26 octubre 2023 20:03
Consejos, asesoramiento, trato personal directo y profesionalidad.
No es la excelencia, es lo siguiente.
Yo aconsejo esta empresa inmobiliaria, tanto en demanda como en oferta de inmuebles.
03 octubre 2023 21:40
Una inmobiliaria molt eficient. Amb la Isabel una treballadora que no mira només pels calers, sinó vetlla pel bé del client. Aixó s'agraeix molt. Dona molta confiança a l'hora de comprar una propietat o llogar un pis. Gràcies.
13 septiembre 2023 0:47
La meva experiència amb Finques Garrotxa i amb la Isabel en particular ha estat excel·lent, és una gran persona, molt resolutiva, i té una atenció immillorable.
Ens hem trobat imprevistos i per part seva hi ha hagut solucions.
Els recomano completament.
02 septiembre 2023 22:26
La millor experiència que he tingut mai amb una immobiliària pel tracte personal, humà i empàtic que reps per part de l'Isabel que és una molt bona professional i bellíssima persona.
Un plaer
25 mayo 2023 21:05
Isabel hizo un trabajo muy profesional de principio a fin y nos facilitó la venta de nuestro apartamento sin ningún problema - totalmente recomendable
23 marzo 2023 3:18
Un servei de 10. Molt agraïda a l Isabel per la seva amabilitat i rapidesa en totes les gestions. Va respondre a tots els dubtes i es va adaptar perfectament a les meves necessitats. Recomanable 100%
24 febrero 2023 17:35
Molt bona atenció, informació y gestió de la compra que vaig realitzar. Els recomano completament
07 enero 2023 19:28
Atenció inmillorable.
La Isabel es una profesional que no se Li escapa cap detall!
Recomenable 100%
30 noviembre 2022 17:04
Hemos sido acompañados en la compra de nuestra casa, por Finques Garrotxa y solo podemos hablar de excelencia. Un tracte de verdadera escucha a nuestras necesidades, de diligencia, compromisso, agilidad i sobretodo muy humano.
Gracias por la entrega.
19 noviembre 2022 4:32
Hem quedat molt agraïts del tracte humà que hem rebut. La dedicació i atenció que se'ns ha ofert ha estat d'una delicadesa càlida i pacient que ens ha possibilitat estar molt còmodes en moments en els que hem près decisions molt complexes per a nosaltres.
Gràcies Isabel, et portem al cor.
06 noviembre 2022 0:47
La meva experiència amb Finques Garrotxa, i amb la Isabel en particular, ha estat molt positiva. La Isabel és una gran professional, i ens ha acompanyat i assessorat en tots els temes, a part de ser també una excel·lent persona. Estem realment agraïdes a tota la gestió que ha fet i no podrem agrair-li suficient, tot el suport i ajuda, que ens ha ofert. Sense ella, no hagués estat possible!
26 octubre 2022 22:27
La gestió amb Finques Garrotxa ha estat excel.lent! La Isabel ha vetllat per la venda del nostre pis des del primer moment i ens ha assessorat, facilitat i acompanyat en tots els tràmits. La seva ajuda ha estat imprescindible.
Moltes gràcies!
02 octubre 2022 3:52
Muy bueno servicio, preocupa po clientes y toma serio su trabajo. Soluciona rápido y bien.
04 diciembre 2021 4:08
La Isabel és una gran professional, amb molta empatia, agradable en el tracte i molt resolutiva i àgil en els tràmits.
Sens dubte la millor inmobiliaria de la zona.
31 agosto 2021 20:20
He fet la compra d’un immoble amb la Isabel, de finques Garrotxa, i ha estat impecable. Ens hem trobat imprevistos, hem hagut de solucionar coses a l’últim moment, i per part seva només hi ha hagut solucions, mai cap problema. S’agraeix molt, en moments importants en la vida com és aquest (sobretot per als particulars que “anem perduts” amb tanta informació), tenir una professional d’aquesta alçada a l’altra banda. Només puc dir-ne coses bones, i tornar a donar-li les gràcies. Des del moment 0 fins a tenir les claus he pogut comptar amb ella en tot moment. Moltes gràcies, Isabel!
19 enero 2021 5:37
Mala experiencia. No nos quisieron mostrar una casa porque consideraron que no teniamos dinero suficiente para reformarla.
07 noviembre 2020 19:58
Estem molt contents del resultat de la nostra compra. Tracte molt agradable i professional. Gràcies per tot, Isabel!
14 septiembre 2020 19:45
Hem fet una compra-venda amb aquesta immobiliària. Al principi semblaven molt bons i professionals i no paraven de recalcar les bones crítiques que tenen a internet i els seus 25 anys de professió. No m'extendré explicant el munt d'errors que han comès i el mal tracte que hem rebut. Només recalcaré alguns punts:

- Sovint ens han tractat de rucs intentant-nos convèncer de fets que no eren certs com per exemple explicant-nos que el notari havia dit coses que no va dir. O exagerant dates per a exculpar-se de les seves errades acusant notaria o banc.
- Ens han enviat documentació de 3rs sense l'autorització d'aquests.
- Mitjançant una colla de disbarats ens han intentat fer pagar uns diners (impost) que no ens pertocava pagar (i curiosament, sort del banc que ens ha advertit). Primer ens han volgut fer creure que el fet de pagar nosaltres aquest impost era normal. Després al veure's desarmats per notaria i banc ens han intentat de fer creure que era l'altre part qui els havia obligat a fer-ho.
- Ens han enviat (per error) uns mails que intercanviaven amb l'altra part de la transacció en els quals ells (els de la immobiliària) ens feien befa descaradament. I encara ens volien fer creure que era una broma tractant-nos de rucs.
- Durant el procés de compra-venda s'han descuidat varis documents i han fet de forma deficient algunes operacions bàsiques.
- Finalment hem intentat de parlar amb ells per a fer un anàlisis tranquil de tot i no ens han ni escoltat. S'han posat a parlar i parlar sense deixar-nos ni un respir per a poder expressar-nos. Així que faig la reflexió via Google ja que almenys aquí no em tallareu a mitja frase ni m'acusareu de voler dir coses que no he dit. Queda per escrit.

No vull condicionar a la gent que prengui la decisió de treballar amb ells, tenen bones cases i a vegades no es pot triar. Simplement vull expressar la meva mala experiència amb aquesta empresa i recalcar que ni el banc amb el que he treballat ni els notaris han entès la majoria de les gestions que han fet aquesta immobiliària. Aneu amb peus de plom i informeu-vos molt bé de tot.
19 mayo 2020 4:58
Despres de 8 anys de comprar la mesia amb vosaltres, hem tornat a besalu per comprar una casa pel nostre fill i gracies a vosaltres hem trobat el que estavem buscant, com sempre molt agraits per la vostra ajuda i professionalitat, sou un 10!

Escribe una reseña



Calificación general: