16 octubre 2022 10:21
Tot l'equip de foto & film són fantàstics, des del primer dia que vam contactar amb ells vam tenir clar que estaríem en mans d'uns grans professionals i persones! Fan una feina cuidant el detall i de molt bona qualitat, tenim unes fotos i vídeos impressionants des del dia del preboda fins al dia del nostre casament, sempre mantenint la nostra naturalitat i reflectint totes les emocions que aquell dia es van viure. El resultat final de tota la feina és espectacular! Sense cap mena de dubte us tornaríem a escollir una altra vegada!
03 octubre 2022 1:23
Són els millors, ja fa temps que els seguia i mirava vídeos cada día i m'encantaven. Fins que perfi va arribar el nostre moment i se'ns dubte els vam escollir a ell@s. Tenen un equip de profesionals increïble, tornaria a casarme i els escolliriem de nou. Gràcies per tot, petonets. R&C
10 febrero 2022 4:17
Des de que vam veure els vídeos del portfoli de Foto&Film ens vam enamorar, i no van fer més que superar les nostres expectatives amb el nostre casament.

Ens ho van posar tot fàcil des del primer moment, fent-nos sentir còmodes i preocupant-se de que el dia del casament només hagis de pensar en gaudir al 100%.

El resultat, uns vídeos fantàstics! Si tornéssim enrere repetiríem l’elecció segur.

Grans professionals, tant el Jordi, com l’Eva i la resta de l’equip
05 febrero 2022 1:02
Nuestra experiencia con FotoFilm ha sido muy positiva. Desde el primer momento se han adaptado a nuestras necesidades y han mostrado mucha flexibilidad a la hora de adecuarse a nuestra situación (hasta en dos ocasiones tuvimos que aplazar la boda).

La conexión con el equipo fue muy buena desde el principio, algo fundamental para tener un buen material. Tanto las fotos como los vídeos son de una calidad muy alta y, de volver a necesitar contratar a alguien en el futuro o bien tener que recomendar a un equipo de fotografía y video, no tenemos dudas de a quién recurriríamos.

El día de la boda es uno de los días más emocionantes en la vida de casi cualquier persona, pero lamentablemente solo dura un día. Así que, ¿qué es lo que te queda de un día tan especial y tan importante en tu vida? Pues precisamente los recuerdos en forma de fotos y videos, y FotoFilm hace que ese día sea eterno y puedas reproducir continuamente las emociones vividas gracias a la calidad de su material. Gracias FotoFilm!
08 agosto 2021 9:53
Ens falten paraules d'agraïment per a poder descriure realment lo genials que vau ser! Un tracte exquisit, amb humor, professionalitat, dedicació i passió, sense cap mena de dubte tornariem a repetir 1000 vegades més. Escollir-vos ha estat una de les millors decisions que hem pres. Moltíssimes gràcies us estarem eternament agraïts!
14 abril 2021 9:47
Ens ha encantat la feina feta! Els vam contractar perquè des del primer segon ens van donar molt bones sensacions i ens van fer riure sense conèixer'ns i ens van entendre a la perfecció, per això el resultat que tenim ens encanta. El vídeo preciós, una superfeina del Jordi i de l'Eudald i les fotos superboniques i el muntatge de l'àlbum molt acurat i sempre buscant el que nosaltres volem. I per si no fos prou.ens hem hagut de casar en temps de covid i sempre, sempre els hem tingut al nostre costat i ens han ajudat en tot el que els hem demanat. Si ens haguéssim de tornar a casar segur que els tornàvem a contractar, ja que el record que tenim del nostre gran dia és gràcies a ells i la seva feina. Mil gràcies per formar part del nostre dia!
21 marzo 2021 8:50
Tanto las fotos como el vídeo son espectaculares, te hacen sentir cómodo en todo momento, buscando los momentos perfectos y pendientes de los detalles y son muy profesionales. La mejor elección posible para un día inolvidable. Lo recomendamos 100%.
06 marzo 2021 18:16
Molt bon equip de professionals, complidors i bona gent, sempre que els nescessitem per diferents treballs n’em quedat molt contents
01 marzo 2021 11:38
Grandíssims professionals! Només cal que mireu algun dels vídeos que trobareu a la seva web per a veure que fan una feina excel·lent.
I a més són bona gent! Què més podem demanar?
28 febrero 2021 21:27
Si lo que quieres es tener al mejor equipo profesional en el sector ellos son lo que buscas, estupendos profesionales, estupendas personas y dan el 100% para que todo
salga perfecto
24 febrero 2021 9:24
Si buscas que capten la esencia del momento sin sentirte incómodo por las cámaras, ellos son la mejor elección que puedes tomar, ya que desde el minuto cero te hacen sentir muy cómodo con ellos, como si los conocieras de toda la vida. El trabajo final es de una calidad inigualable, son profesionales de alta calidad y saben hacer un excelente trabajo.
14 febrero 2021 11:36
Son unes persones maravelloses i uns exel.lents professionals. Van fer el reportatge del meu casament i vam quedar encantats de la feina feta!
Els recomanaria al 100%.

Seguiu així!
10 febrero 2021 8:52
M’han fet un vídeo fantástic, molt atents, 100% professionals, molt recomenable, vaig quedar encantada
30 enero 2021 8:42
He tingut el plaer de treballar amb ells molts cops, i sempre tothom n'ha quedat encantat.
Gràns professionals i millors persones.
Ús hi sentireu com a casa.
29 enero 2021 14:09
Són gent seriosa i molt professionals, amb un tracte exquisit i molt resolutius.
Senzillament genials
09 octubre 2020 10:33
ProduccionsMC, és l’equips de professionals més ben preparats que mai me trobat!
Tenen una llarga i dilatada experiencia en el sector. Si vols una feina ben feta i professional, no ho dubtis! ProduccionsMC son els que busques.
Jo sense dubte els recomano al 200x100.
28 abril 2020 10:22
Encantats amb ells 100%
Tant com a professionals com a persones.
Et fan sentir especials en el dia mes important.
Molt recomanat.
Encantats de belsa conegut i que formecin part del nostre dia!

Escribe una reseña



Calificación general: