27 junio 2023 6:35
Excelentes profesionales una, atención de lujo me concertaron una visita gratis con el otorrino cirujano para, extraer un tapon de cera, que tenía en su consulta privada, todo completamente gratis me entregaron el audífono con todo con plena confianza y sin nada a cambio. Personalmente me adapte a la media hora de llevarlo pero ellos me han dado todo el tiempo sin ninguna presión sino todo lo contrario, ante todo le dieron importancia a, que estuviera completamente segura. Estoy sinceramente muy agradecida y feliz del todo el proceso. Laia una persona, encantadora y profesional y todo su equipo. Un gran acierto haber ido allí. Muchas gracias por hacerlo tan bien y fácil
14 abril 2022 0:41
Gaes Figueres, excel·lent Laia.
A lo llarg de dotze anys he patit pèrdua d’audició lleu i acúfens, he anat fins a quatre otorinos, tots amb els seus mètodes i tractaments, algun certament molt dolorós. La meva situació però mai va millorar.
Vaig anar al Gaes de Figueres on em van fer una audiometria molt complerta. La audiometrista em va dir que no era candidat per audiòfons. Que tenia un problema al oïda mig. Em va recomanar anar al Dr. Villa, també un professional excel·lent. Després d’unes proves addicionals em va confirmar lo que m’havia anticipat l'audiometrista. M’ha explicat el motiu per el qual els tractaments anterior no m’havien fet cap efecte, a part d’escurar-me la cartera. A dia d’avui veig clar el que em passa, tinc la certesa de que estic per fi en bones mans, tot i que per ara, no he pagat absolutament res.
La meva conclusió, es que son bona gent tant al Gaes, com el Dr. Villa, sento que volen de veritat ajudar als seus pacients (que no clients). Si hi hagués mes persones així, el mon funcionaria molt millor. I no tinc cap mena de dubte, que si algun dia necessito uns audiòfons, aniré a Gaes.
26 octubre 2021 16:50
Són molt amables i lliurats a la seva tasca en ajudar el teu problema auditiu de l'oïda

Escribe una reseña



Calificación general: