02 octubre 2023 14:41
Todo muy bien, como siempre. Tan solo la saturación a la hora de pedir. Por lo demás, muy recomendable.
16 septiembre 2023 4:40
Una vergüenza el trato por parte de las empleadas! Y digo empleadas porque tienen discriminación a los hombres por lo que se ve.no he visto trabajar a ninguno! Al menos cuando yo estuve.me pusieron café ardiendo cuando dije natural.y una chica no entendía el bocadillo que le estaba señalando y la que ponía el café me miró con mala cara.no quise entrar en discusión aún sabiendo que tenía razón y no quise pedir hoja de reclamación porque tengo buen corazón y no quiero influir en el trabajo de nadie. PARA NO VOLVER NUNCA
28 julio 2023 8:15
Preu superior a d'altres llocs, el pa dels entrepans, molt dur, sempre, qualitat preu, no s'escau, les taules i cadires estàn plenes d'excrements d'ocells i si no els i dius, no ho netejen. Les noies excesivament lentes
02 abril 2023 19:33
Mona petita per a dues persones de Sara boníssima i perfecta porció.
Molt bona atenció dels empleats de cara al públic.
Recomanable 100 % el pa a la pedra.
Continuïn en davant amb aquesta dinàmica.
Gràcies
31 marzo 2023 12:37
Volíem pendre un cafè, em tingut de fer cua llarga per demanar-lo i pagar-lo, total que em marxat despres de 10 minuts de cua
23 diciembre 2022 2:27
Mi experiencia ha sido negativa después q mi marido llevaba una hora en la cola a buscar un encargo, al llegar le dicen q no se habia reservado allí, después de dar el tel el precio y la hora de la llamada aún decían q no.
Después de mirar seguían diciendo q no tenían.
Para asegurar yo vuelvo a llamar al tel q llamé ayer y la señorita me dice q si q era allí y mi contestacion es?
Os lo habéis comido con patata! Y ella me dice q le estoy faltanto el respeto.
Y de fondo escucho q ya lo han encontrado. Y la señorita me corta la llamada.
Pues chica artelo mirar y aseguraros de lo q buscáis y no hagáis esperar una hora y mirar bien.
Muy mal
27 septiembre 2022 3:28
Les doy un 1 porque no se puede dar un cero, las trabajadoras FATAL insultan muchísimo al cliente y al personal, una familiar trabajaba hay y todos los días le estaban insultando, le hacían literalmente BULLYING. La comida tenía algunas veces moscas o pelos. Fatal.
25 septiembre 2022 0:21
Seguint la línia de la resta de forns que tenen a Igualada, diversitat d'entrepans freds i calents, cafè correcte, i molts tipus de pans. Bon lloc per anar a esmorzar
28 agosto 2022 23:49
Respecteu les distàncies i us serviran molt rapit, són molt amables i eficients, els esmorzars genials
04 julio 2022 15:32
Preus econòmics. El cafè en llet no m'ha agradat, era aigualit. Sóc celíaca, per tant l'opinió sobre els croissants és del meu home, que li han agradat força.
20 septiembre 2021 9:26
Només arribar, i això que era a primera hora del matí, força cua per comprar a la botiga d'aquest forn, també vull dir que quasi gens d'espera. Les seves dependentes atenen molt ràpid i sempre amb bons consells per poder triar el millor. Avui mateix hem escollit una coca de crema que estava boníssima. A fora, les taules de la terrassa quasi totes plenes i el mateix per les taules que hi ha a l'interior. Això és així perquè hi ha molt bon producte i un tracte familiar.
20 septiembre 2021 1:46
La baguete sigue siendo mas dura que un palo. Poca calidad de masa. No dura blanda ni 6 horas. Calidad precio en general muy baja calidad. Venden por la ubicacion y porque se han expandido desde hace años por Igualada pero el genero que ofrecen sobretodo el pan, es malisimo.
10 junio 2021 14:19
Buen servicio con respecto al personal, nada más. Aunque el pan integral no es integral, es el 30% integral comprobado con acidoximetro en la miga, harina blanca de baja calidad con salvado de trigo y panificadora industrial. No da el peso por el cual su precio. No tienen repostería sin azúcar, todo va a golpe de aceite de palma y grasas saturadas. No lo recomiendo por la baja calidad VS precio.
08 junio 2021 2:51
No m'ha agradat que per esmorzar hagis de fer la mateixa cua que si anessis a buscar pa. Ens hem assentat a una taula i al cap de molta estona, he preguntat si ens prenien nota i m'han contestat que no, que tenia què fer cua al carrer. Ens han vist assentats feia estona i ningú ens havia dit res. Potser és la nova política del forn però no m'ha agradat.
08 octubre 2020 20:50
Gens recomanable, a les 7 de la tarda només els hi quedaven quatre crossants (pel que fa la bolleria). Semblava una verduleria per una conversa entre el personal en un to exegaradament alt i molest.
Respecte les mesures de seguretat, això sí, tot correcte.
Però bé no hi tornarem.
07 junio 2019 23:08
Espacioso, con variedad, excelente para desayunar en grupo, o con un amigo o solo, muchas mesas. Variedad de pan. Buena atención.y para llegar a la perfección deberían recoger las mesas con más frecuencia.
05 junio 2019 5:41
Molt bon local i ben situat, bon menjar i bons preus, però una mica massa de soroll pel meu gust.
07 abril 2019 14:51
Pel que té a veure al que s'hi ven, res a dir. El servei és bo, amables i ben educades, el problema és el temps d'espera. No donen a l'abast, es necessita més personal, no donen coll i això provoca llargues esperes i neguit
21 marzo 2019 14:35
El que han obert al c/de les comes, per mi es el mes acollidor, te una terrasseta a fora amb tres o quatre taules que si esta de beee
07 marzo 2019 2:25
Forn de pastas i entrepans. Gran varietat. Preus correctes.
Els productes no son d'elaboració artesana.
29 enero 2019 17:55
Buena pastelería. La verdad vale la pena ir aunque cueste un poco más que en otros lugares, buena calidad de productos
30 noviembre 2018 20:09
M'ha sobtat la poca professionalitat de les treballadores. Han passat pel meu costat per anar a netejar taules 5 cops com si jo no hi fós. Finalment li he hagut de demanar si em podia atendre. He vist que a altres taules els passava el mateix aixi que deu ser la manera de fer. Del cafè i menjar cap queixa. Tot bo.
12 noviembre 2018 21:17
Haurien de millorar molt 'atenció al públic. Tarden massa en atendre les taules, i a vegades no és per excés de feina.
El pa no és dels millors, les pastes i els entepans están be
09 noviembre 2018 20:44
Una vergüenza, como tratan a gritos a las pobres trabajadoras los dueños de este local. No vuelvo mas.
29 septiembre 2018 15:01
La bolleria es irresistible, no m'ha agradat que hagin portat el suc servit ja en el vas. Crec que hauríen d'obrir l'ampolla davant teu
22 septiembre 2018 17:39
Horno de pan con bocadillos muy buenos recien hechos. Ideal para desayunar bien bocadillo o pasta
Buen y rapido servicio
15 septiembre 2018 22:54
Lo relacionado a los bocadillos y demás muy buenos. Pero el tema de gestión, organización y trato al público era un caos, te miraban y como si no te viesen pues lo mismo. Me habían hablado muy bien del sitio. Tardaré en volver por este simple echo.
24 agosto 2018 9:16
Generalment molt bé! Els entrepans molt bons especialment el d anxoves! Les coques i els croissants molt bons també! Sempre que puc hi vaig!
11 abril 2018 14:07
Es un lugar excelente para merendar o desayunar o simplemente tomar un café.
Que también es panaderia con muchísima calidad.que tienen de todo y buenisimo
17 febrero 2018 15:05
Bon lloc on prendre algo dolç o entrepans. Bastant espai i bon preu. Potser una mica sorollós a segons quines hores (quan més gent hi ha). Si ho demanes et fan una targeta amb la que pots guanyar premis cada cop que hi compris.
11 febrero 2018 18:19
Tot i que de tan en tan paso per aquí, no era per seure a taula, no crec k torni a vindre. Després d' uns 5-10 minuts esperant a la taula, decidim anar a la barra a demanar (al veure que ningú feia esforç de venir i estaven darrera la barra xerrant i rient), tot s'ha de dir que a la hora que em anat era fluixeta, 3-4 taules. Doncs la nostre sorpresa a sigut després, quan 2 parelles s'han assentat a les taules i un parell de minuts després, les dependentes han anat a preguntar el que volien. Vaja una mala experiencia.

Escribe una reseña



Calificación general: