13 marzo 2023 10:46
Highly recommended! Anna and Gill are both super professional and kind. As a foreigner it wasn't easy to find a property and they did the extra mile for me every time I needed their help. Thank you
11 febrero 2023 18:14
Molt bon tracte. En Gil ens ha portat tot el tema de compra de la nostra llar i ha estat super atent en tot moment. Tornaríem a fer gestions amb ells sens dubte
30 octubre 2022 17:17
Después de 1 año que me fui del piso, aún no me han devuelto la fianza! Mentiras sobre mentiras! Que vergüenza
03 septiembre 2022 6:57
Muy profesionales, hemos trabajado con ellos tanto en pisos como locales comerciales y ha sido excelente. Tanto Gil como Ana son dos profesionales con un trato al cliente muy trabajado, si está en sus manos siempre te consiguen la solución a lo que buscas. Recomendables al 100%. Seguiremos trabajando con ellos seguro.
29 julio 2022 5:31
Súper contenta con todo el asesoramiento recibido especial mente por Ana, algo tan serio se transformó en sencillo. Gracias.
19 marzo 2022 11:42
Molt ben atesa i ràpid en les dues ocasions que vaig necessitar dels seus serveis per uns tràmits. Totalment recomanable. Sens dubte, tornaria a confiar amb ells. Gràcies.
13 julio 2021 1:30
Buenos profesionales, muy transparentes y no tuvieron problema en traducir el contrato al castellano. Volvería a trabajar con ello sin pensarmelo
21 junio 2021 15:38
El 2013 vaig llogar un pis amb ells i vaig marxar abans de finalitzar el contracte, 28 de febrer. L' 1 de març van entrar- hi a viure uns altres inquilins. Que no diguin que és fals, jo mateixa els vaig veure fer la mudança. Vaig pagar el més de març com a penyora per haver deixat el pis abans. Sí llogaven el pis immediatament, no havia de pagar indemnització. Vaig anar a un advocat i em vaig informar molt bé. Cobrar- me el mes de març havent- lo llogat era " enriquiment il.lícit ". Si deixes un pis abans de finalitzar el contracte i no es lloga immediatament has de pagar indemnització. Jo en persona vaig anar a pagar el mes de març en efectiu a les oficines (no és pot ser més ingènua, tot s' ha de dir). No cal dir que tampoc no em van tornar els dos mesos de fiança, i això que el pis el vaig deixar millor del què me' l van donar. Ingènua de mi, vaig esperar que em truquessin per tornar- me el mes de març, ja que l' havien llogat immediatament. La gent al.lucin amb mi, esperar per dir- me " mira Anna, et tornem els diners del més de març pk l' hem llogat i si ens els quedem és enriquiment il.lícit, jajaja. En total em van estafar, i dic estafar perquè va ser una estafa, 2100 euros. La resposta que em donen a la meva anterior ressenya és que no vaig pagar rendes ni subministraments. FALS: : vaig pagar març (el més de març me' l van cobrar a mi i als nous llogaters). Em demanàvem que pagués el gas de març!
Si tot això que explico no és cert, que diguin perquè no van recollir el meu burofax.
Compte amb ells. Tenen el costum de llogar pisos sense cèdula d'habitabilitat.
El pitjor de tot és que actuïn amb aquesta impunitat des de fa anys.
21 junio 2021 13:30
He treballat amb ells durant 4 anys pel tema d'un lloguer a La Garriga i SEMPRE han sol.lucionat tots els problemes q han hagut. Posteriorment he venut la casa amb ells i tot i estant a 1000 km m'ho han arreglat tot. Tenim una altra vivenda d'uns familiars en lloguer amb ells i també estem molt satisfets. Sense dubtes recomano aquestes finques tant per llegar com per comprar o vendre. Gràcies Anna i Gil.
15 febrero 2021 18:28
Que bien que se os da manipular, solo os movéis por el interés económico, no me ayudasteis en nada, al contrario, todo trabas, el toldo lo abono el seguro, y aun así, os quedasteis con la fianza, sin vergüenzas, los inquilinos, todo tipo de obligaciones tenemos, y vuestros contratos claramente redactados a vuestro favor, un trato despreciable, señores que hay que tratar bien al cliente!
17 enero 2021 11:49
Estafadores profesionales. Y si le pones una reseña negativa, te dirán que no existes en la red y que nunca has sido su cliente (solo tienen que revisar las respuestas que le dan a los que lo valoran con 1 estrella) llamando incluso "facha" a la gente que les recrimina que den los contratos en catalán a gente que no entiende esa lengua (eso si, jamás niegan que los contratos los hagan en este idioma).

Un saludo y recuerden: Cataluña es ESPAÑA. Lo sigue siendo y lo será.
03 diciembre 2019 2:51
Professionalitat i proximitat. Una molt bona opció per llogar, comprar o vendre a la Garriga i rodalies. Totalment recomanable!
30 noviembre 2019 19:19
Muchas gracias todo el equipo de Finques Núria que han hecho una labor profesional extraordinaria.
Nos mantuvieron informados en todo momento logrando que el proceso de venta del piso se haya hecho con rapidez honestidad y eficacia

Escribe una reseña



Calificación general: