12 febrero 2024 7:11
Estamos realmente agradecidos con el trabajo de Finques La Riera, especialmente de Sonia que nos ayudó mucho. Mantuvo el contacto durante todo el tiempo del proceso. Ella estuvo atenta a cada detalle. Altamente recomendado.
06 febrero 2024 5:00
quiero agradecer a finques la Riera por su apoyo y ayuda ,hacer especial mención a manel que me acompañó en todo momento del proceso y me puso las cosas siempre fáciles ,creo aparte de su profesionalidad ,me demostró una empatia y valores que pocos pueden demostrar ,tambien agradecer a salvador por su ayuda y comprensión ,rosa tambien me lo puso fácil a la hora de alquilar ,en definitiva estoy muy agradecida de todo el proceso el apoyo recibidio y profesionalidad.la recomendaria sin duda alguna .GRACIAS
12 enero 2024 7:24
En general hem quedat molt satisfets per com han portat les operacions de lloguer i compra. Personal molt atent i professional amb bona predisposició per atendre tots els dubtes que ens van sorgir. En tots els casos la Rosa i el Manel ens han atès molt bé.
07 octubre 2023 22:30
És amb gran plaer que escric aquesta ressenya per Finques La Riera, l'agència immobiliària que va fer realitat el meu somni de trobar la nostra casa. Vull destacar especialment el paper de la Sònia, qui ha estat al nostre costat durant tot el procés i ha fet que tot fos molt senzill, fàcil i sense estrès.

La Sònia és una professional amb un profund coneixement del mercat immobiliari i una gran habilitat per comprendre les necessitats i desitjos dels clients. Va ser increïblement pacient amb mi mentre explorava diferents opcions i em va guiar amb saviesa a través del procés de compra. A més de mostrar interès pel meu benestar i el de la meva familia, sempre ha estat pendent de que estiguessim còmodes i satisfets amb la decisió.

No puc estar més contenta amb la meva nova llar i estic profundament agraït a Finques La Riera i, especialment, a la Sònia per fer-ho possible. Si esteu buscant una agència immobiliària de confiança que us faci sentir que sou la prioritat número u, no dubteu a confiar en Finques La Riera i en la Sònia. No us decebran.
06 julio 2023 10:31
Quiero compartir mi experiencia negativa con la agencia. Gerentes extremadamente hostiles, poca profesionalidad. Guiados por principios terribles, incluso se niegan a hacer una cita para ver un apartamento y, mientras tanto, el precio de un apartamento en el sitio es cada vez más bajo. Recomiendo encarecidamente no trabajar con ellos.
24 mayo 2023 8:52
Muy contenta con el trabajo de Rosa Xicoy. En todo el proceso de alquiler me ha acompañado y ayudado de forma muy humana. Volvería a confiar en ella una y mil veces más sin dudarlo.
19 abril 2023 11:07
Estem encantats amb el tracte de les Finques la Riera, especialment de la Gemma. Gràcies a ells hem aconseguit fer una compra-venta que era ben complicada. Han trobat solucions pràctiques i professionals, i tot amb un tracte proper i humà.
Molt recomanable
14 abril 2023 19:16
Estic molt satisfeta amb el servei! Amables, professionals i experts en el sector! Amb un tracte molt proper i personal. Em van aconseguir el que buscava en molt poc temps. Nomes puc tenir paraules d’agraïment
04 febrero 2023 8:29
Agraïment immens!

Són un clar exemple de compromís i perseverança.

Una venta molt i molt senzilla, es va transformar en una de completament impossible quan van sorgir problemes en escriptures prèvies.

En Xavier i en Manel van aconseguir fer realitat la frase de que "l’impossible requereix una mica més de temps".

Tot plegat s’ha convertit en una autèntica odissea de tres anys.lògicament es fa difícil de resumir però és molt important poder remarcar l’ajuda que n'he rebut en tot moment al llarg de tot aquest temps.

S'han fins i tot mobilitzat per poder-me aconseguir tota mena de documentació (certificats de naixement, defunció, matrimoni, nota registral,).

Anant més enllà del que realment els hi pertocaria i invertint-hi un munt d'hores i de dedicació. Admirable.

Moltes gràcies per tant, moltes gràcies per fer-ho possible!
01 febrero 2023 2:04
Finques la Riera ens van acompanyar en tot el nostre procés de venta del pis. La Sonia va ser propera i ens va resoldre tots els dubtes i necessitats. 100% la recomanaria. Després a la compra d'un altre inmoble el mateix.
21 enero 2023 15:04
Ha estat una experiència excel•lent. Amb especial menció a la Cristina i a en Manel que ens han acompanyat durant tot el procés. Mil gràcies per la vostra atenció, acompanyament i professionalitat. Realment no tinc més que paraules d'agraïment sense desmerèixer, òbviament a la resta de l'equip que hi treballa.
Dir-vos que estem eternament agraïts, a partir d'ara, gràcies a la vostra ajuda, la nostra vida es facilita i ens acostem a la felicitat plena.

Enhorabona a tot l'equip de finques la riera per la feina feta!
17 enero 2023 0:36
Fantàstica atenció rebuda per part de la Gemma. Ha estat tot fàcil, ràpid i amb tota la ajuda necessària.

Gràcies per tot!
13 enero 2023 23:47
Es difícil definir en una sola paraula el tracte i la eficiència de Finques La Riera, especialment de la Rosa, una profesional agradable, empàtica.una crack. Va costar però el vàrem trobar i part de la felicitat que sento per viure a Arenys li haig d'agrair a ella, a la seva feina incansable i a la resta de l' equip de professionals.
Super agrait:)
21 diciembre 2022 13:08
Moltes gràcies Gemma per haver-nos ajudat des del primer moment.
Recomanem els serveis de Finques la Riera a Qualsevol interessat:)
Tracte proper i familiar, que és d'agraïr sempre ;)
21 diciembre 2022 1:25
Finques Riera has been extremely helpful in getting us a flat quickly and making everything perfect for our move from the UK to Arenys de Mar. We recommend this agency especially working with Rosa, she has been key part in making it all real. Moltes gracies Rosa! The Burgos Bales
18 diciembre 2022 4:03
L'experiència amb Finques la Riera ha estat molt bona, i voldria mostrar el meu agraïment a la Cristina, que des del minut zero va fer tot el possible per facilitar acords, i perquè jo pogués disposar de tota la informació del pis i comprar amb tranquilitat. Gràcies!
15 diciembre 2022 1:07
L'agència ens han oferit un tracte personalitzat i professional. Concretament Rosa ens ha ajudat a buscar, revisar i assegurar l'opció que més se'ns adaptava i estem molt contents. Ha mostrat disponibilitat en tot moment i una bona gestió durant tot el procés. Li agraïm molt tota l'ajuda que ens ha brindat, és una bona professional, així com la immobiliària.
13 diciembre 2022 16:26
Gemma nos ha tratado con toda familiaridad. Ha sido muy comprensiva y cercana.
Nos ha sabido solucionar todo con paciencia y confianza.

Es una buena profesionalidad y buena persona.
06 diciembre 2022 22:01
Absoluta formalidad, rapidez, corrección y constante información. Nosotros vivimos en una isla y ellos se han encargado de todo (notario, ayuntamiento, compradores). Si hay que vender un inmueble son altamente recomendables. Muchas gracias por todo, especialmente por vuestra amabilidad.
27 noviembre 2022 19:15
Fa molt poc la meva esposa i un servidor hem comprat un habitatge a Arenys de Mar a través dels serveis de Finques La Riera, volem dir que estem molt contents. En tot moment hem rebut l'assessorament que necessitàvem a més d'un tracte personalitzat, pròxim i professional per tot l'equip, especialment per Gemma, una gran professional, qui va estar amb nosaltres durant tot el procés, sens dubte recomanem els serveis de Finques La Riera.

Hace muy poco mi esposa y un servidor hemos comprado una vivienda en Arenys de Mar a través de los servicios de Finques La Riera, queremos decir que estamos muy contentos. En todo momento hemos recibido el asesoramiento que necesitábamos además de un trato personalizado, cercano y profesional por todo el equipo, en especial por Gemma, una gran profesional, quien estuvo con nosotros durante todo el proceso, sin duda recomendamos los servicios de Finques La Riera.
21 noviembre 2022 15:04
La verdad una dedicacion y una atencion super escelente para mi un 12 para arriba. Gracias a la fincas la riera y a su gestora GEMMA.
09 noviembre 2022 22:28
Gràcies a l'atenció, comprensió, paciència, professionalitat acurada y eficient, empatia acompanyament i suport en tot el procés de compra de Finques la Riera i especialment amb la qualitat humana de Manel Moreno, des d'avui, que em vaig empadronar, sóc d'Arenys. Manel segueix així. Persones com Tu fan que el món i la vida sigui millor. Molt agraït. Josep, (jmj 20220930)
09 noviembre 2022 1:40
Agencia inmobiliaria muy recomendable. Estamos muy contentos con el trato recibido, especialmente con Rosa y Silvia. Si algún día necesitamos de sus servicios, sin duda acudiremos a ellos. Muchas gracias por todo. Un beso de Chus y Ricardo.
11 octubre 2022 0:46
Tant el treball com l’atenció han estat molt adeqüats i això ens a dut a finalitzar compra-venda en un temps record que ni tan sols ens esperàvem que faríem tant ràpid. Gràcies a na Gemma, pel seu tracte i per saber tenir la paciència que es requeria per resoldre tots els dubtes d’uns venedors novells que anaven molt perduts. Fer la venda amb vosaltres ha estat còmode i tranquil·litzador. Per darrera vegada, moltes gràcies per la feina i per la professionalitat.
27 septiembre 2022 16:26
Pese a que finalmente no pudimos encontrar una vivienda que se ajustará a nuestras necesidades, nos consta que hicisteis lo posible y que fuisteis amables y comprensivos con nuestra situación (necesidades especiales por salud). Gracias.
27 septiembre 2022 7:47
Des del primer moment hem sigut atesos d’una manera excepcional, Sens dubte gràcies a Finques la Riera i en especial a La Rosa per la seva bona gestió rapidesa i atenció humana començem aquesta nova etapa en aquesta casa que ens encanta! Mil gràcies per tot!
26 septiembre 2022 10:23
He recibido muy buen trato por parte de Rosa de Finques La Riera. El trato ha sido muy profesional y con claridad en cuanto a mis dudas sobre algunas clausulas del contrato de arrendamiento.
20 septiembre 2022 11:52
He tenido un trato muy agradable, simpaticos.
Mi experiencia ha sido genial.
Gracias.
14 septiembre 2022 5:03
Gemma nos ha ayudado a encontrar la casa perfecta para nosotros. Es súper amable, atenta, simpática… Además ayuda durante todo el proceso. Se nota que lleva años trabajando de esto, grandísima profesional. ¡Recomiendo al 100%!

Escribe una reseña



Calificación general: