09 diciembre 2023 7:00
Fui por recomendación y la verdad que 10/10. Me atendió Toni! Trato profesional y amable, Recomiendo!
04 diciembre 2023 1:09
Després de 6 mesos arrossegant molèsties per una lesió no tractada fent BTT, en 3 sessions ja ho tenim casi llest. Bon diagnòstic i tractament. A seguir pedalant!
24 noviembre 2023 23:30
Entonces pensé que era Superman y me lastimé el hombro. Lloré por eso durante unos meses y no hice nada al respecto, principalmente porque nunca había tenido una lesión grave, así que pensé que simplemente desaparecería (superman). Cuando finalmente cedí, busqué un centro sin saber qué buscar. Mi esposa había ido a este centro para recibir un masaje (lo cual le encanta y ya inscribió a mi hija para uno también). Mencionó buscarlos y probarlos y, como buen esposo, la escuché. Conocí a Toni y enseguida me alegré de haber aterrizado allí porque no sólo sabía escuchar sino que también me explicaba las cosas para que yo pudiera entender qué era qué. Resulta que mi lesión era bastante grave y me llevó mucho tiempo solucionarla. Durante el tiempo que estuve tratando mi lesión aquí, Toni y Adri me ayudaron mucho a comprender qué estaba mal, qué estábamos haciendo, los pasos a seguir y también me empujaron cuando fue necesario. Pasé por el dolor cuando fue necesario y me sentí cómodo cuando fue necesario. Estaban muy en sintonía con mis necesidades reales. Hoy puedo decir que no sólo soy un cliente satisfecho porque me ayudaron a recuperarme por completo, sino que también tengo mi lugar al que acudir cuando lo necesito. ¡MUY RECOMENDABLE!
14 noviembre 2023 11:59
Muy profesional y de trato excelente! Llevo con Toni de Fisioespai años y le recomiendo al 100 %
07 octubre 2023 0:38
Acudí por dolor de espalda que arrastraba de hace años y ha sido un antes y un después. A parte del buen trato recibido, me aconsejaron pautas y ejercicios para fortalecer la zona. Sin duda lo recomiendo
04 octubre 2023 21:16
Anar a fisioespai és posar-te en bones mans! Tracten cada lesió amb molta professionalitat i dedicació; les sessions són personalitzades i enfocades 100% a la teva recuperació i millora. La veritat que tenir algú de confiança quan et trobes amb problemes de cervicals és una tranquil·litat.  Gràcies,  Toni!
28 septiembre 2023 0:56
Voy desde hace ya muchos años y no cambiaría. Toni es muy cercano, profesional y entregado, también muy didáctico para que entendamos qué nos pasa y ayudarnos. Confianza absoluta en que siempre sabe de dónde viene el problema y encuentra la mejor solución. Como digo, no lo cambiaría nunca. Gracias!
19 septiembre 2023 6:46
Lleguė a Fisioespai con un problema de tension en el cuello y mareos, despues de varios meses sin exito alguno en solucionar el problema conoci a Toni se tomo la molestia de estudiar el caso a fondo y escucharme y explicarme lo que me pasaba y el porque, asi que se puso a trabajar con el problema y despues de la 1 sesion ya note mejoria hasta que con pocas mas ya mis mareos se fueron por fin despues de 6 meses, asi que solo decir seriedad absoluta un verdadero profesional y sobretodo una excelente persona recomendable 1.000X1.000 saludos.
16 septiembre 2023 10:42
Trato excelente y súper profesional. Tuve que acudir por un problema al hombro y luego por un esguince de 3 grado y la verdad que siguiendo los consejos y los tratamientos me ha ido genial. Súper recomendando
15 septiembre 2023 5:04
Fisio de referència

Fa anys que em visito amb el Toni. És molt bon professional, identifica ràpid el problema i sempre ha sol·lucionat les lesions que he tingut. Molt empàtic, fa que les visites siguin molt agradables, 100% recomenat.
08 junio 2023 22:04
Grans professionals. Hi vaig anar amb una lesió de menisc. Amb sessions de fisioterapia i entrenament personal, puc tornar a patinar. Recomano 100%.
05 junio 2023 12:28
Fantàstic, al llarg dels anys m'han acompanyat i resolt temes relacionats amb lesions de genoll, espatlla, turmells, i també molt bon assessorament alhora de programar excercicis i altres mecanismes de prevenció. Molt talent i molt recomanable.
15 diciembre 2022 7:40
Me visité por primera vez hace unos años por dolor de espalda y me trató Adrià. Un tratamiento de espalda y un trato personal de 10. Siempre que he tenido molestias he vuelto a visitarme con los mismos buenos resultados.
Además, dado que me recomendó reforzar la musculatura de la espalda y mejorar mi condición física, cogí un bono de entreno personalizado el cual fue el inicio de un cambio de hábitos importantísimo para mi calidad de vida.
Gracias por tu asesoramiento, tu profesionalidad, tu motivación y tu simpatía Adrià! ;-)
08 diciembre 2022 23:57
Gran centre, estic anant per una lesió, en Toni i el seu equip són increïbles, molt molt recomenables! Gent de 10!
24 noviembre 2022 0:25
Hi vinc desde fa anys ja que Toni sempre enten clarament el que necesito i utilitza en cada cas la técnica óptima pel tractament. Sempre acabo portant-me exercisis (estiraments) per fer a casa que fan que la lessio es curi abans. A mes em diu com haig d'entrenar lessionat i quins exercicis puc fer i d'aquesta manera ho em veig obligatra parar d'entrenar. Sempre un servei de 10!
19 noviembre 2022 18:56
Trato inmejorable. Son unos grandes profesionales. Desde el primer momento Toni dio en el clavo con el tratamiento y con los ejercicios que me recomendó para hacer en casa.
05 noviembre 2022 4:09
Feia mesos que arrossegava una lesió al canell que no acabava de fer net i aquí a Fisioespai en molt poques sessions em van fer un tractament que em vaig recuperar al 100%
03 julio 2022 5:48
Hace 4 años fui recomendada por un esguince y la verdad que muy contenta con Adriá. Vuelvo ahora por una tendinitis y de 45 minutos de sesión, 15 fueron de electrodos, los cuales ya le había dicho que no me hacían gran cosa antes de ponermelos. Muy decepcionada, no parece el mismo fisio.
27 enero 2022 7:33
Genials! A mí em van canviar la vida! Desde els 7 anys amb dolors a genolls i peus, m'aixecava i apoyar els peus al terra era un drama. Després d'anar a varios centres sense éxit, ells van saber diagnostar i tractar-me al problema. Ara sòc una persona esportista i sense dolor
31 octubre 2021 1:08
El meu fisio de referència des de fa més de 5 anys, sempre els recomano. Molt bon tracte i excel•lent equip.
16 octubre 2021 2:42
Els conec de fa anys i sempre deu sobre deu. Hi vaig començar a anar per uns mals d'esquena horribles fa anys i molt content. Actualment hi vaig un cop per setmana amb l'entrenador personal i que em controlin el pes/hàbits. Tenen una visió holística genial. La meva vida ha canviat cap a bé. +
07 octubre 2021 2:48
Un lloc professional i de confiança, que sempre recomano! Sense dubte un gran centre de fisioteràpia!
05 octubre 2021 9:57
Tracte i teràpies excel·lents! Ja he recomanat a diversos coneguts de manera personal, però ho faig extensiu. Per mi és ja un servei habitual i de confiança.
12 marzo 2021 6:01
Fui por fascitis en los dos pies. Los encontré en Instagram después de haber probado varios centros y médicos. Tras unas sesiones donde Toni trabajó, gemelos, fascia, punción seca.me hizo unas plantillas y me recomendó unos ejercicios. El problema desapareció. Le estoy muy agradecido. Recomiendo 100%
21 noviembre 2020 15:37
Els conec de fa anys i sempre deu sobre deu. Hi vaig començar a anar per uns mals d'esquena horribles fa anys i molt content. Actualment hi vaig un cop per setmana amb l'entrenador personal i que em controlin el pes/hàbits. Tenen una visió holística genial. La meva vida ha canviat cap a bé. +
11 noviembre 2020 4:55
Després d'anar a altres fisios, ja desesperada, vaig trobar FisioEspai. El Toni m'ha atès per un esguinç intercostal i estic com nova. Molt agraïda per la recuperació que he tingut i pels exercicis que m'anava dient que fes.

Tracte genial; hi tornaré:)
10 noviembre 2020 5:21
Sufría de lumbálgias desde hacia años tras ir a varios traumatólogos y fisioterapeutas. Una amiga me recomendó Fisioespai. Tras una primera visita, Toni detecto un problema en mi forma de andar y me hizo unas plantillas. Al mes de llevarlar y con dos sesiones de fisioterapia los dolores de espalda desaparecieron por completo. Saben lo que hacen y te lo explican todo para que entiendas que te pasa. Les estoy muy agradecida!
09 noviembre 2020 19:59
Estic operada d'escoliosi des de fa molts anys i no m'havia atrevit a deixar-me tocar per cap fisio fins que vaig trobar Fisioespai. El Toni va saber entendre'm des del principi, mirant globalment quines eren les meves necessitats i aconsellant-me en tot moment de manera professional i personalitzada.
Em sento en molt bones mans sempre que hi vaig, i he après a entendre i a cuidar el meu cos com es mereix.

100% recomanable i de confiança.
08 octubre 2020 0:02
Grans profesionals. Soc corredor amateur i hem van ajudar amb les molesties preparant la marató. Gran equip
29 septiembre 2020 22:08
És el meu centre de referència i fa anys que el recomano a familiars i amics. Tinc escoliosi i molt sovint pateixo de problemes d'esquena. Gràcies a les sessions de fisioteràpia, als entrenaments de readaptació esportiva i a les plantilles que em van fer, estic molt millor.
22 septiembre 2020 23:34
Tant el Toni com la resta de l'equip de Fisioespai m'han atès sempre amb una professionalitat i orientació a l'èxit, dignes només d'un centre del més alt nivell.
09 mayo 2020 11:38
Estic operada d'escoliosi des de fa molts anys i no m'havia atrevit a deixar-me tocar per cap fisio fins que vaig trobar Fisioespai. El Toni va saber entendre'm des del principi, mirant globalment quines eren les meves necessitats i aconsellant-me en tot moment de manera professional i personalitzada.
Em sento en molt bones mans sempre que hi vaig, i he après a entendre i a cuidar el meu cos com es mereix.

100% recomanable i de confiança.
06 marzo 2020 6:33
Després d'anar a altres fisios, ja desesperada, vaig trobar FisioEspai. El Toni m'ha atès per un esguinç intercostal i estic com nova. Molt agraïda per la recuperació que he tingut i pels exercicis que m'anava dient que fes.

Tracte genial; hi tornaré:)
04 diciembre 2019 18:43
És el meu centre de referència i fa anys que el recomano a familiars i amics. Tinc escoliosi i molt sovint pateixo de problemes d'esquena. Gràcies a les sessions de fisioteràpia, als entrenaments de readaptació esportiva i a les plantilles que em van fer, estic molt millor.
26 noviembre 2019 9:34
Tant el Toni com la resta de l'equip de Fisioespai m'han atès sempre amb una professionalitat i orientació a l'èxit, dignes només d'un centre del més alt nivell.
23 julio 2019 21:04
En el Fisioespai no intentan simplemente mitigar un dolor, sino que van a buscar las causas hasta encontrar la fuente real del problema. Ya sea un dolor de espalda, una fascitis plantar o un desajuste alimentario. Son un 10, de verdad.
13 julio 2019 19:19
He anat vàries vegades per diferents motius i sempre hi torno, la darrera vegada va ser per una lesió al bessó jugant a pàdel. El tracte és molt proper i em van solucionar el problema. El que més vaig valorar és els consells per fer exercicis a casa en comptes de fer més sessions. Per la gent de fisioespai el més important és que et recuperis d’hora. Ho recomano.

Escribe una reseña



Calificación general: