09 enero 2023 8:28
L'espai esta molt ben rehabilitat, te dos forns impresionants, la Carme t'atén molt be, i t' explica com fer el recorregut, tambe hi tenen a una sala, un treball de terres de diferents llocs cuites a diferent temperatura amb tot de mostres. Ceramistes i amants de la ceramica, un lloc de molt d'interés.
30 noviembre 2022 11:05
El lugar es magnífico, pero la calidad humana de Carme es increíble, una apasionada de su trabajo con una gran sensibilidad para compañarnos en nuestra visita a la exposición. Nos dio más de lo que la muestra en sí nos ofrecía.
02 agosto 2022 7:24
Lugar interesante. Es un horno alfarero rehabilitado. Museo de la cerámica de Breda. Su historia, sus tradiciones, sus tecnologías, sus resultados, su economía. Además en ese lugar se encuentra la oficina de turismo de Breda y la comarca. Se encuentra amplia información de la zona. Personal muy amable. También se encuentran "els gegants" de la población.
03 mayo 2022 5:24
Realment l'oficina de turisme on millor m'han atès mai! La noia ha sigut super amable, ens ha donat totes les explicacions i tríptics atenent a totes les nostres inquietuds no només de Breda sino del Montseny en general.i a més en ha donat una pinzellada de la història de Breda i del funcionament dels forns.
Super professional! I la visita als forns també molt interessant!
02 mayo 2021 22:20
Hem anat a veure una exposició de pintura i ens ha agradat molt. La persona encarregada del recinte molt amable i professional, ens ha explicat amb tota mena de detalls la tradició ceramista de Breda i el funcionament dels forns per coure ceràmica. Un 10
20 abril 2020 2:57
Nomes hi vaig anar de pas amb els nens i no em vaig fixar massa, però el personal molt agradable.
02 septiembre 2018 1:04
Interessant museu que mostra la terrissa que es feia a Breda.
No deixeu de veure el vídeo de com es treballava a Breda fa un munt d'anys.
21 marzo 2018 19:04
Situat en l'interior d'una antiga fàbrica de ceràmica, el museu de "Els Forns de Breda" és un espai bell i ple d'història, que dona un toc clar d'atenció a tot el que el visita: Breda és poble de terrissa.
03 agosto 2017 12:32
Petit museu on es pot veure un forn de ceràmica tradicional d'aquesta zona. Uns mostra de la ceràmica que s'hi feia i un audiovisual de tot el procés.

Escribe una reseña



Calificación general: