12 febrero 2024 21:57
Molt bé el tracta i l’atenció.
Claredat i disposició en tot moment!
Molt bon venedor el Francesc. Gràcies per l’ajuda.
11 febrero 2023 13:35
La primera inmobiliaria que hemos encontrado que mostraba fotos reales de las viviendas, eficacia y rapidez en los trámites, nos han facilitado muchísimas cosas, trato muy cercano que se agradece muchísimo. Tuvimos un problema porque faltaba una renovación de cédula que tardaba demasiado para como está el mercado con las hipotecas pero por suerte se solucionó.
Sin duda confiaría en ellos para cualquier gestión en un futuro.
01 enero 2023 4:51
Excelente trato, nos han ayuda en todo nos han acompañado de principio a fin en nuestra compra, preocupandose de todo, tanto Francesc como ana son unas bellísimas personas que nos han dado un trato muy familiar
18 julio 2022 23:37
De lo mejor de la zona y Anna una de las mejores profesionales del sector buen trato y asesoramiento en todo lo necesario.
El que diga lo contrario miente.
19 junio 2022 14:50
Gran equip huma i profesional, sens dubte el lloc perfecta per compra o vendre la teva casa o pis
22 mayo 2022 19:17
Y les pongo una estrella por que hay que poner algo que si no ni una. Muy decepcionada con el trato recibido, después que la inquilina que me consiguieron me dejara de pagar durante 9 meses y me destrozara la casa, que entiendo que no es culpa de ellos, pero me hubiera gustado que hubieran tenido más interés y se hubieran molestado un poquito más en ayudarme. Cuando conseguí echarla les dije de ponerla en venta y han pasado totalmente de mi, de llevarme visitas y de contestarme a llamadas o a wasaps. Sin duda no volvería a trabajar con ellos. Decepción total!
30 abril 2022 11:17
Agradecida de el acompañamiento de la inmobiliaria, y como nos conecto con la casa.
Gracias Ana
18 abril 2022 22:06
És l’empresa immobiliària a Corbera de Llobregat a la que vam confiar la venda del nostre immoble. Amb un tracte personal i honest, i amb molta professionalitat van aconseguir la venda amb rapidessa i efectivitat. Molt satisfets amb el resultat.
17 abril 2022 12:54
Excelente Profesional la Ana Rigol me asesoró y me acompaño siempre en todo lo que estuvo en su alcance GRACIAS
07 enero 2022 1:13
Des del primer moment l'atenció i empatia amb el que buscàvem va ser el més important per nosaltres. Veníem d'una zona molt diferent a Corbera i teníem molts dubtes. Ens va atendre l'Anna que, a part de tenir un molt bon domini de la seva feina, coneix la zona com el que és, casa seva. Ens va saber buscar solucions a tots els dubtes i problemes logístics i de papers que ens voltaven pel cap i la seva eficiència ens va encantar. Molt ràpida en les gestions del lloguer de la nostra casa i anys després encara podem comptar amb ella quan necessitem quelcom per la casa, papers i demés gestions. Estem molt agraïts per la feina feta i el tracte rebut.
02 julio 2021 14:30
Buen trato, tanto con Francesc como con Anna. Ambos dispuestos a ayudar con lo que haga falta.
13 junio 2021 22:30
Muy buen servicio y muy buena atención. Anna Rigol me estuvo ayudando y asesorando en todo momento. Incluso después de comprar la vivienda me estuvo ayudando e informando desinteresadamente. Muy contento y totalmente recomendable. Gracias
11 junio 2021 22:03
El trato es exquisito. Muy humano. Intentan adaptarse y buscar soluciones. Muy recomendado
19 septiembre 2020 3:47
Hem estat encantats amb el tracte, i sobretot la seva professionalitat, en tot moment ens ha mantingut informats de tot. Gràcies per fer-ho tan fàcil.
03 septiembre 2020 22:19
En el nostre cas ens ha ajudat tant en la venda d'una casa familiar com en la cerca d'una nova propietat ja fa força anys i en els dos casos ha anat genial.
Facilitat en tot el procés, comunicació directa, ràpida i sobretot honesta.
Poques persones coneixen tant Corbera i rodalies com l'Anna. Merci per tot!
17 agosto 2020 2:22
Anna Rigol, molt satisfeta de la teva professionalitat. Ha sigut un plaer i desitjo continuar comptant amb tu. Gràcies!
21 julio 2020 1:42
Anna Rigol, ets una péssima professional. Emetre una valoració de lloguer del meu habitatge sense haver-lo visitat creus que és de bon professional?

Ho has fet a petició de la meva ex dona, que fa 7 anys ja no viu aquí, i fa 3 anys i mig que no es fa càrrec de la seva part de la hipoteca, ara m'ha portat a judici per fer-me fora de la vivenda que jo estic pagant, aportant un document teu amb una valoració feta sense haver-te dignat a visitar l'habitatge. Amb ella heu jugat a pàdel i heu fet amistat, però dubtosament al n amb això és suficient per emetre una valoració per una demanda legal que ha arribat a judici.

Si m'haguessin contactat t'hauria rebut amablement perquè fessis una visita. Pero has demostrat una mancança de valors ètics i professionals imperdonable.
20 julio 2020 6:14
Bona professional. M'ajudat molt amb bon criteri pensant en els meus interessos i això ho valoro molt. La recomano!
14 julio 2020 3:04
Fa cinc anys que l'Anna ens va ajudar a trobar la nostra llar. Molt professional i de gran ajuda. Des de llavors ens ha ajudat en totes les qüestions consultades i hem trobat en ella una persona de referència i una amistat. 100% recomanable

Escribe una reseña



Calificación general: