04 noviembre 2022 22:25
Una Petita (gran) troballa al ben mig de Palafrugell, per descubrir Vida i Obra d’aquest “Homenot”: Josep Pla! Imperdible …
15 septiembre 2022 2:04
Casa natal de Josep Pla on hi ha notes biogràfiques i fotografies de l'escriptor. Molt interessant per conèixer més sobre la seva vida i obra. A destacar el documental d'uns vint minuts fet amb textos d'en Pla i imatges al.legòriques. Molt recomanable.
20 agosto 2022 12:26
Una visita imprescindible. Molt i molt bé. Perfectes orientacions de Nil, com a guia. Hi tornarem.
05 mayo 2022 16:14
La Ruta Josep Pla per Calella ha estat molt interessant.
Mireia una guia genial, molt amena i amb amplíssims coneixements.
Hem gaudit i hem après moltes coses.
12 abril 2022 12:31
Ha estat fabulosa.
Molt agraïts a Mireia, que ens ha guiat per la ruta de Calella. Molt documentada i amena.
20 diciembre 2021 3:34
Fui al museo para conocer un famoso escritor catalán y vaya sorpresa cuando la pelicula que está en catalán estaba traducida al francés y al ruso! Pero nada de castellano! Como extranjero que soy, de habla hispana estando en ESPAÑA la verdad que genera un cierto repelús hacia ese regionalismo excluyente. Un despropósito total.
25 noviembre 2021 1:43
Malgrat tenir molts volums a la web, al final la majoria no es poden comprar a la botiga de la fundacio ni a cap lloc de Palafrugell.
No semblen tenir massa interes per promoure el coneixement del prolific escriptor.
Com deia Pla el mon es divideix en amics, coneguts i saludats.
Una salutacio a la fundacio!
Ara ha canviat, ha reobert la llibreria Vitel.la Espai Forum i part de l’obra d’en Pla es accessible. Molta sort!
21 septiembre 2021 2:00
Une découverte! Petit musée sur l'écrivain journaliste catalan né à Palafrugell. Les informations sont disponibles en français également. Je vous recommande vivement le film sous titré: juste magnifique. Cela donne envie de le lire
08 julio 2021 4:19
La casa natal de famós i polèmic periodista i escriptor Josep Pla convertida en un petit museu que explica la seva vida i obra. Personal molt amable. L’exposició mostra part dels seus escrits, alguns objectes seus (no gaires) i força fotografies. També hi ha vídeos sobre ell i la famosa entrevista que li va fer Soler Serrano a TVE. Es poden comprar llibres d’ell a la mateixa recepció del museu.
17 abril 2021 18:43
La fundació impulsa, difon i dona a conèixer les obres completes del gran prosista Josep Pla. Fundació molt apreciada i estimada, s’hi realitzen moltes tasques i activitats com la investigació de la seva obra literària a través de la càtedra Josep Pla.
Fundació plena de gent amable, cordial i treballadora. Tal com van les coses tot el que sigui impulsar les lletres catalanes i la seva lectura sempre és benvingut. Visiteu-la, recomanable 100%
30 septiembre 2020 20:06
Malgrat tenir molts volums a la web, al final la majoria no es poden comprar a la botiga de la fundacio ni a cap lloc de Palafrugell.
No semblen tenir massa interes per promoure el coneixement del prolific escriptor.
Com deia Pla el mon es divideix en amics, coneguts i saludats.
Una salutacio a la fundacio!
19 septiembre 2018 11:12
Como pueblo no me gusto mucho Parafrugell, ni sus casas modernistas, ni sus calles, pero claro es una opinión personal mía, lo único que es más bonito son sus playas. Si no te sobra tiempo no te recomiendo que hagas parada en el pueblo

Escribe una reseña



Calificación general: