16 julio 2022 18:31
Per mi ha sigut una experiència molt enriquidora. Tot i que sembla difícil poder entrar en aquest camí, tal i com està enfocat el curs, la sensibilitat que hi posen, la proximitat, i l’ambient que es crea amb el grup, t’ajuda a poder veure punts de millora en tu mateixa, de manera que puguis anar agafant consciència i relaxar-te poc a poc. Cadascú en major o menor grau, però després de finalitzar el curs veus que queda un llarg camí per continuar, però ja pots veure’n els efectes a tots nivells. Molt agraïda a la Rosa i la Gemma i a la resta del grup.
04 julio 2022 21:28
El curs de 8 setmanes de Mindfulness: Un curs perfectament plantejat, amb un equilibre exquisit entre la teoria i la pràctica. Les professores tenen un altíssim nivell i una gran capacitat docent i d'acompanyament. Recomanable 100%, la millor inversió en un mateix.
04 julio 2022 21:18
Sensibilitat, dolçor, carinyo, amor, esperança, repos, acompanyament i molt mes es el que m'han donat i he sentit en aquest curs amb la Rosa i la Gemma.
02 julio 2022 2:11
He realizado el curso de 8 semanas de Mindfulness para gestionar el estrés y la ansiedad y ha sido una experiencia increíble, he aprendido muchísimas cosas que me han ayudado en mi día a día, además de conocer gente maravillosa.
Rosa y Gemma son unas profesionales increíbles. Totalmente recomendable!
06 abril 2022 10:04
Unas sesiones super relajantes. Me está ayudando un montón para reducir mi estrés. Rosa es un amor ️️

Escribe una reseña



Calificación general: