24 febrero 2024 13:50
Organización perfecta
No muy masificada
Espectáculos muy frecuentes a diario
Hilo conductor 2024 Festa de la llum
Ideal para visitar con niños
08 mayo 2023 8:18
Muy concurrida pero muy detallada y con muchos espectaculos, tanto callejeros como mas eleborados como los bailes
03 abril 2023 5:54
Molt bona festa i molt completa! Un munt d’espectacles i sorpreses per tot arreu! Hi trobes teatre, dansa, diables, menjar i molt bon beure! Sense comptar l’actuació final de cada dia, amb els diables, els focs artificials i el teatre. A mes d’un molt bon ambient en general.
30 marzo 2023 17:38
¡Bienvenidos a Manresa! Bajando el ascensor de la Plaza Mayor podéis conocer el mejor comercio de Manresa el comercio de las drogas! Podéis visitar la ciudad y comprar vuestro polvo en las Asociaciones a cualquier hora del dia. Si para vosotros es demasiado pesado podéis comprar María en la Via Sant Ignasi sólo hay que seguir el olor infernal de Maria.
07 marzo 2023 16:01
Fira molt ben organitzada amb espectacles medievals per tota la fira.
Molt recomanable per passar el dia
20 abril 2022 6:47
Avui dissabte he estat amb la meva parella, una fira molt maca, sobretot el mercat medieval, molts espectacles, poder entrar al carrer del blaç se pagar, gaudir de la festa, segur que tornarem, a destacar negativament, massa gent. Però ens ha agradat moltíssim.
02 marzo 2022 11:29
Català / Español / English
La Fira de l’Aixada és un mercat medieval que es celebra durant la Festa de la Llum, a Manresa, que s’envolta durant un cap de setmana amb cavallers, joglars, artesans, firaires, espectacles de lluita, dansa. Un espectacle que impressiona per la quantitat d’escenaris i de representacions que hi ha al casc antic de la ciutat.
_
La Feria de la Aixada es un mercado medieval que se celebra durante la Fiesta de la Luz, en Manresa, que se rodea durante un fin de semana con caballeros, juglares, artesanos, feriantes, espectáculos de lucha, danza. Un espectáculo que impresiona por la cantidad de escenarios y de representaciones que hay en el casco antiguo de la ciudad.
_
The Fira de l'Aixada is a medieval market held during the Festa de la Llum, in Manresa, which is surrounded for a weekend with knights, minstrels, artisans, fairgoers, wrestling shows, dance. A a show that impresses with the number of stages and performances in the old town.

Escribe una reseña



Calificación general: