17 noviembre 2022 2:56
Cura del client i tambe fan gran tasca en el barri desde la seva botiga sempre amb tant bons detalls de lo del món de les flor i complements com no amb un ventall de articles de tota meva en stock!
Agradables i simpatia cap el client.
10 mayo 2022 9:26
La Lidia ho soluciona tot, és una crack! Y tens de tot per triar! Una passada de florista i floristeria!
05 marzo 2022 23:23
Ahir vaig entrar a compara un regal i hem va atendre la propietària (ho vaig suposar per la actitud) i va ser una experiència fantàstica, la dedicació al meu problema les encertades suggerències, la amabilitat, el carinyo que va demostrar en tot moment, vaig comprar un ram fantàstic, i aconsello molt aquesta floristeria per el producte i detalls bonics, pero sobretot per la atenció i dedicació al client, hi tornare per Sant Valentí i sobretot per sant Jordi
04 marzo 2022 4:35
Botiga de barri, amb àmplia varietat de plantes i flors ornamentals. Com sempre, vetllen per aconsellar i buscar-te el millor producte. Honestes, i molt treballadores. A part de la botiga tenen un servei de flors brutal! Agraït!
06 noviembre 2021 20:42
Lídia es un encanto y una gran profesional, se nota que le gusta su trabajo por la implicación y dedicación que pone en todo lo que hace. Los arreglos florales de la boda quedaron muy, muy bonitos. Y… si hablamos del ramo y la corona de la novia… sin palabras, la verdad. Repetiríamos seguro y os la recomiendo al 100%. Muchas gracias por todo Lídia!
16 septiembre 2021 16:34
Excel.lent! Molt recomenable!
Flors i rams preciosos, molt bon assessorament i excel.lent relació qualitat-preu.
Moltes gràcies Lídia, per la teva professionalitat i el teu tracte.
18 mayo 2021 14:54
He demanat un ram de 3 roses per telèfon i per entregar a domicili per st Jordi Les roses i el muntatge bonic pero no era un ram sino pel q he vist en fotos, tres roses separades. Al no rebre notícies de qui anaven dirigides he trucat a la floristeria a les 20: 40 i encara no les havien portat, un descuit. Entenc que és un dia de molta feina però si no hagués trucar no els hi haurien arribat avui.
06 enero 2021 6:13
Excelente atención, muy lindos los arreglos florales, responsables con los pedidos, precios accesibles, me encantó los servicios prestados
02 mayo 2019 16:18
Floristeria on tenen a part de flors i plantes moltes coses boniques per decorar la casa. A mi em van fer també un ram de núvia molt bonic.

Escribe una reseña



Calificación general: