01 mayo 2022 2:24
Sin duda, el mejor centro de fisioterapia que he pisado. Buen trato y grandes profesionales. Sitio para escoger sin equivocarse!
07 octubre 2020 22:55
Lloc ideal per lesions, les fisios Laura i Ariadna super atentes i profesionals, la pròxima lesió, espero que sigui ben tard, tornaré!
25 julio 2020 1:36
Por desgracia, conozco varios centros de fisioterapia en la provincia y, por suerte, tengo claro a donde venir a partir de ahora.
Tanto Ariadna como Laura son muy agradables y muy buenas profesionales, desde que me trato con ellas me encuentro mucho mejor! Además, las instalaciones son nuevas, limpias.
Recomendable 100%!
25 junio 2020 17:20
El tracte en aquest centre és immillorable. Vull recalcar la seva professionalitat i la forma d'empatitzar amb el pacient.
Totalment recomanable.
07 junio 2020 10:19
Molt agradables en tracte i atenció, 100% recomanable. Tant l'encarregada com la noia que hi treballa són molt atentes i el tracte és immillorable
29 mayo 2020 2:05
Nosaltres tot i no viure a Reus, valorem que val la pena desplaçar-se a Reus per seguir tractament de fisioterapia a FisioClinic.
Pel tracte professional de les seves fisioterapeutes. Per la paciència I el bon tracte, amb la meva filla.
I a més, les instal.lacions són modernes, espai adequat, respectant la intimitat entre els diferents pacients.
Molt recomenable
26 mayo 2020 9:28
Vaig trucar per telèfon explicant el tipus de lesió que tinc, la qual em redueix molt la mobilitat i fa que necessiti ajuda per desplaçar-me (tal i com vaig explicar per telèfon a la noia que em va agafar el telèfon). No em van informar de la documentació que necessitaven per iniciar les sessions rehabilitació.
Quan vaig acudir al centre per fer la 1a sessió, no me la van voler fer perquè no vaig portar la documentació que NO em van avisar que havia de portar. Malgrat que vaig explicar que tenia problemes per desplaçar-me, que portaria l, autorització en la propera sessió o els hi enviaria durant la mateixa tarda. No em van voler fer la 1a sessió. NO VA SER CAP MALENTÈS. Vaig insistir molt però no hi va haver voluntat de donar cap facilitat, quan normalment l, autorització de la mútua s, aconsegueix inclus per telèfon. No van voler facilitar res i ja està.
En conclusió, no em van oferir cap solució ni cap facilitat. Ni tant sols em van informar quan vaig trucar, això que li vaig llegir el parte mèdic a la noia que va agafar el telèfon i també li vaig explicar que no podia ni posar el peu a terra i que tenia problemes per acudir al centre.
Personalment, no ho recomano. Poca empatia, mal tracte i poca humanitat, donades les circumstàncies personals.
Atentament,
28 septiembre 2019 11:11
Muy profesional, trato inmejorable. Tuve un accidente estando de vacaciones en Solou, somos de Pamplona y no teníamos referencias de ningún físio bueno y por pura casualidad llame a físio clinic. Me voy encantada, trabajo impecable, trato amabilismo por parte de la chica que me trato el esguince. Le doy un 10.
07 agosto 2019 8:46
Un centro de fisioterapia muy profesional, con un personal eficiente y amable. Recomendable al 100%

Escribe una reseña



Calificación general: