04 septiembre 2023 21:11
Estic més que satisfet d'haver descobert FISIOSTAR. Els vaig conèixer l'estiu passat per una lesió i aquest estiu el primer què vaig fer en arribar va ser demanar hora. Soc de fora però intentaré pujar sovint expressament. Les mans de l'Albert són increïbles i el tracte professional i proper immillorables. Em va explicar l'origen del meu dolor i em va donar uns exercicis per fer que em van molt bé. Moltes gràcies per tot, de debò! 200% recomenable!
26 agosto 2023 21:01
Un tracte profesional i proper.
L’Albert amb tres sessions em va deixar com a nou, tornare sens dubte.
Recomanable 100%
Feliçitats equip FISIOSTAR
17 julio 2023 6:19
Jo vaig per treballar el sol pèlvic amb l'Eli i des que vaig amb ella he notat una gran millora. També faig sessions per l'esquena tant amb l'Eli com amb l'Albert i sempre m'he sentit a gust i m'han ajudat en millorar la meva salut. Ho recomano 100%, professionals i propers.
13 julio 2023 2:12
Sin palabras. De 10.
He pasado una semana de vacaciones en San Feliu y al cuarto día, una contractura me paralizaba la pierna. Busque en Google y encontré a Albert.
Puedo decir y quiero decir que terminé la semana de maravilla
Grande Albert, buenas manos
El viaje de regreso a casa, de 9 horas conduciendo, mucho mejor que el de ida
10 julio 2023 4:44
Gente muy amable, servicio estupendo y profesionales, saben explicarte las cosas y sinceridad de cara a el diagnòstico. Muchas gracias!?
08 julio 2023 4:59
Jo vaig anar per preparar el prepart i actualment treballar el postpart i estic molt contenta. Ho recomano el 100% i són uns grans professionals.
07 julio 2023 19:58
Sin duda alguna lo recomiendo 100%.
Mi hijo pequeño nació prematuro; me recomendaron llevarlo a un fisioterapeuta especializado en bebes, y desde que vamos a FisioStar hemos notado una mejoría impresionante en el.
Son un equipo muy profesional y cercano.
Muchísimas gracias por ayudarnos a mejorar poco a poco la Motrizidad de nuestro pequeño guerrero Eric.
04 julio 2023 4:59
Recomano 100%. L'atenció personal de la fisioterapeuta és genial. Informació molt completa de la consulta que necessites. Tractament natural i la millora ha sigut espectacular en poc temps.
27 junio 2023 1:07
Excelentes profesionales, trato inmejorable. He notado una gran mejoría desde que voy. Vamos toda la familia, incluso mi hijo. De 10!
21 junio 2023 16:21
Un 10 en TOTS els aspectes!
Un tracte excel·lent, proper, molt amable i professional. Et sents cuidat. Les mans de l'Elisabet són un tresor. Curen.
Val la pena pujar des de Barcelona. Recomenable 100%
17 mayo 2023 15:02
Les sessions amb l'Eli van ser sense dubte una de les millors inversions durant el meu embaràs, ajudant-me a trobar-me millor i a preparar-me pel moment, desde la professionalitat però amb un carinyo i un acompanyament difícils de trobar. Un 10 en tots els sentits!
02 mayo 2023 14:50
Experiència de 10 al centre Fisiostar de Sant Feliu. Molt bons fisios que saben com ajudar-te. Súper professionals.
28 abril 2023 0:44
Un centro 10! Ely me esta tratando el suelo pelvico en mi embarazo y la mejoria es espectacular. Trato muy cercano y de total confianza.
17 abril 2023 21:15
Impossible no valorar aquest centre amb 5 estrelles. Persones humanes i bons professionals. Continueu així! Gràcies
01 abril 2023 19:02
Voy a clases de pilates con Elisabeth, he mejorado mucho el equilibrio la flexibilidad y reconozco que le duelen músculos que antes ignorava, con Albert voy práctico yoga, es un profe muy alentó, está pendiente de ti en todo momento, te corrige las posturas y tiene una gran dosis de paciencia, cercano y simpático, hacen un gran equipo tanto Elisabeth cómo Albert, son dos grandes profesionales, cercanos, es un placer estar en sus manos.
16 marzo 2023 3:32
Encantados con Eli y Albert, excelentes profesionales, super simpáticos y agradables, un trato inmejorable, acudimos por el pequeñin de casa y hemos acabado toda la familia yendo de lo contentos que estamos con el centro.
03 febrero 2023 15:05
Vaig descobrir a l’Eli per una recomanació i va ser la millor inversió en benestar que podia fer durant el final del meu embaràs. Ens va ajudar molt i ens va tractar amb molt de carinyo. Ara que ja tenim al petit amb nosaltres continua ajudant-nos i cuidant-nos durant el postpart. Se li nota l’amor que sent per la professió i els seus coneixements i experiència. Gràcies Eli, estem molt feliços de que formis part de la nostra vida!
08 enero 2023 15:02
Muy buen trato y muy profesionales. Te escuchan, asesoran y sobretodo te transmiten que les importas. Totalmente recomendable!
28 julio 2022 23:52
Excelentes profesionales! A destacar la atención personalizada, la amabilidad y simpatía. (Te lo explican todo con paciencia y gran conocimiento)
Eli es experta en el tratamiento de suelo pélvico, te lo explica superbien y con delicadeza desde el primer día, te da ejercicios personalizados. Es una gran profesional.
El centro es súper acogedor y cumplen al máximo las medidas Covid.
Cinco estrellas es poco
22 julio 2022 12:17
Bon dia,
Fa un mes exacte vaig fer-me una lesió al genoll. Amb només dues sessions em varen descobrir que és el que hi havia (i sense imatges). A més em van donar consells molt útils per recuperar la mobilitat i per millorar la meva postura a l'hora de caminar.
Molt, molt agraït!
12 julio 2022 10:40
Fa tres anys que l’Albert em tracte el dolor de cervicals i lumbars, gràcies a les seves mans i a uns exercicis que em va donar per fer a casa, els meus mals d’esquena i les meves migranyes han disminuït molt! Actualment l’Eli em segueix el meu postpart treballant el meu sol pelvià i el meu abdomen, poc a poc estic tornant al meu cos.
Un equip molt professional i agradable! Quan vaig al centre em sento molt còmode per explicar qualsevol problema, em tracten amb molta cura i sempre fan per trobar l’arrel.
Moltes gràcies Fisiostar!
03 julio 2022 3:39
Tracte molt professional, proper. Disposats a resoldre el problema amb eficàcia màxima. Sens dubte en les millors mans
27 junio 2022 22:35
Increíbles fisioterapeutas. Vine de propio desde Aragón para tratar mi patología pélvica y me he quedado encantada con la profesionalidad de Eli. Sabe muchísimo, te explica las causas y resuelve todas las dudas. Yo he mejorado bastante en muy pocas sesiones, además de un trato increíble. Los recomiendo al 100%, a mi me ha merecido la pena con creces el viaje.
03 junio 2022 17:03
Vaig anar a fisiostar recomanada per la meva germana i una amiga per treballar el sol pelvià durant l’embaràs i el post part.
Estic molt contenta del tracte i la recuperaió! Molt professional i molt bones sessions on notes resultats!
Ho recomano sens dubte! Tractaments integrals del que necessitis!
12 mayo 2022 19:34
Tanto Elisabeth como Albert son un halo de luz a cualquier problema que tengas. Yo sólo tengo palabras de agradecimiento hacía ellos, como personas y como profesionales. Les gusta y saben perfectamente lo que hacen porque te lo transmiten al 1000%. Te explican, te aconsejan y te ayudan mucho, a mi me encantan y a mi hija también!
Albert, por dedicarse a atender mi espalda aún sin hueco en su horario y a Elisabeth, por hacerme salir sabiendo que será ella y ninguno de los muchos médicos que he visitado, quién me ayudará y me ayuda en mi problema de estómago.
Son puro amor, gracias chic@s!
26 abril 2022 13:35
Fa una estona he sortir de la primera sessió del sól pèlvic amb l’Elisabeth i nomès puc dir GRÀCIES! Estic molt agraïda de com m’ha rebut, explicat, assessorat, ajudat. Ets una professional que viu la seva i la fas molt bé. FELICITATS!
02 abril 2022 11:46
Tanto en mi pre-parto como en el post-parto, Elisabeth ha sido muy importante para mi, preparando mi suelo pélvico adecuadamente y posteriormente ayudándome a recuperarlo al 100%, sin olvidar también todas las dolencias musculares que han ido apareciendo y ha tratado siempre estupendamente, haciéndome sentir siempre cómoda en todo momento, sin duda una profesional de 10 y mejor persona)
30 marzo 2022 17:25
Pareja de profesionales muy competentes. A mi familia nos trata de diversas lesiones y molestias puntuales por sobrecargas y sobreesfuerzos, estamos encantados con ellos. Venimos de Granollers a que nos traten hace ya más de 2 años. A parte te dan consejos posturales y te recomiendan/aconsejan ejercicios para tu bienestar.
21 marzo 2022 14:39
No tengo más que palabras extraordinarias para Eli y su profesionalidad y trato alegre y cariñoso. Me está tratando un problema digestivo, después de años yendo de médico en médico, y ha sido la única q ha puesto luz a mi problema. Llevo año y medio en sus manos (nunca mejor dicho) y siguiendo sus consejos, y he mejorado enormemente. El cambio es increible. Además me está ayudando a reforzar mi suelo pelvico, a mejorar mi postura y de paso mi espalda. Dedica todo el tiempo necesario, con su paciencia y sonrisa, a darme todo tipo de explicaciones. Es una gran profesional y un encanto como persona. Totalmente recomendable, tanto es así que yo vivo en Barcelona y me compensa la paliza del viaje.
17 marzo 2022 6:59
Els varem conèixer per casualitat un cap de setmana que el meu marit es va quedar clavat de l'esquena. Des de llavors no hem anat a cap altre professional. Ens tracten a tota la familia. I això que no vivim a Sant Feliu. Són GENIALS!
16 marzo 2022 4:43
J’apprécie la prise en charge pendant 1 heure de ma douleur lombaire par Alberto qui a été très efficace grâce à ses massages décontracturants et l’enseignement d’exercices précis à effectuer soi même à la maison
En plus, il est très ponctuel!
06 marzo 2022 13:58
Poques vegades tens la sort de coincidir amb persones com l’Albert, que et cuidin amb delicadesa a cada sessió i que respectin el teu cos i les teves emocions en tot moment. Per mi és un autèntic regal.

Les meves visites al centre són per millorar el dolor cervical, esquena i per desbloquejar algunes zones molt contracturades a causa de l’ansietat i l’angoixa.

Porto poques sessions però ja estic notant grans canvis. I una de les coses que més m’agrada és que t’explica en tot moment el que fa i la millora que notaràs a nivell físic i els consells i exercicis que et proposa perquè puguis fer a casa diàriament.

Gràcies infinites
17 febrero 2022 14:43
He assistit al centre per la preparació al part i per fer recuperació postpart. L'Eli és molt bona professional, t'informa en tot moment del perquè del que va fent i t'ensenya un gran ventall d'exercicis per treballar. L'atenció és molt bona. És molt puntual i rigorosa amb els horaris. N'estic molt contenta.
29 diciembre 2021 1:29
Venia d'una rehabilitació de la SS de 6 mesos, tortura tíbia i peroné, a la segona operació vaig canviar a fisiostar amb l'Albert, i no puc dir més que li agraïda que li estic, si no fos per ell la meva vida no seria igual que abans. Eli i Albert Gràcies sou uns cracks bons professionals i bona gent
08 diciembre 2021 20:53
Tracte immillorable, respecten les mesures covid i són dos grans professionals! Concretament l'Eli sempre t'explica tot a la perfecció i fa que els teus "problemes" no siguin tan grans gràcies a la seva ajuda, súper recomanable:)
14 noviembre 2021 10:37
Sóc, per desgràcia, súper usuaria de fisioterapia/osteopatia…i no puc més donar 5 estrelles al centre i, en el meu cas, a l Albert que és qui em tracta (però estic segura que la meva opinió és extensiva a la Eisabeth). Des de el primer moment, et sents en mans expertes i es genera, en un episodi de dolor intens en el k necessites CREURE, una relació de confiança en les mans que t acompanyen al llarg de la sessió. A més a més aconsellen i recomanen activitats per aplicar a la vida cotidiana amb l objectiu d un aprenentatge per millorar. Haig de dir també que srmpre intenten fer-te un lloc (cosa que s agraeix). Vaig anar ja recomanada per uns veins…i no m extreanya gens. Ho recomano! MOLT
13 noviembre 2021 7:49
Una atención estupenda. En mi caso es por una recuperación postparto de una cesárea y una cicatriz complicada y los resultados de cada sesión son increíbles. Gran profesionalidad. Recomendable 100%
16 octubre 2021 16:54
Acompanyament al pre-part súper bo. L'Elisabet explica amb molta cura els exercicis a realitzar, fases del part per comprendre tot el que succeeix i amb alternatives segons tipus de part. També ajuda a obrir pelvis, si hi ha problemes d'esquena també ho treballa segons necessitats de cadascú. Un 10!
14 octubre 2021 11:12
He fet algunes sessions de tractament d'esquena, cervicals i mandíbula i he millorat molt la cefalea que tenia des de feia setmanes. L'Albert és molt bon professional i té molta cura del pacient. Les instal.lacions són immillorables i segueixen la normativa anticovid. Recomano el centre al 100%
11 octubre 2021 23:52
Parafraseando la película de James L. Brooks, “Mejor Imposible” Un 10 en profesionalidad y amabilidad
08 octubre 2021 20:49
Un tracte i una professionalitat excepcional! Un 10! Totalment recomenable! Moltissimes gracies Eli
07 octubre 2021 2:35
No hay palabras para describir el trato recibido, tanto a nivel profesional como personal. De la zona destacaría el centro como de los mejores, si no el mejor, después de pasar por unos cuantos. Creo que ha sido una gran suerte encontrar a Albert y Eli y tener la tranquilidad de confiar al cien por cien en ellos. Totalmente recomendable, sin duda!
26 septiembre 2021 6:56
Mejor imposible! Desde que encontré este centro mis dolores han mejorado muchísimo en muy poco tiempo. Eli y Albert son grandes profesionales y muy cercanos, con una gran dedicación e implicación por su trabajo, atentos a cada mínimo síntoma que tengas. El centro está genial, y siguen todas las medidas de seguridad contra el covid a la perfección. Estoy encantadísima con ellos, no los cambio por nadie!
13 agosto 2021 2:35
Bons professionals, tracte amable i proper. Els recomano especialment per com treballa l'Elisabet de manera molt respectuosa tot el tema del sòl pelvic, molt important durant i després de l'embaràs.
05 agosto 2021 1:53
Vivo en Barcelona y vengo a San Feliu sólo para ir al fisio. Elisabet es la mejor fisio que he conocido y he probado muchos. Es un 10 tanto en el tratamiento que me he hecho en la espalda como de suelo pélvico. La recomiendo muchísimo.
19 julio 2021 3:22
Para mi son los mejores! Hace años que voy puntualmente y tengo que decir que los dos son grandes profesionales, con Albert trabajé la postura y tiene unas manos que te arreglan la espalda!
Y eli es todo amor, la delicadeza y la simpatía con la que trabaja es de agradecer, empecé a ir con ella durante el embarazo para trabajar el suelo pelvico y ahora para seguir trabajándolo y ayudarme a recuperarme de la cesárea.
Solo tengo palabras de agradecimiento.
10 julio 2021 12:54
By doing a sedentary job I tend to put a lot of tension on my back and neck, resulting in very strong and debilitating headaches. Lucky me, Albert knows how to put me back on my feet. Magic hands!
30 junio 2021 13:26
La meva experiència amb Fisiostar és molt bona. Vaig començar a anar-hi des del tercer mes del meu embaràs per tal que m’ensenyessin exercicis de sol pèlvic per tenir un bon part, així com per tenir menys dolors d’esquena i lumbars. Estic molt contenta d’haver decidit anar-hi, l’Eli i l’Albert són dos bons professionals. Gràcies per tot!
15 junio 2021 23:12
Son persones molt professionals, pendents de la teva salut.
Amb molta humanitat i empatia.
Recomano el seu centre.
31 mayo 2021 11:02
Due to back/shoulder issues I have visited a number of physios over the years in many cities across the world, however Eli/Fisiostar is the very best. This is an excellent practice and I would highly recommend.
23 mayo 2021 9:16
De seguida t’adones que estàs en mans de molt bons professionals. Saben el que es fan. Cada cop que hi vaig surto amb una millora considerable.
A més, el tracte és exquisit en tot moment.
26 abril 2021 18:20
Llevo más de 3 años siendo cliente ocasional de Fisiostar y todo lo bueno que pueda decir es poco. Empecé con dolores fuertes de lumbalgia que se estaban convirtiendo en ciatica. Me trataron el dolor y me aconsejaron hacer ejercicios específicos de core. Hoy no sólo están olvidados sino que puedo practicar crossfit con regularidad. A día de hoy me tratan las tendinitis que me van saliendo por no estirar tanto como ellos me dicen. Hoy mismo me han enviado unos videos personalizados, ya que vivo lejos de ellos, para intentar arreglar una fascitis plantar que me molesta hace un tiempo mientras no pueda ir a visitarlos. No hay mejor opción en fisioterapia!

Escribe una reseña



Calificación general: