantástica, Montse paciente, encantadora y muy profesional. Muy contentos con todo el proceso de compra!

encantadora, paciente y muy profesional. Súper contentos con el proceso de compra.
29 agosto 2021 2:50
Molt bona atenció, amabilitat i eficàcia 100% per par de lagent Tamara (Tània no, Tamara perfavor). La resta de personal no els conec i no els puc valorar.
31 julio 2021 23:53
Estem molt contents, la professionalitat, la proximitat i l’atenció de la Tamara ha estat excelent. Sempre ha estat al nostre costat atenta a tot, qualsevol dubte sense cap tipu de compromís, ens l’ha resolt immediatament i gràcies a això hem pogut realitzar la compra d’un immoble amb molta satisfacció i tranquilitat en tot moment. Moltes gràcies per tot! Recomanable al 100%
06 julio 2021 22:00
Gran assessorament en la cerca d'immobles i total confiança en els seus serveis. Molt recomanable!
20 mayo 2021 18:26
Servei molt professional i proper. Em van oferir una selecció molt acurada dels pisos que encaixaven amb el que buscava, i el vam trobar! Gràcies Sira, Montse i Tami! Equipàs!

Escribe una reseña



Calificación general: