01 febrero 2023 21:30
Molt Bon servei i tracte espectacular. Molt agradables i propers. La primera vegada que hi vam anar, malgrat estar a tope ens van ajudar un 30 de Juliol i vam poder anar de vacances gràcies a ells.
05 noviembre 2022 10:53
No he tractat amb ells però tinc una furgoneta va ser camperizada per ells. La vaig comprar de segona mà. Si bé la camperització és molt bonica, malauradament els materials, passat uns anys, es fan malbé. Adjunto fotos. Els recubriments de la fusta, o s'han desenganxat o s'han trancar. El sostre s'ha de canviar sencer o retirar el vinil que el recobreix per pintar o ficar-me un altre. La inmensa majoria de les fustes i panells s'han de refer. Els panells de polipell s'han desfet. Ara mateix, si els toques, la capa del color cau veient-se el soport. La dutxa te una part que, misteriosament, es toba i amb el temps ha quedat una mica més baixa que la resta, de forma que l'aigua s'acumula allà i cada vegada que et dutxes, allà hi queda un basal. És bonica, però sincerament. No està ben feta. I no es tracta de que s'hagi tractat malament o amb productes inadequats, no és això. No hi ha la foto del bassal perquè costa molt de pillar, però sincerament, va ser camperitzada al 2013 i ja està que fa una mica de pena.
He editat la ressenya perquè arreglant el sostre he pogut comprovar que hi ha bastants llocs on el kayflex brilla per la seva absència, com seria el cas del sostre de la cabina, en el que falten, com a mínim, uns 25 o 30 cm per tota l'amplada de la furgo per cubrir.
Molt millorable. No canviaré la valoració a menys perquè m'imagino que el projecte és devia fer segons el que va pagar el client en el seu dia i això no és culpa d'ells. Tampoc la pujaria mai perquè la qualitat dels materials no és bona.
03 abril 2022 1:08
Substitucón de Estacionaria Webasto
Ya no quedan profesionales asi, atento, detallista, y claro. Es un placer dejar en sus manos cualquier tema camper. Desde luego ha sido una sorpresa. Gracias Javi y Carla por vuestra atencion.
20 marzo 2022 7:45
Mereció la pena hacer 900 km para poner la calefacción, me habían hablado de ellos pero se quedaron cortos. Trato inmejorable, profesionalidad a tope y muy muy finos, vamos que saben detrás de lo que andan.volvería sin pensarlo y cualquier cosa que le haga a mi furgo se lo haré allí a pesar del viaje.
08 febrero 2022 4:12
En Javi i la Carla són uns professionals que saben el que toquen, que et solucionen qualsevol problema o millora que vulguis fer a l’autocaravana, que t’assessoren, que són honestos i que sempre et cobraran el preu just.
Per això i perquè són molt bona gent, sempre els hi porto la meva autocaravana a ells.
30 noviembre 2021 15:56
Javi y Carla buenísimas personas y súper atentos. Muy buenos profesionales y saben detrás de lo que andan. Nos desplazamos desde León hasta su taller porque te sientes seguro en sus manos y eso no hay dinero que lo pague. Muchas gracias, estamos muy agradecidos.
14 agosto 2021 19:44
No deixaria la meva furgoneta a ningú més que ells. Tracten els detalls com ningú, són molt fins treballant i s'adapten a cada furgoneta!
18 junio 2021 16:37
Fue una suerte encontrar a Javi y Carla. El trato y servicio desde el primer momento que mantuve la primera charla con ellos por teléfono fue verdaderamente destacable. Son servicio técnico oficial de Webasto desde hace 12 años, y eso se nota en el conocimiento del producto y experiencia solucionando la averia. Tenía problemas con mi calefacción, fui allí, y al día siguiente ya habían recibido las piezas nuevas de la casa para que pudieran ser instaladas. Pero además, me solucionaron un tema con mi termopar y revisaron varias cosas. El trato con ellos fue excepcional, un auténtico lujo encontrarse profresioanles como ellos con un trato tan especial. Muy agradecido, muchas gracias chicos!
28 febrero 2020 12:16
A mí parecer los mejores camperizadores que hay actualmente
Unos profesionales excelentes que buscan el mejorar a diario
Un trato personal inmejorable, siempre estan dispuestos a dar lo mejor de si en su trabajo
Los recomiendo sin dudarlo

Escribe una reseña



Calificación general: