03 marzo 2023 10:05
IM-PRESIONANTE: bon servei, bon equip, bona tecnologia, …. Gracies Gemma, Fidel i Jordi per fer-nos passar un dia genial! Repetirem segur!
27 enero 2023 1:26
Espectacular! Todos lo pasamos en grande, tanto el trato por parte de Gemma como Fidel fue exquisito, quedamos encantados y los invitados lo pasaron como niños! No me cabe duda que en próximas celebraciones contaremos con su ayuda y los recomiendo con los ojos cerrados! Un placer!
07 enero 2023 5:38
Una experiència xulissima, surt un video super divertit.
I els encarregats són molt amables.
25 diciembre 2022 21:04
Experiència única i divertida, una forma diferent de celebrar una boda. Encantats amb l'equip, millor impossible! Recomanable 100%
16 diciembre 2022 8:17
Lo mejor de la boda … en cuando se encendió la luz de aro, no paramos de subir! El personal que lo lleva te animan, te ayudan y son súper majos! Con ganas de que llegue mi boda para tenerlos ese día?
12 diciembre 2022 7:37
Si quieres que tu boda la recuerden para siempre. De verdad que es la mejor opción. En mi boda la gente flipo. Y dijo que nunca antes lo habia visto. Lo recomiendo al 100%, además su equipo es atento, entregado y de 10. Gracias por hacer de nuestra boda un sueño.
02 septiembre 2022 3:31
Fue super divertido, dio mucho juego y todo el mundo flipo con el 360 grados, un acierto y el personal super majos. Gracias
28 junio 2022 22:13
Contratamos a Fotobooth Atelier para nuestra boda y estamos encantados! El trato y el servicio que brindaron fue de 10, la comunicación estupenda. No dudaríamos en repetir. Los invitados se divirtieron muchísimo, y lo mejor de todo es poder ver el album firmado al día siguiente. Mil gracias por todo!
27 junio 2022 10:43
Ha estat un súper plaer poder comptar amb aquest fantàstic equip en el dia de la nostra boda!

Els nostres convidats van quedar bocabadats d'aquet "videomaton 360º". S'ho van passar pipa! A més, disposen dels seus propis vídeos per reviure aquell moment tantes vegades com vulguin!

Fidel i Gemma, mil gràcies per tot! Ha estat un èxit!

Laura & Marc
24 junio 2022 0:27
Vam contar amb ells al nostre casament i n’estem contentissims. Va agradar moltíssim. Va ser un must! Efecte sorpresa total pels convidats!
Bones persones, bons professionals, en conclusió els tornaria a contractar amb els ulls tancats.
Gràcies per ser com sou i per la feina que vau fer.
23 diciembre 2020 3:00
Una experiencia increïble haver comptat amb ells per al casament de la meva germana.
La Qualitat EXCEL·LENT comparada amb la d'altres fotomatons que haviem estat mirant.
Copies il·limitades per a tothom. Sense problemes d'horari (totalment adaptables).
Tothom va quedar encantat amb l'atretzo disponibles per a les fotografíes i amb la qualitat de les mateixes.

Servei molt professional i proper. Un equip encantador, amb moltes idees i adaptaciones per a tota possibilitat de temàtiques d'events i records.

La relación qualitat - servei/ preu; indiscutible. Molt bona.
Tot un encert!
No dubtaré en recomenar-ho i en tornar a comptar amb ells si es necesario.
02 diciembre 2020 2:21
Un detall de la vostra festa, casament, event INDISPENSABLE per veure l'altra cara de la gent que tens a l'esdeveniment. Alliberats, divertits, amb complements que ajuden a perdre la vergonya i amb professionals que t'ajuden a crear bones imatges. Tires i fotogràfies que podràs guardar sempre i tenir un record d'aquell moment. Aprofiteu-los.
28 enero 2019 23:56
Una experiència inolvidable i super divertida, tant pels nuvis com pels convidats. Un record per tothom
14 enero 2019 2:33
Un dia molt divertit, fàntastic, sense preocupacions, super profecionals, on t'emportes un gran record tant tu com els teus convidats. Tantes tires de fotos com vulguis. Super recomenable. Gràcies per tot!
13 enero 2019 23:15
Fotobooth es diversión asegurada en cualquier fiesta, evento o boda. ¡¡Se ocupan de todo!

Y los invitados solo tienen que posar y recoger sus fotografías! Un recuerdo inolvidable

100% recomendable!

Escribe una reseña



Calificación general: