09 enero 2024 17:31
Penelles és un referent de l’art urbà. Val la pena visitar-lo cada cert temps per veure els nous murals que any rere any embelleixen el municipi. Són espectaculars. Hi tornarem!
08 agosto 2023 9:28
Estaba abierta antes del horario previsto, lo que nos permitió empezar la visita antes. Un muchacho nos atendió perfectamente para explicarnos el recorrido del street art
01 julio 2023 6:31
Curiós de veure. A l'oficina de turisme t'informaran sobre els murals recorregut, etc. Bé per passar un matí tranquil passejant per aquest petit poblet. Tota iniciativa és bona. Ah, hi ha Bar, important.
12 mayo 2023 11:20
Molt ambient i murals molts macos hi ha d'altres no tant però és gustos aixo.m'agrada l'art no, només murals, si no, coses fetes a ma, colage, fetes amb coses resiclades
08 abril 2023 12:40
En la oficina de información, se puede obtener una visita lógica y guiada por el pueblo. El chico que nos atendió fue muy amable y nos proporcionó toda la información que necesitábamos. Además, ofrecen planos del pueblo que muestran la ubicación de los grafitis disponibles por 1,5€ cada uno.

Grafiti número 103. En la fachada de la oficina de información, hay un grafiti realizado con pintura plástica por el artista Slim Safon de Barcelona. La obra muestra a una mujer sentada en una silla de madera y apoyada en una mesa del mismo material. Esta obra fue realizada en la edición GARGAR 2020.
16 diciembre 2022 10:36
Penelles, el poble dels grafitis a les parets de les façanes de les cases. El festival GarGar que impulsa l’ajuntament i uns empresaris de disseny locals. Penelles s’ha convertit en un gran museu a l’aire lliure. Cada any s’hi afegeixen una vintena de dibuixos més.
22 noviembre 2022 14:32
Genial aquest esforç que ha fet Penelles per ser un poble rellevant dins la zona i que val la pena visitar. És un exemple d'on la creativitat i el treball en equip de vegades són més potents que els grans pressupostos.
27 octubre 2022 10:52
Tenia moltes ganes de visitar Penelles i els seus murals… quina bona iniciativa… dota el poble de moviment i de color.

M’ha encantat visitar-lo malgrat que queia un sol de justícia
27 septiembre 2022 17:05
Curioso lugar y toda una sorpresa los magníficos murales por todo el pueblo. Lástima que he pillado muchas obras que me han impedido mejores fotos, o sea, tendré que volver! Si os gustan los caracoles, mejor oferta por toda la zona imposible. Vale la pena verlo.
09 julio 2022 23:41
Precioso pueblo con infinidad de murales pintados y graffitis por diferentes artistas de diferentes estilos: hay desde temática tradicional realista hasta temática abstracta, surrealista, etc… Merece la pena visitar el pueblecito porque te permite hacer una ruta por todo el pueblo a pie, ya que en poco tiempo puedes verlo todo. Recomiendo quedarse a comer allí ya que hay varios bares y restaurantes con muy buena oferta de platos y de calidad.
Cada cierto tiempo se pintan murales nuevos con lo que puede que si repites veas pinturas diferentes de las de tu anterior visita
19 junio 2022 14:37
Sensacional iniciativa per enriquir i omplir de vida el territori rural! Val la pena passejar tranquil·lament pels carrers de Penelles descobrint-ne les seves (ja famoses arreu del pís) pintures murals, que any rere any i des del 2016, omplen de vida i color tots i cadascun dels racons d'aquest emblemàtic municipi.
Abans d'iniciar la visita, passeu per l'oficina de turisme a recollir-hi un mapa del poble: facilita el recorregut per totes les obres i n'informa de tots els detalls relacionats
28 mayo 2022 5:58
Molta gent. Bona organització amb mapa per seguir les pintures i lavabos per quan fa falta. Ah, i pàrquings abans d'entrar al poble per cada banda.
24 abril 2022 13:57
Visita magnífica.
Experiència única.
Iniciativa sensacional.
Convertir les parets d' un poble en una exhibició de murals a l'aire lliure és una idea genial.
Artistes de qualitat i conjunt molt interessant.
Moltes felicitats Penelles!
13 diciembre 2021 19:20
MOlt maco de visitar! Val la pena passejar-se tranquil·lament i observar les magnífiques obres d'art.
18 agosto 2021 13:16
A las once de la mañana seguía cerrado un sábado.
En el bar restaurante El taller, nos informaron de la ruta de los grafitis.

Recibo respuesta satisfactoria por parte de los gestores, pero esa misma contestación podría estar con una simple nota en la puerta de la oficina
19 julio 2021 2:40
L'encant del poble de Panelles recau tant en la singularitat que s'observa a través de les parets de les seves cases, decorades amb impressionants obres d'art rural, com en l'hospitalitat que gaudeixes gràcies a la gran acollida dels seus habitants
15 julio 2021 13:18
Més de 128 murals omplen les parets d'aquest poble a prop de Lleida. Pintures molt ben eleborats, imaginatives i també inspirades en la vida rural. Val la pena el viatge.
10 julio 2021 0:33
Cuando fuimos la oficina estaba cerrada con un cartel de ahora vuelvo, nos esperemos 35 minutos y allí no apareció nadie.
28 agosto 2020 15:27
Ayer estuve en ese pueblo que me parece súper interesante por sus artistas de ello hace un pueblo muy bonito.
Estuvimos en la puerta de la oficina de turismo que decía que abrían a las 10, pues no, fuimos un par de veces más para tener información sobre el pueblo y allí no estaba abierto.
Gracias al bar del pueblo que la chica nos atendió amablemente y pudimos cómprar allí una guía de los graffitis.
Si no está activa la oficina díganlo pues en la página web el horario también era diferente que el que estaba puesto en la puerta.
05 diciembre 2019 9:08
This small village definitely deserves its reviews, a great place to spend some hours in.
Make sure to give it a go!
26 noviembre 2019 22:52
Un deu. És realment admirable la imaginació que ha tingut aquest petit poblet de la plana de Lleida per atreure el turisme. Han fet una molt bona feina. Els murals o grafits són realment preciosos. Pots fer la visita guiada si vas en grup o pel teu compte. Quedareu gratament sorpresos.
19 noviembre 2019 18:25
Un pueblo cerquita de Lérida muy recomendable de visitar y de pasear para encontrar sus calles decoradas con increíbles graffitis.
15 noviembre 2019 2:24
L'any passat vaig visitar Penelles i em van agradar molt els murals i aquest any 2019 hi vaig tornar pel Gargar Festival de Murals i d'Art Rural, al 4 de juliol i em va encantar. Iniciativa creada per Binomic.cat amb suport de l'ajuntament de Penelles i la Diputació de Lleida per difondre la cultura artística al món rural. Ja porta 4 edicions i venen artistes d'arreu del món i del país a fer les seves creacions en un sol cap de setmana. Ha creat un punt turístic que enriqueix al poble. Molt recomanable per passar el dia veient cultura en plena creació i gaudir de la festa i activitats que es fan.
13 noviembre 2019 7:16
Iniciativa interessant que potencia la cultura i genera sinergies socials. Val la pena visitar-lo.
21 septiembre 2019 14:02
Un projecte molt interessant i una manera molt creativa de generar vida, cultura i molt més al poble. Un gaudir pels sentits visitar-ho.
29 agosto 2019 2:38
Un lugar para pasear y pasar un día agradable los niños se lo pasan muy bien y tienes restaurante donde te atenderán muy bien
14 junio 2019 21:48
M'ha encantat! Primera vegada que hi vaig i hi tornaré bona organització, varietat i diversitat d'activitats (música, tallers, paradetes d'artesania, food trucs, artistes,) una molt bona iniciativa per difondre el talent de l'street art, i alhora de les terres de ponent!
11 junio 2019 22:41
Es espectacular trobar en un entorn rural, tantas demostracions artístiques.uns murals preciosos, art en estat pur.i que ve d'arreu del mon.es una delícia passejar per. Penelles y disfrutar del que vas veien.
01 junio 2019 10:18
Un any més el Municipi de Penelles a la Comarca de la Noguera celebra aquest cap de setmana del 3 al 5 de Maig una nova edició del Gar Gar i ja en son quatre.
Enguany un total de Vint-i-Quatre artistes exposaran la seva creativitat a les parets i altres indrets d’aquest poble petit en habitants però gran en idees transformadores capaces d’atraure milers de visitants al llarg de tot l’any, ja que si bé es cert que aquest cap de setmana els carrers bullen de gent amunt i avall, el fet de que algunes obres encara no estiguin acabades fa inevitable recórrer a un altra dia amb més tranquil·litat per observar tot els que els artistes han deixat als diferents indrets del poble.
El diumenge a més, es celebra la Festa del Roser que inclou una desfilada de tractors clàssics (dels d’abans) cap a un indret anomenat La Serra, just a les afores del poble i des d’on es té una amplia panoràmica del municipi i del seu terme municipal, un dels més extensos amb 26 quilòmetres quadrats. Desprès els tractors tornen a la Plaça Major en respectuosa comitiva i la festa s’arrodoneix amb una “Cassola del Tros” popular i música a dojo.
Si no heu visitat mai Penelles ja esteu tardant a fer-ho, a més de veure els murals podeu visitar el cinema Kursaal restaurat recentment gràcies a una iniciativa popular que va comptar amb l’esponsorització del programa de TV “Volando Voy” de la cadena “Cuatro” conduit per Jesús Calleja i acostar-vos fins a la finca del Castell del Remei on podeu degustar i comprar una bona selecció de vins d’aquestes bodegues.
De ben segur que la visita no us deixarà indiferents.
21 mayo 2019 7:11
Nada más llegar te encuentra con un cartel informándote a donde llegas, lo respeto, y referente al pueblo y a su gente que al final es lo que cuenta y con lo que te quedas, el pueblo digno de ver, lo recomiendo y su gente muy acogedora, pasamos muy buen día
08 febrero 2019 17:00
En todo el pueblo, hay pinturas muy originales en las paredes de las casas, muy bonito la verdad, vale la pena visitarlas si estás por la zona.

Escribe una reseña



Calificación general: