25 octubre 2022 16:03
Sincerament, jo no recomano opos.cat, m´he sentit decebuda per què em proporcionaven un temari que no estava complet. Hi havia moltes dades incorrectes, jo mateixa tenia que anar corregint els errors que em trobava.per exemple equivocacions amb dades historiques, era una segle i al temari sortia un altre etc.a l' apartat jurídic, alguns articles de les lleis que tenia que estudiar no estaven actualitzats. En fi, que esperava molt més pels diners que vaig pagar. Ho sento però teniu moltes a coses a millorar.
21 abril 2022 12:25
Només m'agradaria advertir a tota aquella gent que vulgui aplicar per una feina a la Fundació Universitària Martí l’Humà que els deixin per escrit detalladament les tasques que hauràn de realitzar. Des de meu punt de vista, tenen molt poca ètica professional i enganyen a la gent amb ofertes de feina irreals. Una llàstima que encara rebin subencions Fundacions d'aquest tipo, no sou un exemple de res.
21 marzo 2022 17:16
Com a fundació compromesa en treballar per promoure l'educació, en la cerca de treball, "inspirats en els valors de la Unesco" com ells diuen.deixen molt a desitjar. Molt poc bon tracte, no són una fundació sèria i ni molt menys amb ètica professional. Si el tracte amb els seus treballadors i els enganys amb les ofertes de treball són així, no m'imagino com deuen voler treballar amb persones que realment busquen aquesta ajuda. Com a consell personal, si esteu pensant en buscar una fèina en aquesta fundació, penseu-ho dues vegades.
05 marzo 2022 21:13
No es una fundación seria, no son buenos profesionales, muy mala experiencia en mi caso. No recomiendo trabajar con ellos pues el contrato exponía unas condiciones que después no han cumplido.
24 agosto 2021 16:01
Es un lloc amb molts llocs, moltes habitacions I racons, actualment de us de musics I conferencies.
19 junio 2021 11:18
Molt content del programa Consolida't. El vaig fer al 2019 i ara repeteixo. M'ha servit molt pel meu negoci. Recomanable!
15 junio 2021 23:00
Avui hem pogut assistir a la Conferència d'Oriol Alamany amb la projeccio de les seves fantàstiques fotos al "Regne perdut dels Munstang". Ha estat una maravella. Moltes gràcies! (a punt per si el torneu a convidar per a la presentació dels seus treballs sobre el lleopard de les neus)
29 mayo 2021 0:02
He superat les oposicions gràcies a molt treball, però amb la base formativa i de suport de la Fundació. La formadora ha estat present a classe, online i molt més enllà del que era "obligat" pel curs pagat. Durant el confinament, s'ha adaptat i ha continuat donant-nos suport no només formatiu sinó personal per anar superant les diferents etapes i entrebancs que han sorgit.
09 mayo 2021 20:05
Tinc molt clar que he pogut superar aquestes oposicions gràcies al suport de la fundació i especialment a la meva formadora. Ha suposat un gran esforç per part meva, però des de la fundació m'han donat les eines per poder guanyar aquesta carrera de fons!
02 mayo 2021 0:35
La seva tutela va ser clau per enfocar les tapes inicials del meu negoci amb seguretat i poder consolidar-me com a professional autònom.
29 abril 2021 3:21
El equipo de expertos de la FUMH me ha acompañado durante años, ayudándome a hacer posible mi proyecto empresarial. Me han ofrecido formación de calidad (primero a través del Cercle d’Optimisme y después con el programa Consolida’t) y me han ayudado a conseguir financiación. Siempre he tenido todo su apoyo frente a las dificultades que me he ido encontrando a lo largo de todo este tiempo.
¡Si estás pensando en emprender, te recomiendo encarecidamente que contactes con ellos!
20 abril 2021 5:18
Es mi segundo programa de Consolida't. Excelentes tutores motivados y con los conocimientos que necesito para mi negocio online. Sinceramente, un 10
14 noviembre 2020 5:07
Venen l’oro i el moro als prospectes i després la realitat queda molt per sota. Reutilitzen materials, el treball és 99% “autònom” i van reutilitzant els mateixos cursos amb diferents preus segons temporada. Van a treure’t la pasta.
04 noviembre 2019 0:00
Vaig anar en una empresa dins de la fundació, està bé jo alguna vegada havia fet cursos amb Ajuntament de la Roca del Vallès
22 octubre 2019 14:54
No us apunteu MAI amb ells a preparar-vos oposicions. És una presa de pel. Depen 100% de la bona voluntat del formador. Et cobren una quantitat de diners que no correspon amb el que ofereixen. M'he sentit molt enganyada. Una decepció enorme.

Escribe una reseña



Calificación general: