07 abril 2023 15:43
Molt bon servei, professionals i eficients. Van passar dues empreses que em van cobrar sense solucionar el problema. Molt agraïda!
06 abril 2023 15:21
Tenía goteras en casa, después de 3 profesionales diferentes que no habian conseguido solucionar el problema, contrate a Folgarona, muy profesiones, muy limpios en el trabajo y puntuales, y por fin se acabaron las Goteras! El señor Cortes, un gran profesional!
02 abril 2023 16:41
La instalacion del cargador para el vehículo electrico ha sido perfecta. Me facilitaron previamente el proyecto técnico y me dieron y facilitaron toda la informacion para presentarla ante la Gencat para su validación.
02 marzo 2023 8:50
Em van instal·lar la calefacció radiant i la caldera a casa. Professionals seriosos i pressupost tancat, sense sorpreses. Estic molt contenta. Un amic ens ho va recomanar. No dubteu i demaneu el seu servei.
28 octubre 2022 11:29
Es fa molt estrany i incomprensible el tracte que ha rebut el Sr. Jordi Font, una excel.lent persona i que l' únic que desitja es que li solucionin el problema, que d entre d altres industrials també està en mans de Vostès. Desitjo un ràpid i efectiu desenllaç positiu del tema.
23 octubre 2022 17:14
Molt trist i decebut del tracte que heu dispansat al Sr. Jordi Font.
Creia que estava en mans de persones serioses i responsables de les seves feines
05 octubre 2022 19:56
Em vàren fer un pressupost sobre uns 16.000 euros. Em vaig pagar més de 23.000 euros. Liquidant tot, es feien càrrec en càs de problemes. Avui m.han dit que del parlat rés de rés.
En he pagat a unaltre empresa uns10.000 € més per solucionar el problemes generats.
Des-de que he tingut aquests problemes, molta gent de Mataró m.els ha desenconsellat.
Jo com nou arribat a la ciutat, els desaconsello completament.
Sap greu veure com una empresa amb prestigi com era folgarona está en mans de males persones, que no mantenen la paraula després de cobrar.
Sap greu com enganyen a la gent particular. Sembla que només es dedican a col·legis com Santa Anna i a temes industrials on el control pressupostari i suca tothom.
Temps al temps.
La facturació va a menys i els clients també.
Molt dolor pel tracte rebut.
Pensin que d.arrera d.aquests empresa i han tres noms.
Diuen que son fills de gent honesta que vàren arrencar i jo ho crec. Però els hi ben asseguro, que qui gestiona avui aquesta empresa, NO son bona gent.
Amb molta tristor i esperant que’ls jutges em donin la raó, atentament.
Jordi Font i Maristany
30 septiembre 2022 5:14
Espero puguin solucionar el més aviat possible la situació del pis del Sr Jordi Font. Una llàstima veure el pis en aquella situació.
07 septiembre 2022 15:59
Abans de comentar he volgut verificar, he estat a la vivenda del Sr. Jordi, és inacceptable i vergonyós, com heu deixat l'habitatge, el més urgent que heu de fer és solucionar-ho, sens dubte, sou un desastre treballant, espero que això arribi al vostre gremi i quedin informats. Actuació del gremi inmediata.
05 septiembre 2022 22:14
He pogut comprovar el mal servei que aquesta empresa ha donat al Sr. Jordi Font. Llastimosament són mals professionals i totalment incapaços de solucionar el desastre que ells mateixos van provocar
06 marzo 2022 23:44
Me cambiaron el calentador y toda su instalacion.al cabo del año al realizar la inspeccion obligatoria tenia una fuga de gas en la entrada del calentador porque la rosca de entrada tenia que ser plana y la que me habian puesto era redonda provocando figa de gas cuando entraba el gas.tube que volver a llamar a la empresa para su reparaciom y solucion y tube que volver a pagar a pesar de ser un fallo suyo de cuando me lo instalaron
17 diciembre 2017 15:21
Tengo el AA estropeado, en un mes he llamado 3 veces y me he pasado 1 por vuestras instalaciones. Una por semana. La respuesta siempre la misma "déjeme los datos y mañana le llamamos".
Poco serios me parece poco. Buscare alguien que si le apetezca trabajar.

Escribe una reseña



Calificación general: