21 abril 2024 16:45
Soy asidua a este gym,específicamente en la clase de Zumba con la instructora que se llama Kat, me encanta como són sus clases,su baile y la energia que transmite és brutal, la sala és preciosa, tiene buena climatización y sonido de 10!
Lo recomiendo
15 abril 2024 11:28
Jo estic molt hagust perque al personal es molt encantador trobares moltes classes dirigidas, tot sempre esta SUPERNET i la sala de maquinas esta molt ben organizada,es un gimnàs molt emprenador
21 octubre 2023 8:02
Debo decir que me gusta mucho el gimnasio, la maquinaria, las clases, y a destacar que la sala de spinning nueva ha quedado muy muy bien. Sin embargo, aunque han hecho una ampliación siguen teniendo problemas con el aforo. La mayoría del tiempo hay demasiada gente, las máquinas y espacios siempre ocupados, muchas veces no se puede ni siquiera caminar libremente por los espacios. Deben trabajar en una estrategia para liberar el gimnasio en las horas puntas. No sirve de nada una ampliación si el aforo no se controla
29 septiembre 2023 17:44
Gimnasio con muy buenas instalaciones y mucho dinero invertido en maquinaria nueva pero tienen que controlar el aforo máximo porque hay demasiado aforo para pocas máquinas, por lo cual para hacer cualquier ejercicio una persona tiene que esperar 4-3 turnos para poder realizarlos. Repito gimnasio con muy buenas instalaciones pero a pesar de la cantidad de personal de personal que hay no se puede pasar por los pasillos ni entrenar no se puede hacer nada y las máquinas colapsadas
20 agosto 2023 0:35
El gimnasio está bien pero está masificado. SIEMPRE ESTÁ LLENO DE PERSONAS. Se te quitan hasta las ganas de entrenar. Nos quisimos apuntar porque íbamos a estar durante dos semanas en la ciudad y nos obligaron a pagar la mensualidad y hasta la matrícula. Eso sí, las clases dirigidas están muy bien pero, repito, está lleno a todas horas. Además, hay gente que va en chanclas y sin toalla. ¿No hay normas en este gimnasio?
09 julio 2023 19:51
Crec s’els ha anat de les mans el tema aforament….
Pel reste genial.
Tant el personal de sala com el de recepció son molt agradables i es respira bon ambient al gimnàs.
28 junio 2023 20:28
Llevo varios meses en este gimnasio y cabe señalar que, cuando no está demasiado lleno, está muy bien.
22 junio 2023 21:39
Gimnàs que té una gran qualitat-preu. Destaca la gran oferta de classes dirigides que és on, com a client, em sento més còmode. Els monitors/es són el millor del gimnàs, sens dubte. Són agradables i professionals. L'assessorament en els exercicis i sessions d'entrenament és de 10.

Personalment, Ciclo, GAC i pilates són les meves classes preferides i on realment he millorat la meva forma física.

A la sala de màquines, també hi ha bon clima. El personal de sala resol els dubtes que puguis tenir i t'ofereix alternatives per treballar els grups musculars quan alguna de les màquines o equipament està ocupat.
13 abril 2023 15:12
He tornat a aquest gimnàs després d’uns anys entrenant fora per feina i m’he trobat amb un local hipermassificat on els que hem de fer musculació ho tindrem difícil a qualsevol hora del dia (fins i tot al migdia). Sempre has de fer cua per fer qualsevol màquina i si et trobes amb el típic que fa sèries inacabables surts d’allà sense poder acabar la teva rutina. Sé de molts habituals que s’han desapuntat i molts d’altres que ja s’ho plantegen. Voler guanyar calers és lícit però em sembla que ens estem oblidant del que era abans el Punt Groc. No pot ser que estant tant ple es segueixin acceptant més sol.licituds sense parar!
13 abril 2023 1:18
Es un gran gimnasio, sin dudar; limpieza, trato.todo perfecto. El único problema que tiene, y por el cual le doy una estrella, es que vayas a la hora que vayas está siempre lleno. Es increíble.todo ocupado y apenas sin espacio. Probé de ir a las 6: 30, es verdad que hay menos gente, pero está lleno igual. Yo consideraría hacer una ampliación porque esto no puede seguir así. Voy a entrenar deseando desconectar y salgo de allí mucho peor por no poder completar mi entrenamiento. No vale la pena, por mucha calidad que tenga esto es algo que la opaca por completo.
10 abril 2023 22:01
La mayoría de los gimnasios en esta ciudad están muy llenos, algo que dificulta el entrenamiento. Al margen de eso, cumple con las expectativas.
11 diciembre 2022 0:57
Actualment, el millor gimnàs de Girona si vas a entrenar i no a "sociabilitzar". Bones màquines, molts accessoris, personal atent i amable. A les 8h fàcil aparcar davant mateix zona blava. Bones tarifes per la quantitat i qualitat que tenen.
02 diciembre 2022 18:39
Tot i que no segueixo una rutina estricte cada setmana, aquest gimnàs em dona la possibilitat de moldejar els meus horaris laborals i d'entrenaments del meu esport amb les sessions de gimnàs. Àmplia i suficient varietat de màquines i espais. Es veu un bon ambient i la gent no sembla anar a perdre el temps. Grans entrenadors i molt didàctics. Si ja poguessim veure les playlists ja seria la canya! El millor moment per anar a entrenar els matins/migdies, a la tarda ja és una liada.
29 noviembre 2022 13:27
Super content de poder tornar! Classes dirigides a un nivell molt alt, exigent però adaptant-se a les necessitats dels assistents. Instal·lacions al dia i, a més, ara amplien per a oferir millor servei i més Classes i més espai. Neteja al dia i recepcionistes que t'ajuden en tot moment a solventar dubtes de qualsevol tipus. Un 10 de gimnàs. Gràcies. Continuo pensant igual!
30 octubre 2022 16:48
Ahir vaig fer una classe de ciclo indoor a les 19: 15 i em va agradar molt i molt! El professor va estar molt pendent de la gent i les seves capacitats. Hi tornaré!
02 octubre 2022 0:16
Bones! Avui m’he fet mal a la esquena aixecant una pesa e inmediatament tant el monitor del gimnas com les secretaries han reaccionat rapidament amb una atenció i qualitat humana insuperables. Els hi de donar les gracies especialment a les dues dones de secretaria que m’han posat inclus un spray a la zona afectada. És un orgull ser del punt groc!
05 septiembre 2022 2:22
Genial!
Tant el personal de sala com el de recepció son molt agradables i es respira bon ambient al gimnàs.
27 julio 2022 16:01
Fatal gestió tant del personal Joel com del propietari. Enreden als joves cobrant quotes que no toquen, si t'inscrius a l'opció de NOMÉS tres mesos et continuen cobrant. No recomano en absolut aquest lloc doncs les persones que el gestionen son mal educades i prepotents, ens han fet sentir malament, no parlen, ataquen. Impossible tenir un diàleg coherent. Comproveu que no us cobrin al banc quotes que no heu acordat. Poso una estrella perquè no es pot posar menys. Acusen al client abans de reconèixer que s'han equivocat. Haguéssim hagut de pagar en efectiu i no facilitar el compte bancari. No son professionals. Mentiders. Ben ben lluny.
18 julio 2022 14:08
Excelente trato por parte del personal encargado de dar las clases de ciclo, hacen que te superes día a día y la clase se haga amena y dinámica. Muy recomendable!
14 julio 2022 9:25
Gimnàs de molt alt nivell, tant per l'equipament amb màquines, peses, i tot tipus d'elements, com pels tècnics què assessoren pels treballs de fitness, com per les activitats dirigides, que són moltes i variades, amb el que es pot trobar les que fan més per cada participant.
13 julio 2022 18:25
Llevamos ya dos clases de ciclo con Gonzalo y la experiencia ha sido muy buena. Nos ha hecho un test para saber en qué nivel de watts trabajar para poder optimizar el trabajo cardiopulmonar. Muy recomendable
04 julio 2022 17:08
Després de plantar-me a la darrera classe de ciclo del dia i ser l'única. No només s'ha tirat endavant la sessió sinó que ens hem retat i acabat el dia suant la gota gorda. 5 ben guanyades pel tracte personal, proper i la bona vibra que es viu en cada classe gràcies als profes tan top i ben formats que les porten.
24 junio 2022 23:22
Gimnàs molt complet, amb horaris molt amples. Vestidors i intal.lacions netes. Gran varietat de classes dirigides des de molt aviat al matí fins a tard el vespre. Tarifes molt raonables. Personal de la recepció molt agradables i proactius.
13 junio 2022 22:11
En este gimnasio puedes hacer tú entrenamiento en sala de fitness y cardio o ir a sus clases dirigidas, hay mucha variedad y también sala para spinning.
Completo y limpio.
22 agosto 2021 0:22
Un gimnasio de referencia! Personal atento y muy cualificado, tanto en sala como en las actividades dirigidas. Se nota que des de gerencia se pisa el gimnasio a diario. Se agradece del empeño de todas las trabajadoras por cada día estar al máximo nivel. Per molt més anys entrenant en el Punt Groc.
05 agosto 2021 19:31
Me encanta éste gym.sobretodo las clases de zumba pero la sala de fitness también es muy completa, tienen buena higiene y el personal es muy profesional, amable y atentos.gracias!
17 julio 2021 16:28
Un buen gym. Hay profesionales que te acompañan para conseguir tu propósito. Los vestuarios están impecables y las salas también. He estado en otros gym, y como este ninguno. Además, el precio se adapta al bolsillo. Si pudiera le daría 10 estrellas en vez de 5.
07 septiembre 2020 17:22
Gimnasio excelente, clases todo el día, muy variadas con entrenadores geniales, llevo 6 años en Punt Groc y muy contenta.
Puedes combinarlo con horario de trabajo perfectamente ya q las clases empiezan a las 07: 00 de l mañana (madrugones que valen la pena). Son muy profesionales en su trabajo y da gusto entrenar aquí!
17 agosto 2020 11:11
El tracte rebut en aquest gimnàs és nefast. Són repetitives les faltes de respecte tant del personal de recepció com dels monitors de l'àrea de maquines, excepte comptades excepcions. La direcció no hauria de permetre comentaris agressius i irrespectuosos per part dels seus treballadors.
01 agosto 2020 1:08
Nice place reminds me of les mills back in nz. It's a bit too crowded for my taste, but the equipment is very new and prices are way better than surrounding places. Solid place. Noice
28 julio 2020 5:11
Fa anys que en soc usuari i tan les instal.lacions (sempre al dia) com la neteja (tot el dia es mantenen) afegint el personal son excelents!
27 enero 2020 23:17
Very clean gym from lockers to equipments. Staff is proficient enough in English. One time admission is 8 euros.
12 enero 2020 5:34
Contento con este gimnasio, aunque soy bastante de máquinas e ir a lo mío. Aún así, las clases a las que he ido me han parecido correctas. Las instalaciones están bien, el vestuario de chicos limpio, con sausa, vapor y duchas termodinámicas. El precio me parece correcto, y es bastante céntrico.
23 diciembre 2019 6:51
Excel·lent relació qualitat/preu, ben ubicat a la ciutat, molt bon material i màquines, bon ambient i atenció amable. El meu gimnàs!
11 diciembre 2019 4:25
Molt poca professionalitat.
Anava amb molta ilusió per apuntar-me i només veien l'actitud que han tingut les noies de recepció se m'han passat les ganes de cop.
08 diciembre 2019 5:57
El gimnasio en general estaba bien, la atención al público (recepción) dejaba mucho que desear, poca actitud de querer trabajar y personal con un trato muy seco y poco amable
05 diciembre 2019 21:54
Realmente me sentí muy mal tratada por una de las personas que están en recepción. Soy de otro país y claramente aquí se manejan de una forma diferente. Sentí y no solo sentí. Porque lo hacía, que se reía de mi. Muy poco tacto y horrible el trato. No empiezo ni vuelvo más a este gimnasio. He visto varios comentarios que hablan sobre la mala atención de las personas en recepción, a prestar atención a esto porque les quita clientela.

Escribe una reseña



Calificación general: