20 julio 2022 22:37
No cogen el teléfono, no puedes ni reservar ni anular cita. Tienes que ir presencialmente solo para eso. Parece que hemos vuelto a los años 80.
20 julio 2022 21:39
Estupenda atención profesional, perfectos audífonos y diferentes aparatos para su limpieza y conservación.
03 mayo 2022 20:51
Estoy muy decepcionado con GAES ya que me hice un idofan a medida de 1600 € y la cosa qué no a ido nada bien asta que se averiado lo mandaron a la casa hacé tres semanas y no tengo noticias esperó que me lo traigan está semana que viene.
11 octubre 2021 23:24
Vaig portar a la meva mare de 86 anys a que l'hi féssim una visita i el professional que la va atendre, que no sé com es diu, va semblar més un venedor intentant que es quedes uns audiòfons que fins el dia 30 hi havia un descompte del 50%. No ens va ensenyar cap gràfica de les proves ni tampoc el tant per cent d'audició que havia perdut la meva mare.
L'hi vaig demanar si podria estar uns dies amb els audiofens de prova, ja que la noia de l'entrada, ens ho havia dit, i va dir que no.
He portat a la meva mare a tres llocs diferents perque la miressin i en tots tres no ens han recomanat el audiòfon que aquest senyor ens volia vendre. Justament aquest no l'hi anirien bé.
Només dir que això era divendres passat i ahir ja n'hi varen deixar uns perque els provi. Els altres tres llocs consultats l'hi han fet una visita molt completa i i un tracta molt bó.
Em sap greu no poder valorar positivament però aquesta és la nostra experiència.
03 agosto 2021 11:46
NO estic d'acord en absolut amb alguna ressenya que he llegit sobre algun empleat de l'oficina de La Riera. Ja fa TRES anys que he estat en contacte amb els professionals d'aquesta botiga perquè hi vaig comprar uns audiófons que m'estan anant molt bé i vull assegurar que el tracte tant amb en Joan Simó com amb la Mònica de recepció ha estat sempre delicat, atent, respectuós i eficient. No m'entra al cap que aquestes persones puguin arribar a tractar a d'altres clients amb menys deferència.
14 diciembre 2020 2:51
El treballador de GAES Joan, crec que hauria de fer un curs de com tractar a un client. Dubto que hagi entès que té treball gràcies a les persones que compren els productes GAES.

Si està cansat de la seva feina, o no té el dia, els problemes quan un entra a la feina, no els ha de fer pagar els clients, i sinó que plegui, que gent amb ganes per treballar hi ha molta.
24 junio 2019 0:58
El servei es molt bo, la qualitat del producte es punter en tecnología i necessari en cas de problemes auditius. El sr Joan Simó es un expert que et soluciona qualsevol problema.
18 abril 2019 21:59
Tracte molt amable, producte de molt bona qualitat, amb els últims avanços de la tecnologia i a un preu que si el comparem amb altres, resulta força correcte.

Escribe una reseña



Calificación general: