10 junio 2023 10:17
Gran equipo de profesionales, tengo otros Gaes cerca de casa pero prefiero ir aquí. Cristina tiene un trato maravilloso y siempre busca la mejor solución, igual que el señor Manuel que me atendió alguna vez. Lola, la chica de recepción siempre tiene una sonrisa y te hace sentir como en casa y así da gusto que te atiendan!
02 junio 2023 3:03
Recomanat per els que com jo, tenim que posar la TV molt alta. Pregunteu per Cristina. Tota amabilitat i eficacia.
12 noviembre 2022 11:06
Molt bona atenció, tant a resepcio com per el factultatiu. Resaltar la Sra. Cristina que ens ha solucionat molt rapidament el problema d'audicio del meu pare, amb una revisió complerta I neteja dels audiofons. Tot com nou
Us recomano aquest Centre.

Nosaltres abans anàvem al de Av. Gaudir. Tot perfecta amb la Sra. Raquel, pero quan ens varen passar a la Sta. Maria, tot un desastre.
No es va adonar que el meu pare tenía un generos tap a l'orella (que li va treure el metge de capçelera).
Per tant, per molt que intentis regular un audiofon, si el conducte está obstruir no podrás. I això que li va mirar les orelles. Tampoc, va fer netejar els altaveus dels audiofons. Ens va posar uns capçals que no se li adaptavem. Ara això si, no parava d'insistir que compresim uns de nous. A perdut molt aquest Centre, després de tots els canvis de personal.

Per això us recomano, el d'Avinguda Diagonal 400. Aquí sí son professionals.
19 mayo 2021 6:11
Muy contento, el Sr. Manuel Anta, un gran profesional, con mucha paciencia con la gente mayor y buen saber hacer, aparte de los grandes conocimientos apoyado por la Sra Jesica que cubre el servicio Comercial y Recepción
23 octubre 2020 8:25
Atenció i producte espectacular. Recomanable 100%. Gràcies als seus audífons, el meu pare ha guanyat moltíssim en qualitat de vida.
15 marzo 2020 18:10
Desde que es Gaes y Amplifon el trato como empresa ha empeorado
15 octubre 2019 15:20
Centre especialitzat en audifons. També disposen d'alguns models de telèfons mòbils per a gente amb dificultats visuals.
He de dir que la meva experiència va estar molt satisfactòria, vaig anar amb una persona d'avançada edat per comprar un daquests telèfons, i malgrat no comprar-ne cap, l'atenció va ser molt bona, fent tot tipus de proves per facilitar la decisió de la compra de l'aparell.
Botiga molt recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: