07 junio 2022 0:13
La fotógrafa (que también es la dependiente) es un encanto. Muy profesional y atenta, si la foto no sale bien, te la repite.
Confieso que al ser un estudio tan "de toda la vida", no estarían muy actualizados ni con buenos equipos, y me equivoqué por completo. Fotos bien impresas, con la luz adecuada y sin las pretensiones de otros estudios muy "modernos". La chica además de empática, me sugirió cómo mejorar algo tan simple como la foto del DNI, y quedé sumamente satisfecho.
Es una tienda curiosa, tiene una atmósfera de comercio tradicional, pero con todo lo que un estudio de fotografía puede necesitar.
17 mayo 2021 8:32
He ido a hacerme una foto de carnet y enseguida me han atendido y muy rápido todo. La fotógrafa es muy amable y atenta. 100% recomendable!
15 octubre 2019 2:30
No i tornarem, ens era necessari unes fotografies per l'escola, adelanto que part de la culpa es meva, però, un fotògraf que es diu "PROFESSIONAL" no pot treballar aixi, resulta que ens fan les fotografies, ens esperem, ens les donen i tots contents.continuem el nostres passeig per Reus i ens dona per mirar les fotos, sorpresa, la nena tenia una dent tacada per xocolata.
Anem a veure aquesta gent i els i dic:
Bona tarda, em vingut fa una estona a fer aquestes fotos i resulta que ha passat això, i la meva pregunta es. Vosaltres no reviseu les fotos que li feu al client?
Resposta: ni les revisem, ni les podem retocar, es el que hi ha.
A mes, la senyora, molt professional, diu: espera, que mirarem a veure si a sortit la taca a totes les fotos, i al cap de breus segons em diu, clar, com que son totes iguals.es veu a totes. Menys mal que s'ha adonat de que totes estan iguals
Ara entenc perque en aquesta botiga no hi havia cua i 50 metres mes amunt, a la botiga de Fujifilm estava a petar de gent amb canalla a fer fotografies, be, a partir d'aqui, que caduscú lliurement vagi on vulgui.

Escribe una reseña



Calificación general: