27 diciembre 2022 15:01
Professionnel très compétent, à l'écoute du client.
Suivi du dossier jusque dans le moindre détail et accompagnement du client jusqu'au bout du processus de vente ou d'achat, y compris les démarches administratives auprès de la mairie, des banques et des services des eaux et électricité!

A recommander sans hésitation!
17 diciembre 2022 21:01
He quedat molt contenta amb l'eficiència i la responsabilitat dels germans Guanter. Uns grans professionals!
08 noviembre 2022 11:40
Nosotros hemos hecho varias gestiones con esta agencia y ya desde el principio nos dimos cuenta de su profesionalidad.un trato inmejorable, ocupándose en todo momento hasta el más mínimo detalle.recomendable al 100%


.
17 febrero 2022 4:02
Vaig comprar amb ells. El Fèlix és un súper professional del sector. Va mostrar molta paciència i interès en tot el procés. Tant el servei durant la compra com després ha sigut exquisit. Súper recomanables.

Porto quasi 20 anys a l'Escala i m'han demostrat ser una de les Agències referents del poble, pel tracte amb nosaltres, la transparència en tot, la facilitat en els tràmits i els coneixements.

Felicitats!
01 noviembre 2019 2:16
Agencia immobiliaria de les mes antigues de l'Escala. Molt eficients i atents en el servei. Molt bona gestio tant en la venda com el lloguer. Molt propers en el tracte, i en el cas del lloguer s'impliquen perque l'estada sigui la millor possible, solucionant qualsevol incidència. Recomenable cent per cent.
29 octubre 2019 14:26
Excelente trato y profesionalidad. Muy amables y comprensibles. Estuvieron siempre receptivos a nuestras demandas y nos ayudaron en todo lo posible. Volveremos a repetir.
28 octubre 2019 4:11
Un any més, i ja són uns quants, agraïm el rigor i la professionalitat de Finques Guanter. A la arribada tot està impecable i si sorgeix qualsevol problema, la resposta és immediata i totalment satisfactòria. Hi tornarem! Gràcies de nou a tot l'equip. Araceli, Leo i família.
05 septiembre 2019 20:24
Fa anys q passem les nostres vacances a la població de l, Escala. Sempre hem anat de lloguer a apartaments o xalets amb finques Guanter.un tracte molt personal i eficient pel la qual cosa sempre repetim. A l, hora gestionar-ho tot x Internet és molt còmode i àgils en el tràmit.
12 mayo 2019 21:22
Excellent company for villa holiday rental in L'escala. Speak English with local knowledge. Fast response to everything!
14 mayo 2018 8:30
Reservamos un apartamento para 1 semana a finales de abril para pasar unas pequeñas vacaciones en familia en el Empordà, todo perfecto, tanto la atención telefónica como el trato en persona al llegar. El apartamento impecable y con unas vistas magníficas. Volveremos pronto y además recomendaremos esta agencia seguro ;).

Escribe una reseña



Calificación general: