03 octubre 2023 14:16
Tuve una gran fuga de aceite en mi Ford Kuga y una reparación importante. Hubo que cambiar la caja del filtro de aceite. Se ha hecho con mucho mimo y a un precio aceptable. No hay problemas para volver a casa.
11 septiembre 2023 1:22
Son molt profesionales I arreclan tot, fins un opel de 20 anys que circula gràcies a ells!
02 septiembre 2023 0:29
Súper amable, buen servicio. Este garaje ha sido de gran ayuda muchas veces. ¡La verdadera artesanía está presente aquí!
27 agosto 2023 22:48
Ayudó rápidamente y a un precio razonable si había un problema con el aire acondicionado. Da una impresión muy competente.
19 agosto 2023 16:34
Un taller súper competente.
Siempre lo recomendaría.

Saludos a todo el equipo
18 agosto 2023 13:09
Muy eficientes, precios competitivos y servicio excelente.
Es mi taller de confianza y lo recomiendo a cualquiera!
16 agosto 2023 20:00
Garaje profesional bueno y fiable. Muy buenos empleados que siguen siendo amables a pesar de las grandes multitudes. Tranquilidad en caso de avería en la carretera.
01 agosto 2023 15:48
Excelente y amable recepción con un servicio de taller eficaz y que explica la reparacion: una gran ayuda cuando surge esa averia en plenas vaciones.
Muchas gràcias!
26 marzo 2023 11:25
Benvinguda molt amable. El propietari del garatge ens va dir immediatament que el problema es resoldria en 10 minuts. En efecte. Preu molt acceptable i bon funcionament! Gràcies.
17 noviembre 2022 8:50
Llevamos la furgoneta por un problema en la palanca de cambios y fueron super efectivos, cabe decir que previamente habíamos pasaso por otros dos talleres que no supieron dar con el problema.
Lo recomiendo 100%.
07 noviembre 2022 8:07
Garage bastante grande, donde tiene una afluencia de coche considerable. Se veía coches de alta gama en reparación. Son serios formales, y un trato muy agradable tanto los mecánicos como las que están en la oficina.
06 noviembre 2022 6:28
La courroie accessoire de notre Land Cruiser nous a lâché au début de nos vacances (gros stress), arrivée au garage diagnostic direct & efficace, ensuite la réparation juste impeccable et dans les temps. Le mécanicien nous a fourni toutes les infos de ce qui a été réalisé et même l'information concernant l'origine de la panne. Pièces remplacées origine constructeur et conforme aux prescriptions Toyota, et prix juste.
+ Sympa, accueillant, je ne parle pas Espagnol et pourtant aucun souci pour échanger. Donc Merci à vous, vous nous avez été très professionnel, si nous revenons dans votre secteur nous prendrons RDV pour réviser notre véhicule, vous avez toutes notre confiance.
16 octubre 2021 11:22
Nous n'y avons pas fait réparer notre voiture. Simplement allé pour une ampoule cassée. Le technicien était très sympathique et a prit tout son temps pour en trouver une. A même téléphoné à plusieurs reprises. Malheureusement il n'a pas su nous aider directement mais avait trouvé un garage à Girona qui en avait une. Chose confirmée car les 4 autres garages à Torroela, qui étaient également fort serviables, n'ont également pas su nous aider: (. Pourtant il s'agissait d'une ampoule pour une simple Hyundai Tucson.: (
29 septiembre 2021 19:32
Un garatge de confiança i molt professionals. Feines ben fetes i preus normals gens excessius. Molt amables. T'ho explican tot molt bé abans de fer cap reparació. Ho recomano.
28 septiembre 2021 16:58
Fast help from the people in this garage, very friendly staff with the right expertise, English spoken. Many thanks!
21 diciembre 2019 15:52
Took our vauxhall antara in with a broken flywheel, in August, brilliant service, especially on a bad car to work on, English spoken, reasonably priced for such a awkward job, thanks a million
28 noviembre 2019 23:28
Ens l'havien recomanat, però al no ser de la zona ens van "marejar" el que no esta escrit. A recepció caldria un curs de tracte al client.

SOBRE LA RESPOSTA:
1. -On diu: "El taller va estar pendent d' aquesta firma durant dos dies perquè la propietaria no venia a signar. ".
Hauria de dir: "La propietaria va estar pendent de que el taller li fes l'anàlisi de l'avaria per poder venir a signar la reparació, com li vam dir i al final es va presentar després de cansar-se de trucar per telèfon". Hauria estat més apropiat explicar quan es va trucar des de la grua que pel volum de feina no es podia mirar el cotxe en dos dies, en lloc de dir que es podia reparar el cotxe i tenir-lo aparcat fins al 3r dia.
2. -On diu: "Li vam donar dues opcions, que el cotxe tornes a casa seva amb grúa i el reparés el seu taller de confiança"
Hauria de dir: "aquesta opció es va oferit una vegada recepcionat el vehicle mentre la propietaria no parava de trucar per informar-se sobre l'anàlisi de l'avaria per anar a signar". Aquesta opció representava 2h de grua que no entren en assegurança per que el servei ja estava fet.
3. -On diu: "la seva dona es va posar molt nerviosa"
Hauria de posar: "com es natural, després de l'espera de tants dies i haver de fer 3 viatges (310km) extres per recollir a la propietaria i tornar a buscar el cotxe, més les molèsties d'haver de buscar un vehicle alternatiu per anar a treballar, la propietaria es va posar nerviosa. Cosa que s'ha de saber gestionar quan s'està treballant en atenció al públic"
4. - On diu: "Intentarem millorar i donar mes bon tracte el client. De totes les experiències se'n aprèn"
Jo contesto: espero que així sigui, encara que si no es reconeixen les errades és difícil.

També hem de dir que la reparació va ser finalment ben efectuada però que el vehicle no va ser mirat fins el tercer dia sense avís prèvi a la recepció d'aquest i quan van poder retirar el vehicle reparat ja havia passat més d'una setmana.
19 octubre 2019 5:35
Fenomenal, me cambiaron la batería de mi Lexus que es más pequeña de lo normal, rápidos y bien de precio.
07 octubre 2019 20:12
Estamos muy agradecidos. Pasamos las vacaciones en el L'Estartit y llevamos el coche, un Opel Insignia, para que le revisaran el filtro de partículas. De paso les comentamos un ruido que venía haciendo ya hacía tiempo. En dos días tenían el coche perfecto. El precio muy correcto.
Lo recomiendo efusivamente!
21 septiembre 2019 3:27
Tres bon garage et très bon accueil
Merci pour votre rapidité et votre patience, ne parlant pas l espagnol.
La Citroën ds3
19 agosto 2019 4:11
Was helped very well by friendly mechanic. Good expertise, ANWB garage as well. English speaking mechanics was also very nice.
20 julio 2019 23:13
De los mas honrados de la zona.
Corrijo, he preguntado la colocación de una sonda lambda que vale unos 26€ y me piden 200€ + colocación otros 100 o 200€.
Los evitaré a partir de ahora
15 marzo 2019 18:51
Accueil sympathique. Efficacité et rapidité. De vrais professionnels. Prix correct. Encore merci
06 noviembre 2017 8:15
Mon Nissan Xtrail avec pont différentiel ko (j'ai cru que c'était la fin), est repartie comme neuve.
Très à l'écoute, explications très claires, respect des délais, le juste prix.bravo.
Un grand merci à toute l'équipe du Garage. 20/20
30 agosto 2017 15:01
I had a problem with my Audi during my holidays. They were very busy with others guys but they took time to plug the computer and they found and ordered the bad sensor very quickly. They replaced it the next day in 10minutes. The secretary speaks english and she is lovely. We spoke about the indepencia in Catalunya.

Escribe una reseña



Calificación general: