05 febrero 2022 1:43
Una experiència fantàstica, molt professionals, tracta immillorable. A mes de tractarte et donen bons consells per millorar les dolencies. Val la pena una consulta.
Muy buena experiencia, profesionales, trato inmejorable. Ademas te dan buenos vonsejos para la mejora de las dolencias. Merece la pena una consulta.
03 febrero 2022 21:44
Com a jove esportista dono les grácies per solucionar/ajudar en tots els problemes i la meva lesió d’aquesta temporada (;
Continuaré amb vosaltres durant la meva llarga vida d’atleta que em queda
01 febrero 2022 20:03
Pateixo SFC, SQM i fibromiàlgia. Tant la Marta com la Carme han sigut de les poques professionals que m'han sapigut adaptar els diferents tractaments a les meves malaties. De fet, gràcies a les sessions de pilates terapèutic he pogut tornar a moure'm una mica més sense conseqüències. No només són grans professionals sinó també grans persones
17 enero 2022 8:22
Bona tarda, tant la Carmé a les sessions de fisioteràpia com la Marta a les classes tant D.hipopressius com pilates terapèutic amb el grup de dones m.estan ajudant a mí com la meva esquena. Moltíssimes gràcies guapes!
07 enero 2022 2:28
Gratamente sorprendido de la comunicación por canales digitales. Bravo! Así se hace muy ágil, seguid así! Gracias por la descarga de piernas y sobretodo la tranquilidad de que no hay nada roto! Vais a ser mi referencia aqui en Tarragona.
21 diciembre 2021 6:15
Són unes grans profesionals. A mi em van solucionar un problema a l’hombro i em van donar uns exercis per corregir-ho després dels entrenaments. Recomano que les visiteu al 100%
17 diciembre 2021 20:15
Sufro de cervicalgias y cefaleas tensionales. Me han sabido tratar mis estadios agudos permitiéndome reducir y aliviar mucho el dolor.
Te explican todo lo que hacen y te recomiendan ejercicios específicos para fortalecer la zona.
Trato excelente, mesuras higiénicas y se adaptan a tu disponibilidad!
Gracias!
04 febrero 2021 4:36
Buen servicio y mejor trato! Fui por dolor de espalda y salí como nuevo, además con un montón de consejos para hacer ejercicios en casa. Recomendable al 100%
20 enero 2021 8:34
L'empresa de les germanes Bernad és un servei personalitzat que s'adapten molt a la teva circumstància. El tracte és excel·lent, ofereixen una atenció molt pròxima i de qualitat. A més, les tècniques manuals i els massatges que utilitzen són eficaces i té deixant renovat. Ho recomano a tothom!
18 enero 2021 11:40
Les germanes Bernad Rodilla són unes grans professionals. Servei molt adaptat a les teves necessitats i un tracte personal magnífic. A més, excel·lents mesures higièniques. Molt recomanable!
01 enero 2021 8:50
Muy contenta! Soy de Barcelona y veraneo en Torredembarra de hace años, tuve una urgencia en fin de semana y me atendieron al momento! Quede como nueva! Muy amable y profesional! Repetiré!
19 enero 2020 11:54
Genial, con tres sesiones mi brazo ya es casi como antes, gran profesional. Explicaciones, consejos y manos expertas. Muy contenta!

Escribe una reseña



Calificación general: