25 agosto 2023 1:08
A principio de mes, les alquile una vivienda y ha ido todo perfecto, Monica que es la que ha llevado todo el tema ha tenido un trato magnifico conmigo y en todo momento ha estado atenta a la evolución del tema. Estoy super satisfecho de como lo ha llevado y estoy muy contento de como estaba el piso. Satisfacción 100x100 recomendable. Super profesionales.
18 febrero 2023 6:23
Al principio cuando alquilé el piso parecía todo muy formal y profesional, pero a la hora de rescindir del contrato, miran por su bolsillo con la fianza y por supuesto para el propietario, que les alquilará de nuevo el inmueble, en definitiva no todo el oro es el que reluce
27 julio 2022 8:47
No puc més que tenir paraules d'agraiment cap a ells. Teníem uns requeriments especials per un lloguer i s'han bolcat en ells. Tant la Mònica com el Jaume tracte 100% professionals i 1000% humà. Ho recomano sens cap mena de dubte
16 abril 2022 7:08
La peor experiencia de mi vida, durante tres años que estuve con ellos fue un acoso constante sin motivo, ni se os ocurra darle vuestro wasap, olvidaros de q os devuelvan la fianza, en mi caso dejé el piso en perfectas condiciones y se inventaron de todo para irme descontado dinero, de 3000€ solo recupere 600€, van de q lo hacen todo bien y son los primeros que no, ya q el primer pago de la agencia lo cobran en dinero negro. La chica que enseña el piso es la que después te trata mal y te quita todo, no os fies ni un pelo de ellos. Yo no los recomiendo ni a mí peor enemigo
04 abril 2022 6:44
Mala atención, trato al cliente con poco interés y bajo nivel negociable, no recomendable, es la segunda vez que contactamos con ellos para 2 locales distintos, poca profesionalidad al hablar con el cliente.
04 enero 2022 10:11
0 transparència. Una mentira rere una altra només per mantenir-te interessat i a l'espera.
Fins i tot a les treballadores se'ls notava que passaven vergonya d'haver d'encobrir les mentides del cap.
Francament decepcionant.
Ni la recomano ni tornaré.
08 agosto 2021 21:14
Immobiliària molt professional. El tracte amb el client és directe i sincer. El servei és acurat i sempre buscant una solució. Tant en tema de vendes com de lloguers són una immobiliària de referència a la Garriga.
28 mayo 2021 1:26
Profesionales y serios en su trabajo. Un trato personal excelente por todo el equipo. Encontraron lo que necesitaba en una sola visita.
05 septiembre 2020 5:16
Un estafador. Està llogant places de cotxes petits a cotxes grans, i amb aquesta acció està creant un greu perjudici a tots els propietaris. No dóna resposta i continua amb el lloguer. Per cert, és api? No està col.legiat.
06 agosto 2020 19:05
API seriós i transparent, molt meticulós i professional. Pren el temps necessari per donar un resposta adequada a les necessitats plantejades. Tracte amable i empàtic. Una referència a la Garriga. Molt satisfet amb els seus serveis.
02 julio 2017 18:20
Per mi va ser una atenció nefasta. Sempre diuen que et van informant del teu cas i has d'anar trucant perque passen del tema. Finalment vaig tindre d'anar a un altre inmobiliaria perque si fos per ells a dia d'ara encara espero resposta. No els recomano. Almenys ha sigut la meva experiència.
08 junio 2017 17:46
Tracte molt agradable.
La veritat es que sempre intenten buscar una solució als problemes.

Felicitats per fer una bona feina a tot l'equip de Jaume travé

Joel Fernandez

Escribe una reseña



Calificación general: