27 abril 2024 9:46
Estic molt content amb la gestió de Nuria Roma dues gestions importants realitzades a la perfecció
17 noviembre 2023 5:43
Gabarró Advocats ha sido el despacho especializado en herencias de referencia en Barcelona, que ha sabido resolver de manera eficaz y profesional aquellos problemas e inconvenientes que surgen en una de las situaciones más complicadas en la vida de las personas, la partida de un ser querido. Han atendido en todo momento las particularidades que tiene el territorio catalán en cuanto a su legislación civil y aquellos aspectos sociales propios que sin la experiencia ganado a través de los años, no se podrían resolver. Y en nuestro caso, ha llevado a cabo una negociación completa, teniendo en cuenta las dificultades de la crisis sanitaria producida por el COVID-19, consiguiendo una solución justa y acorde con los objetivos y las circunstancias de la situación. Todo ello atendiendo a aspectos mercantiles como son las empresas familiares propias en Catalunya. Gracias infinitas a Albert Guasch y a Meritxell Gabarró por acompañarnos en este difícil proceso.
12 noviembre 2023 22:29
Entro per a manifestar el nostre agraïment, va ser un encert triar el despatx Gabarró per gestionar l’herència que ens implicava als quatre germans. Des del primer moment, la diligència i l’expertesa de l’Albert Guasch va conduir la situació d’una manera solvent i resolent tots els dubtes.
A més, quan has de resoldre temes sensibles, la proximitat en el tracte i el recolzament que hem rebut en tot el procés ha estat una ajuda molt valuosa.
29 octubre 2023 14:16
Demano hora, me la donen, em diuen que la primera visita son 150€. Vinc puntual a l’hora que m’han donat, em fan esperar en una sala i em diuen que qui m’ha d’atendre està en una reunió. La secretaria em diu que és “normal”esperar. M’espero 40 minuts de rellotge. Es presenta l’advocat, em diu senzillament que estava en una reunió, li pregunto que imagino que tindran algun detall en el preu per haver-me fet esperar 40 min. Li comento que el meu temps val igual que el seu. Em diu que no, marxo. Lamentable i penòs tracte. Gens recomanable.
12 octubre 2023 0:52
Equilibri entre especialització i transversalitat, rigor i flexibilitat, qualitat professional i humana.
Agraïment sincer a la Meritxell Gabarró per la contenció i assessorament inicial, a l’Eneko Lareki per la revisió fiscal final i, sobretot, a la Raquel Franco per ser-hi i acompanyar-me en un llarg entremig de negociació. L’assessorament en successions és un art delicat que conjuga l’especialització jurídica amb una artesania d’allò humà que no sempre és fàcil de trobar. Moltes gràcies a tots.
31 julio 2023 1:50
Muy recomendable, el Sr. Albert Guasch un profesional como la copa de un pino, nos solucionó un tema desagradable en 3 meses, y sin tener mediar nosotros en nada.
08 julio 2023 10:58
Gracias por la profesionalidad, empatia y muy buen hacer, solo tengo palabras de "agradecimiento " por todos los procesos (tres, y muy delicados) que hemos compartido con" Raquel Franco", solo puedo decir que será mi abogado, y su buffet Gabarro, para el resto de mi vida.
Gracias, Raquel, porque gracias a tu tesón, profesionalidad, y paciencia, etc, pude volver a ver a mi madre, hasta sus últimos días. ESO SOLO ESTA RESERVADO A LOS GRANDES PROFESIONALES.
GRACIAS RAQUEL FRANCO,
"TU LO ERES. "
17 junio 2023 22:03
Yo tenía gran apoyo de esta oficina de abogados Gabarró Advocats para la herencia internacional.
Me atendió el Sr. Eneko Lareki con su profesionalidad muy alta.
Él aceptaba cualquier pregunta amablemente, y sus respuestas son siempre precisas, concretas y rápidas.
El Sr. Eneko Lareki también me ayudaba para contactar con otras organizaciones, por ejemplo con un despacho de traducción jurada, y con el Banco y tal.
Todos los procesos duraban casi 10 meses, y acabo todo perfecto sin problema.
El honorario (la tarifa) de su profesión fue mostrado en la primera fase de procesos, y no había ningún coste adicional.
Los servicios son muy razonables mirando sus conocimientos y sus servicios muy justos.
Simplemente recomendable.
12 junio 2023 3:55
Muy contento con el servicio y trato recibido por parte de sr. Albert guasch, totalmente recomendable, Gracias.
26 abril 2023 2:08
Gracias a la profesionalidad, interés, paciencia y proximidad de Núria Roma, esta larga y difícil situación, ha llegado a buen entendimiento. Gràcies, lletrada. Ana i Eva Domènech.
16 abril 2023 7:00
He necessitat assessorament en un tema d'herències i he de dir que ha estat un encert trobar Gabarró Advocats.
Pel tracte, per l'expertesa (són especialistes en el tema i això dóna molta tranquil·litat).
Estic molt agraïda perquè més enllà de resoldre els meus dubtes d'una forma molt clara i didàctica, van ser molt clars i sincers en l'assessorament, en les possibilitats i les variables a tenir en compte en el meu cas.
Així que, malgrat que no els coneixia d'abans, els recomano 100% sense cap mena de dubte.
14 abril 2023 20:26
Veritables experts en la matèria, amb molt bon tracte i molt professionals. L'Albert ens ha resolt molts dubtes que teniem, i ens ha donat algunes idees molt interessants de cara a una millor gestió fiscal i legal. Totalment recomenable per a tothom que vulgui afrontar una situació difícil amb la màxima tranquilitat.
12 marzo 2023 17:47
Despatx molt professional amb un equip d'especialistes als quals es d'agrair el tracte proper que tenen per trobar solucions. 100x100 recomanable. Moltes Gràcies
'
02 marzo 2023 15:46
El vostre tracte personal, humà, empàtic i professional son valors que defineixen el vostre equip.
Agraïment sincer per la vostra professionalitat, en especial a la Meritxell Gabarró per la seva implicació, ajuda i interès en la recerca de solucions.
Sens cap mena de dubte 100% recomanables.
Moltes gràcies
20 enero 2023 18:43
Molt agraït de tota l'ajuda rebuda per Gabarró Advocats - Herències, i en especial a la Meritxell Gabarró, en moments complexos. Un tracte proper, humà i alhora molt professional. Han complert amb escreix les nostres expectatives, responent amb rapidesa tots els nostres dubtes i permetent una gestió àgil i transparent. 100% recomenable. Moltes Gràcies!
15 abril 2022 4:25
Vull fer públic el meu agraïment.
Avui em sento lliure, puc dormir, ja no tinc malsons ni palpitacions. Avui ja no em pot fer mal aquell a qui jo estimava amb deliri. I tot gràcies a tu, Raquel.
Ha sigut un camí llarg i feixuc, però m'heu donat confiança, seguretat i suport. Tu has sigut la meva veu i has fet possible la voluntat del meu pare. Els meus pares ja poden descansar en pau.
Moltes gràcies, Raquel Franco. Formes part de la meva vida i sempre t'estaré agraïda.
Gràcies, gràcies, gràcies.
24 marzo 2022 6:07
Molt agraïts de la professionalitat, tracte i eficàcia de Gavarró-advocats. Han sigut de gran ajuda en moments difícils. Molt bon equip Meritxell i Albert.
30 enero 2022 4:36
És com trobar una germana gran, que en sap molt, que et coneix i que vol el millor per a tu. Evidentment, grans professionals. Amb el valor afegit de la proximitat i el saber estar. Indispensable!
29 enero 2022 5:46
La relació que hem tingut amb l’Albert ha estat molt bona, l’assessorament que hem rebut ha estat molt professional i complert, tant legal com fiscal, recomano Gabarro Advocats al 100%.
24 enero 2022 6:05
Pagué por 1h -1.30h 150€, llegaron 30 min tarde y me atendieron 15 min. Creo que no era la especialidad que buscaba. Si que son profesionales de su tema.
07 enero 2022 6:04
Afortunadament hem trobat un despatx d'advocats especialitzat en el tema de successions. En tot moment hem tingut un assessorament molt professional i al mateix temps un tracte molt cordial. Qualsevol dubte ha estat resolt i el resultat final ha sigut molt millor del que havíem pogut imaginar.
10 octubre 2021 12:48
Moltes gràcies a la senyora Meritxell Gabarró i al seu equip, per la seva meticulosa feina i tracte exquisit. Tot el nostre reconeixement.
21 septiembre 2021 8:22
La Meritxell Gabarrò ès una excel·lent profesional, que troba sempre la solució adequada i equilibrada als temes plantejats. Tant ella com el seu equip treballan amb una agilitat i eficiència extraordinàries. Són clares i molt didàctiques, de manera que entens bé el procés i la situació. Aixó, ens ha donat molta tranquil·litat i els seus consells han estat de gran ajuda. Cap dubte en recomanar-la a tothom que necessiti asssesorament en dret successori.
18 septiembre 2021 21:00
La impressió causada en una primera consulta sobre el testament de la meva mare havia estat excel·lent. Per això, quan va traspassar el meu pare, no m'ho vaig pensar dues vegades a acudir a la Meritxell Gabarró i el seu equip. I, efectivament, la seva diligència en els tràmits, estratègia en els consells i humanitat en el tracte van fer que em sentís, en tot moment, recolzada i acompanyada en un procés complicat, desconegut i dolorós per mi. Moltes gràcies.
29 agosto 2021 5:31
Meritxell és una gran professional, que destaca per la seva capacitat empàtica, que ens va ajudar en la gestió d'una herència força problemàtica. En tot moment va ser capaç de manegar la situació amb una persona molt conflictiva. Desde un inici fins al final recolzada per un bon equip, va fer tot el seguiment de la herència. Totalment recomanable.
08 octubre 2020 19:43
Quan estàs atravessant el dol per la pèrdua d'una persona que has estimat, el que desitges és posar-te en mans de grans professionals que t'assessorin, vetllin per tu i gestionin de la millor manera possible tot el procés. I això ho vaig trobar de la mà de la Meritxell i del seu equip. En tot moment em vaig sentir informada i m'ho posava tot molt fàcil. A més, sabia que estava al millor lloc per gestionar un tema relacionat amb l'herència. S'agraeix en moments durs treballar amb persones tan competents. Moltes gràcies de tot cor!
17 septiembre 2020 19:34
Van gestionar l'herència de la meva mare, que era complicada, amb professionalitat i un tracte immillorable. M'agradaria destacar la seva disponibilitat i el fet que fossin tant atents cada cop que tenia un dubte. Van fer més fàcils moments difícils.

Escribe una reseña



Calificación general: