13 octubre 2022 18:46
Un bon centre de fisioterapia totalment equipat per totes les necesitats
Molt bones profesionals i un tracte inmillorable
Em sento afortunada de haber estat a les vostres mans
25 septiembre 2022 6:18
Atención super correcta, saben tratar correctamente tus dolencias. Acceso minusválidos correcta.
Hay que entrar con máscara protectora. Aceptan mutuas y por privado también. Disponen de todo tipo de material y máquinas adaptables al cuerpo humano.
15 septiembre 2022 11:31
Muy recomendable. Soy corredor de maratones, visité durante mis vacaciones dos veces este Centro y quedé plenamente satisfecho. Esther es una gran profesional y da un trato exquisito a sus pacientes. Ambiente "familiar" y servicio muy profesional. Gracias y hasta pronto!
17 abril 2022 8:51
Totes les fisios que formen l'equip son excepcionalts i molt carinyoses i atents amb els pacients. Jo hi vaig anar fa molts anys perque havia estat a punt de perdre una cama i la seva rehabilitació ha fet que a dia d'avui tingui les dues i faci vida normal sense dolor. Actualment hi vaig per esquena i cervicals, i inclus quan tinc hora més endavant sempre em fan un lloc quan estic amb molt dolor. Posen al pacient per davant de tot, els dediquen tot el temps i son atentes i amables, es com estar a casa. El millor centre de fisio de tot Palamós i voltants! Seguiu així!
12 abril 2022 20:49
Les millors fisios que hi ha! Professionalitat excel·lent, serveis i immillorable, i el tracte personal és el millor que tenen! Són increïbles!
21 noviembre 2021 3:19
Atenció nefasta i poc coordial. El personal careix d'educació i no tracta bé als clients. Si podeu eviar anar millor (molt millor els centres alfamedic o medics palamos).

Pago molts diners per una mutua cada mes i és vergonyos que aquest centre digui que treballa amb elles però després no et tracti bé. És curiós ja que és al primer centre de medicina que em trobo amb aquest problema, quan he anat per mutua a altres cliniques (podoleg, dentista, traumatoleg, etc.) mai he tingut problemes!

Una pena, ja son varies les persones que em comenten el mateix i aquest centre està creant molt mala imatge.
25 noviembre 2018 14:31
El millor centre de fisioteràpia que conec (malauradament he hagut de freqüentar-ne uns quants). Són molt professionals i et fan sentir bé, tant amb el tracte personal com amb el temps i les ganes que dediquen al tractament mèdic. Molt recomenable.

Escribe una reseña



Calificación general: