16 septiembre 2022 21:15
Agradezco con cortesía el trabajo y esfuerzo a todo el personal de la clínica, son profesionales y saben lo hacen.
31 octubre 2021 7:43
És un centre ben ambientat a les teràpies que si tracten, tot i ser important aquest aspecte, no és el que més destacaria, sinó que voldria destacar el tracta humà rebut és summament amable, familiar, i amb molta simpatia, les aptituds i actituds de les fisioterapeutes i personal en general, són dignes també de menció, amb un tracta extraordinàriament afable, amb molta coneixença, educació, i amb una cordialitat que les dignifica, i més si pensem amb les incomoditats que patim aquests dies.la seva paciència és exquisida. Tots aquests agraïments s’accentuen quan faig memòria que jo vinc a través d’una assegurança de salut, ja que l’habitual seria rebre un tracte molt més fred i més distant, aquí no passa, el ben estar és perceptible des del primer dia, la preocupació i dedicació amb el pacient són examinades i cuidades amb molta pulcritud, atenció, i afecta. És un centre molt recomanable, no tan sols per la professionalitat que i regne, sinó també per aquest meravellós tracta humà, d'afinitat, cordialitat, que et manifesten cada dia del tractament.
27 octubre 2021 11:05
Excelentes profesionales y trato 10. Desde recepción hasta los fisioterapeutas.
Recomendable 100%
26 noviembre 2020 6:10
Servicio muy malo? No es peor todavía, cinco sesiones he aguantado y no más, una persona atiende a cuatro o cinco a la vez, se encargan de mandarte unos ejercicios que son fáciles y repetitivos ya que en cinco días no han variado y por lo visto en los demás pacientes ya que compartes sala con todos ellos para todos funciona igual. Paso 1 paso 2 paso 3.y listo.
Total que da la sensación de que vas a no hacer nada y a perder el tiempo, suerte tengo del trabajo de gimnasio que he hecho y que he cambiado de sitio sino todavía estaría mal.
Mis cinco sesiones han sido así, relato el peor día de los cinco:
Paso 1. - Magnetoterapia 10 minutos
Paso 2. - Esperar a que venga a quitarte la magnetoterapia otros 10 minutos
Paso 3. - Miniejercicios que te llevan unos 15 minutos, que aunque les digas que haces una hora de gimnasio y una hora de natación por la mañana te los mandan hacer para que pases el rato
Paso 4. - Esperar a que el Fisio acabe de otra gente para que te atienda 20 minutillos de nada
Paso 5. - Miniestiramientos (aqui si interviene el Fisio) estos los puedes hacer en casa o con ayuda de alguien, tiempo empleado menos de 5 minutos.
Paso 6. - Te ponen hielo y listo. Total el peor de estos días una hora y 15 minutos para que te hagan unos estiramientos de menos de 5.

Eso sí debo decir, el personal es correcto, amable y simpático.
14 noviembre 2020 20:49
Acabo de llegir la ressenya del company Xavier Sànchez Delgado. Primer q res desitjar q ja estigui totalment recuperat de la dolència q l'ha portat a visitar el centre. Segon dir q desconec totalment la quantitat de lesions q ha patit al llarg de la seva vida. El q si puc dir és q tinc 3 operacions al colze esquerre, 1 al genoll esquerre i 1 al maluc esquerre.a més tinc varios discos intevertebrals lumbars desgatats. He hagut de visitar moltíssims fisioterapeutes.molts més dels q m'hagués agradat. Són sense cap mena de dubte el millor centre en el q he estat. El seu tracte, no només és inmillorable i familiar, sino q va molt més enllà. El suport i atenció personal q m'han donat, la quantitat de lesions q he pogut recuperar allà quan ningú era capaç de donar-me una solució. Han fet q per mi no hagi cap altre centre on vulgui ser atès.m'han atès del genoll, una fuetada cervical, l'esquena i ara em tracten d'una fractura subcapital del fémur esquerre.repeteixo no sé les lesions i els centres q deu haver visitat el citat company.pero no crec q hagin sigut molts.x desgràcia, a vegades, fer 1 hora gimnàs i 1 de natació al dia no et converteix en fisioterapeuta.
13 octubre 2017 16:23
El servicio es mu malo; no te atienden bien y te dejan a tu "suerte"; Ademas increiblemente un centro de recuperación, dónde la gente va porque NO TIENE MOVILIDAD, no tiene ASCENSOR y se deben subir 2 pisos a pie! Si te acaban d eoperar de la rodilla, cómo se suppone que puedes subir?

La Profesionalidad de los que atienden deja mucho dque desear.

NO RECOMENDABLE.

Escribe una reseña



Calificación general: