15 agosto 2023 23:56
En mi caso como comprador.
Trato cercano; siempre a mi disposición para lo que necesitara; se ha preocupado para que quedaran en perfecto estado calefacción, luz y agua con las reparaciones que hicieran falta; y siempre dispuesto a echar una última ojeada; facilita todo el tema burocrático.
Muy satisfecho.
12 julio 2023 0:02
Tracta personal, serietat i eficiencia.
Gràcies Justi per el voste asesorament i la confiança que trasmets.
29 junio 2023 4:51
Avui he parlat amb ells per concertar una visita per veure un pis i m'he endut una sorpresa. Resutla que no tenen cap mena de flexibilitat horaria per poder realitzar una visita. Només realitzen visites de 8: 00 a 15: 00.
No hi ha hagut cap alternativa que els hi hagi agradat, o era dins aquest horari o res.
Doncs una visita menys a fer, un possible client menys que teniu.
Gràcies per la ineficiència i les poques ganes de treballar.
20 abril 2023 5:39
Molt bona gent, amables i amb un servei immillorable! Si busques pis/casa o necessites una bona administració, no en busquis un altre, ells són els millors!
25 enero 2023 1:02
Sempre m'han solucionat tots els temes immobiliaris lloguers, compravendes i comunitat de veïns. La seva experiència professionalitat i eficàcia fan que sigui la meva gestoria des de fa anys. Fa pocs dies ens varen gestionar tambe una herència i vàrem quedar molt satisfets dels resultats obtinguts.
15 enero 2023 7:47
Grandes profesionales. En seguida empatizaron conmigo en un momento en el que me urgía mucho encontrar un piso. Y no solo eso, al primer día había varias cosas que no funcionaban y les avisé por la mañana y por la tarde de ese mismo día ya estaba todo solucionado. He tenido mucha suerte de dar con ellos en una ciudad donde aún no conocía a nadie.
Sólo me queda darles las gracias y, por supuesto, recomendarlos a todo el mundo que busque piso en Girona
04 enero 2023 18:36
Totes les gestions de lloguer i venda de propietat, de manera eficaç i sense problemes.
Personal molt atent i disposats a ajudar-te amb el que calgui.
08 julio 2022 13:12
Una grata sorpresa en el mundo inmobiliario!
Serios, profesionales y siempre dispuestos a solucionar tus dudas.
Las comparaciones son odiosas, pero tras nuestra mala experiencia con otra inmobiliaria nada más llegar a Girona, han conseguido romper nuestros "prejuicios"
16 junio 2022 23:00
Grans professionals, amb molta experiència en el sector.
Eficàcia en tot els temes gestionats amb Gabinet Immobiliari i d absoluta confiança.
16 junio 2022 21:27
Les orientacions, tractes i explicacions han estat clares i de fiar.sempre amb la sensació que ens ho estaven explicant tot i gestionant cada pas de la manera més legal i honesta. Bon lloc per fer-hi tractes.
21 mayo 2022 8:07
Gabinet Imobiliari es una empresa cien por cien professional. Se encargan de todo lo relacionado con la propiedad. Asi mismo el personal siempre tratará al cliente con educación y profesionalidad. Incluso el trato es cercano y amable.
22 septiembre 2021 17:21
Estic molt contenta de com han portat tot el tema de la venda del pis, la meva confiança amb ells és total. Són uns professionals.
22 abril 2021 7:49
El equipo es muy profesional y muy amable! He tratado a menudo con ellos y son muy atentos y amables! Recomiendo al 100%!
01 marzo 2021 21:45
Trato muy cercano y un equipo muy atento que aporta tranquilidad y confianza. Resuelven todas las dudas que plantees de forma clara y agradable, ayudando en todo lo posible. ¡La mejor opción!
19 febrero 2021 19:58
Volem destacar el tracte proper i la professionalitat d’en Justi i el seu equip. No ens hem hagut de preucupar quasi bé de res i ens han resolt tots els dubtes que ens anaven sortint.
Sense cap dubte, si mai necessitem els seus serveis, tornarem a contactar-hi.
12 febrero 2021 14:56
Mi experiencia con Gabinet Immobiliari abarca más de 20 años. Durante todo este tiempo me han desmostrado su profesionalidad y capaciadad para resolver satisfactoriamente los asuntos en los que han intervenido.

Además, en sus servicios, mantienen una excelente relación calidad-precio.
26 enero 2021 4:38
Sóc d'Olot i tenia un pis a Girona, que vaig vendre gràcies a Api Gabinet immobiliari. Amb una entrevista amb Justi Ortiz, ja vaig dipositar en ells, la meva confiança i en va transmetre tranquil·litat per per tot el procés de gestió de venda. Estic molt satisfeta i agraida amb tot l'equip, per tot el treball dut a terme, són molt especialitzats en diferents camps i d'un tracta molt proper.
Moltes gràcies a tots.
04 noviembre 2020 0:15
Un gran equip amb un gran professional al devant, un plaer haver tingut contacte durant tants anys i gracies per tot, tant en la gestio del lloguer com en la posterior venta. Sou magnifics, seguiu aixi.
18 agosto 2020 18:15
Solucionan todos los problemas y detalles, son de una gran profesionalidad, y ante todo un trato muy agradable.
16 mayo 2020 16:27
Hola yo quiero poner esta reseña por que justi es una persona muy humana que sabe escucharte y hace lo posible para que consigas lo que buscas sin engaños y sin intentar meterte otra cosa
Nosotros fuimos a su inmobiliaria y un trato de tu a tu estoy muy contenta
29 diciembre 2019 15:46
Hola quiero poner esta reseña porque esta empresa y mas el señor justi ortiz.son de una calidad professional impecable tengo 63 años y es la primera vez que veo tanta profesionalidad.ayer ice un contrato de alkiler y la presentacion del contrato la explicacion impresionantes e yamado bastantes veces hantes y despues del contrato para preguntar y el señor justi.siempre responde te esplica todo con una paciencia y claridad.perfectas yo la verdad que e quedado muy contento con gabinet inmobiliari justi ortiz
08 junio 2019 14:10
Ens han gestionat la venda d'un pis. El tracte molt professional i ens han guiat i aconsellat molt bé al llarg de tot el procés.
24 febrero 2019 21:07
Acabem de tancar la compra d'un immoble. Ha estat un plaer haver gestionat l'operació amb ells. Agrair el tracte humà que hem rebut (han estat disponibles totes les vegades que hem necessitat d'ells) i la professionalitat (no ens hem hagut de preocupar d'absolutament res) amb que han portat tota la gestió. Esperem no haver de necessitar en molt de temps els seus serveis, però no tenim cap dubte que seran ells a qui recorrerem. Segur.
18 diciembre 2017 23:36
Molt professionals, i el tracte molt adaptat, en varen vendre la casa en menys de 6 mesos. En tot moment em vaig sentir molt ben informada i guiada, inclus em van fer ells mateixos els canvis dels suministraments.
11 diciembre 2017 9:28
Assessorament molt bo, em varen solucionar els dubtes al moment.
Bona gestió de documents i professionalitat.

Escribe una reseña



Calificación general: