13 abril 2023 20:26
Molt recomenable! Des de l'inici, Fotovol ens ha ofert un assessorament molt complet i personalitzat per adaptar-se a les nostres necessitats. Els tràmits han estat àgils i transparents, fent-nos sentir sempre informats i segurs sobre el procés.

La instal·lació i posada en marxa ha estat ràpida i eficient, sense causar-nos cap molèstia. A més, hem quedat molt satisfets amb la relació qualitat-preu dels seus serveis.

Si esteu buscant una empresa per instal·lar plaques solars, no dubteu a contactar amb aquests professionals. Estem segurs que quedareu tan contents com nosaltres.
23 febrero 2023 4:40
Gràcies Sergi i a tot el equip per l'ajuda amb el tema de les plaques solars. Sou uns cracks i francament estem super contents a casa. Recomanariem Fotovol a tothom! Una abraçada:)
19 febrero 2023 14:51
Hemos puesto placas solares con el equipo de Fotvol y francamente nos trataron super bien con explicaciones super claras y el montaje fue genial, estamos super contentos. El equipo de gente que tienen es una pasada y repetiriamos sin ningun tipo de duda.

Escribe una reseña



Calificación general: