16 agosto 2022 22:09
És un lloc al costat d'un riuet, amb graelles i taules on s'hi pot dinar.
10 agosto 2021 10:42
Muy buen sitio para pasar el dia con la família, zona bastante limpia, ay contenedor de basura.
07 mayo 2021 21:43
Se llega bien con coche. Zona preparada para estar en família o con amigos. Mesas y barbacoa de obra. En época de lluvias baja abundante agua y es precioso de contemplar y conectar de nuevo con la naturaleza. Zona para paseo, aunque la pista ea muy polvorienta al paso de vehículos motorizados. Mucha gente llena sus garrafas en la fuente para su uso de boca. Otro punto que no te puede faltar conocer del Jussà. Totalmente recomendable. Gracias.
30 marzo 2020 9:24
La Font de la O és una font i una petita partida rural del poble d'Aramunt, a l'antic terme del mateix nom, pertanyent a l'actual municipi de Conca de Dalt, al Pallars Jussà.
Està situada a 515 m d'altitud, al sud-oest de les Eres, actual poble d'Aramunt. És al marge esquerre del riu de Carreu, i als peus del serrat que pren el nom de la font. Al voltant de la font es forma un paratge amb dues peces d'hort que es reguen amb les aigües de la font, i que constitueixen una petita partida de 0,2919 hectàrees que inclou una petita zona de pastura i d'arbres de ribera.

Passa ran de la font la pista rural que enllaça Aramunt amb Tremp per la vora esquerra del pantà de Sant Antoni i amb Orcau a través de la vall de Montesquiu, el Camí de Tremp.
28 mayo 2019 23:08
Hi ha ombra, una font i taules de pícnic. I un tub que raja contínuament que a l'estiu, si encara raja, ha d'anar molt bé x a refrescar-se
17 junio 2018 3:28
La millor època per visitar aquest idilic paisatge és a la primavera o a l, atardor on la font desplega tot el seu encant amb l, aigua baixant en cascada de dins del bosc, un entorn natural com n, hi ha pocs al Pallars Jussà. La remor de l, aigua baixant i els sorolls dels bosc fan que et relaxis i desconnectis de tot.

Escribe una reseña



Calificación general: