03 octubre 2023 19:02
Restaurant petit i acollidor, menu tancat i molt bo. Servei excel•lent.

Repetirem!
29 septiembre 2023 23:10
Una experiència diferent. Relació qualitat preu immillorable. Tot boníssim. Repetirem segur!
14 junio 2023 18:21
Un espai gastronòmic amb un menjar de qualitat i amb quantitats generoses.

Si t'agraden les sorpreses aquest és el lloc indicat ja que no hi ha menu, és a dir, surten els plats elaborats segons temporada.

Al local és molt acollidor i m'ante l'essència de menjador de casa de pagès, amb uns banys també amb declaració similar.

En general un lloc molt recomanat per anar amb amics o en parella
27 mayo 2023 5:27
Menú tancat (ja ens en varen informar). Qualitat i elaboració correctes, però el segon plat considerem q hi hauria d haver alguna opció més a escollir.
Espai agradable.
19 mayo 2023 21:46
L'experiència a sigut bona, em menjat be, pero tampoc espectacular, son 30eur el menu degustacio que es lunica possibilitat, esperava mes pero be
16 mayo 2023 7:14
Ens va encantar, situat a plena natura amb un servei molt personal, el menjar et sorprèn i està boníssim. Està clar que tornarem.
06 mayo 2023 13:16
És la primera vegada que menjo en aquest lloc. M'ha encantat.
Erem 10. Tots hem menjat el mateix menú (et van portant plats de pica pica i finalment un segon complert, després postres i cafès), bonissim.
Espai preciós.
El servei és amable, simpàtics i resolutius. Van a la idea, el temps d'espera no és excessiu sinó el normal.
Els menús, amb vi, cava, xupito. A 29€ per persona.
Correcte.
Espai tranquil, davant una ermita amb un pati que té una gran olivera que salva del sol.
Espai ampli per aparcar.

Repetirem.
30 abril 2023 11:35
Restaurante y fonda. La comida estaba muy buena pero han recortado platos como los dos postres. Se despistaron con el segundo del niño, lo tuvimos que reclamar. Menu infantil 12€.
Cobran 27€ con el agua aparte, 2€/L mas. No hay carta, sacan los platos del dia. Es mejor reservar.
15 abril 2023 3:26
Complement ideal a una visita al Monestir de Lluçà o a una bona caminada pels voltants.
Millor reservar. Acollida càlida, d'acord amb el lloc. No t'has de preocupar "pas" d'escollir plats. Menjaràs bé, segur, i sense presses. No hi ha "servei", sinó acompanyament. Només va faltar una cervesa artesana.
20 febrero 2023 23:30
Magnífic, un menjar exquisit amb productes de proximitat. Reservar ja que el lloc és petit. Entranyable tracte.
05 febrero 2023 8:51
Espai molt acollidor, servei molt amable amb un tracte proper i alhora respectuós.
Respectuosos també amb el medi ambient.
Fantàstic!
19 enero 2023 16:51
Dios mío, me encanta este lugar. Es simple y sorprendente. Es uno de esos lugares que una vez que los descubres siempre volverás. Vine por primera vez en 2022 y vuelvo constantemente. Todo en este restaurante es enriquecedor: la comida, el personal y el ambiente. La comida es una mezcla original de cocina catalana con un toque argentino que viene del dueño. El personal es amable y eficaz. El ambiente es acogedor, con bonitas vistas y decoración vintage. A veces también ofrecen música en vivo. No tengo muchas fotos porque siempre estoy disfrutando. ¡Recomiendo mucho este lugar!
09 enero 2023 8:28
Fantàstica comida buena calidad bien elaborada. El vino de la casa bien.menú medio día 25€ vino de la casa 11€
El menú es degustación no elijes te traen lo que hay este día, 5 platos principales 1 segundo y postres.
Todos cocinados de maravilla nos sorprendió gratamente volveremos.todo delicioso
26 diciembre 2022 7:49
Ens ha agradat el menjar, el servei i la filosofia. Tot estava boníssim i el fet de no triar el menú fa que provis coses noves que de segur et sorprendran gratament. Els bunyols de col kale amb mel, canalons de trompetes de la mort i pollastre, remenat de camagrocs, la carn a la brasa i el gelat de figa amb carquinyoli.tot espectacular!
23 diciembre 2022 18:44
Ens ha encantat! Tot hi, el fet de ser sorpresa. Els plats. Tot bonissim hi de qualitat! Rapatirem! I l'entorn preciós!
09 diciembre 2022 10:02
Gostei muito! Tudo delicioso! Não o somente a comida que está muito gostosa, tipo comida caseira ou seja, sería como comer em casa, estar em casa, mais o plus que o atendimento do Adriá que é um amor! Super recomendo! Voltarei com certeza!
26 julio 2022 2:36
L'únic inconvenient és que s'hi ha de trucar amb força antel·lació perquè sempre tenen ple. Personal proper i cuina autèntica. Funcionament original, àgil i còmode. Espai bonic amb possibilitats de rutes i turisme cultural a la vora. A vegades hi trobes concerts per sorpresa.
Això sí, a la sala hi fa molta calor a l'estiu!
22 julio 2022 12:00
Ens ha encantat. Menjar de qualitat i el factor sorpresa sempre és un punt positiu. Molt amables i atents. Preu raonables i vi molt bo. Tornarem (sempre que tingueu taula disponible)!
30 junio 2022 2:17
Ja d'inici, La Primitiva es troba envoltat d'un espai excepcional. La pau que genera ser a la porta del monestir romànic de Santa Maria de Lluçà i envoltat de camps és molt agradable. Per tant, a poc que pogueu, cervesa o copa de vi a la terrasseta abans de fer l'àpat. L'interior també està molt cuidat: taules amples, cadiram còmode i decoració vintage qué li dóna un toc molt curiós. I entrem en el menjar: alerta que no hi ha pas carta. Tampoc no la trobareu a faltar. La Primitiva us proposarà menjar amb el que té, és clar que us preguntaran abans per les vostres alèrgies (si és el cas). El sopar que vam fer va ser superlatiu, exquisit i sorprenent de manera que la tria que van fer a cuina difícilment es podia millorar. Podeu jutjar-ho amb les fotos. Un 10 per a tot l'equip! Hi tornarem. Molt i molt recomanable.
15 junio 2022 3:32
Comida original, elaborada, sorprendente y que se ajusta al bolsillo perfectamente. Pagas por cantidad y calidad. Cobran el vino similar al precio de venta al público. Amables y rápidos sirviendo. La chef sale a saludar, tal cual una madre se preocupa por saber que a la familia no le falta de nada. Hem menja amanida, arros i carn en un mateix menu sorpresa. Su hijo es una persona cercana que se hace bien con los pequeños. Muy, muy recomendable los buñuelos especiales! Felicitats La Primitiva, tornarem!
13 junio 2022 19:04
Molt bon lloc en general preu acurat bon servei bon menja em repetit mols cops i sempre es una bona experiencia
07 mayo 2022 12:23
Restaurante muy casero donde no hay carta pero todo lo que te sirven (menú) esta buenisimo. Muy cálido y acogedor. Calidad-precio bien
Delante hay una iglesia para visitar.
18 abril 2022 13:46
Bon menjar, no hi ha carta, et porten els plats del dia i si tens problemes et busquen alternatives. La carn molt bona. Bon preu. Servei correcte
17 abril 2022 20:25
Restaurant amb peculiritat, no hi ha menú a escollir. Et van portant els plats cuinats del dia. Qualitat excel·lent i s'adapten a les necessitats alimentàries de cada persona. Un bon descobriment i 100% recomanable.
03 noviembre 2021 15:13
Tomamos un menú correctísimo. No sé el precio porque nos invitaron pero fue un menú del día distinto a lo habitual. Muy trabajado y de buena calidad
08 octubre 2021 20:17
No hi ha carta, se serveix un menú igual per a tothom, però a més que es sorpresa és fantàstic, molt bo tot i bona combinació, molt recomanable
12 julio 2021 20:59
El lloc és encantador i magnètic. Hi havia anat altres vegades, i sempre molt bé. Aquest cop varem fer el menú d entre setmana (15€). Excel lent. Platets diversos tots boníssims. No es pot triar. Van portant. Amables.
Si hi aneu aprofiteu per fer la visita guiada a l església de Santa Maria de Lluçà que és just al davant.
01 julio 2021 14:50
Tot molt casolà, tan el servei com el menjar.
Situat davant per davant del magnific Monestir de Santa Maria de Lluçà, autentica joia del romànic.
Amb claustre i murals espectaculars
17 junio 2021 13:38
Feia temps que hem voltava pel cap provar-ho. A la vida tot té el seu moment. La proposta de la Fonda Primitiva es diferent, original, extremadament honesta.
Es fer un àpat tal com raja, deixar-te acompanyar, mai més ben dit, per unes mans amigues de la cuina. Fer un tomb per la contrada i rematar-ho aquí, és un d'aquells plaers que tallarguen la vida.
01 junio 2021 23:00
Extrem good food. People are able to pay a little more for people that perhaps doesnt have the money for a meal. Great idea and great place.
27 mayo 2021 9:43
M'ha encantat la Primi. Menú tancat amb productes de temporada i opció vegetariana és el meu model de restaurant! El menjar, boníssim. El lloc, molt bonic. El tracte, magnífic.
26 mayo 2021 5:05
Hemos estado varias veces, tanto en el hostal como en restaurante, y siempre ha sido un placer. Nos encanta la comida, la atención, y el lugar. Muy recomendable, tenemos ganas de volver!
01 marzo 2020 23:20
Espai rústic molt acollidor. Menú tancat sense possibilitat de triar, però porten diferents plats molt variats i de qualitat.
22 febrero 2020 16:37
Menu tancat i km. 0 amb producte natural de gran qualitat.
No saps mai que menjaras fins que t' ho porten.
No es barat (22€ + begudes), pero l' experiencia val la pena.
12 febrero 2020 4:30
Un indret sorprenent, una cuina ben elaborada amb productes de molt bona qualitat i a molt bon preu.
No hi ha carta, quan tothom és a taula comencen a portar els plats. Hi ha menú per la canalla.
El servei és com de casa, al servir alhora el mateix a totes les taules és un xic més lent del què potser s'està acostumat, però val molt la pena l'experiència i repetirem segur.
23 enero 2020 2:03
What an excellent find, amazing no choice restaurant with very high quality food. Served in a lovely atmosphere with great attention to detail. Ecological wines & beers available. Open fire place also sets the atmosphere
24 diciembre 2019 19:07
Hem menjat molt bé i amb molt bon servei. Érem un grup de 13 hi havia dos vegetarians i han improvitzat unes opcions veganes (molt bones) en un moment.
28 agosto 2019 23:13
Inexplicable. Descobriment. Meravellós. Únic. Inigualable. Saborós. Autèntic. Fabulós. Irrepetible. Inolvidable. Recomanable. Descoberta. El Lluçanès és comarca. Cuina exquisita. Tracte individualitzat. Tornarem. Racons del món. Argentina a Catalunya. No canvieu.
22 julio 2019 19:55
Un sitio encantador por el territorio, el servicio y la calidad. El mecanismo es diferente: vas y cuando todos los comensales estan, inician el servicio con un menu de degustación, sorpresa tras sorpresa.
21 julio 2019 21:46
Nunca hubiera pensado que en este pueblecito hubiera este peculiar restaurante. Nos gustó todo lo que pusieron. Personal correcto.
01 julio 2019 13:27
Tens la sorpresa de no saber què menjaràs però la seguretat que serà bò i molt sà. Interessant i a un preu molt raonable.
21 mayo 2019 7:55
Restaurant i fonda excel·lents. El menjar cuida’t i boníssim i la fonda amb molt encant. Hi tornarem
07 mayo 2019 16:02
Menú exquisito, original y con un precio ridículo para la calidad de todos los platos!
Muy recomendable!
23 abril 2019 22:47
Un restaurante con parte del menú "sorpresa" exquisito. Rodeado de un ambiente verde y tranquilo. Servicio muy amable y rápido para el volumen de gente que había. Algunas raciones se quedaron un poco cortas, ¡pero todo nos encantó!
19 abril 2019 16:39
Lugar campestre con paisaje muy bonito y justo delante de pequeño monasterio del S. XIII.
Pequeño menú degustación "sorpresa", porque no lo eliges.
Con un vino decentito 30€ por cabeza.
14 marzo 2019 0:04
Una molt bona opció per dinar. Enfront de l'església i el monestir. Bon ambient, millor menjar i el tracte espectacular. Per repetir. Millor reservar i així es va al segur. Menú tancat amb diversos plats per picar tant individuals com per compartir. Per sorprendre i gaudir amb tots els sentits. De segon bona vedella a la brasa. Les postres casolanes. Km 0. Molt recomanable
30 diciembre 2018 15:18
Muy especial, restaurante familiar con menú cerrado sorpresa, platos elaborados con ingredientes de temporada / proximidad. Muy buen servicio. Repetiremos.
22 noviembre 2018 20:57
Establecimiento con el encanto de lo pequeño y lo rural, y con una cocina más que notable. Muy recomendable
01 noviembre 2018 16:05
Restaurant encantador en un ambient rural inigualable. Menú creatiu. Tot molt ben cuinat. Repetiré segur.
16 octubre 2018 4:42
Un racó d'alta gastronomia creativa en un espai tranquil, agradable i disposat amb una cura i una màgia especial
30 septiembre 2018 7:12
Lloc molt maco. Menú tancat a 13,50€ entre setmana. Cal reservar perquè el lloc és petit.
La gent que ho porta és molt amable.

Escribe una reseña



Calificación general: