31 marzo 2024 20:42
Reponer 95 a mejor precio que las repsol y cepsa. 25 centimos más barato por litro.
10 junio 2022 23:02
Buenos precios en combustible en comparación con las otras gasolineras cercanas
01 septiembre 2020 10:41
Des de fa forces anys hem estat clients fixes den Rovira, aconsellant a proxims i no tan propers el Gas-oil dels Gasoils Rovira. Sens dubte "eren" de qualitat. Sopresa la nostra quan un diumenge de fa 1 mes, exactament el 28-06 vem repostar Gas-oil, 20L al cotxe i 10L a un diposit nou extern de 10L, i 50 metres i poc mes sens atura el cotxe per complet. Raro, el cotxe aquell dia havia estat circulant sense problemes i no havia fet cap extrany. El cas, vem haver de trucar a la grua perque s'endugues el cotxe i dilluns el deixes al mecanic. Des del mecanic ens verifiquen que el motor te aigua, al Diposit hi ha aigua i a la "mostra" que per casualitat vem emplenar per portar Gas-oil d'emergencia, tambe tenia aigua. Sorpresa quan els senyors dels Gasoil Rovira es desentenen de la situacio, neguen en rodo una evidencia mes que clara. I ara, ens podria tocar pagar mes de 3mil € per error d'uns altres que ara no s'en volen fer carrec. Si a algu mes li ha passat, agrairem que ens ho feu saber per interposar la corresponent demanda. Dir que al principi semblava que volien posar de la seva part per solucionar tot aixo fins que va ser força clar que l'aigua provenia del seu sortidor. Aixo es un primer pas com a denuncia publica per aquesta injusta manera de tractar un client, una familia i la seva profesionalitat.
27 abril 2020 16:52
M'agrada la idea d'una benzinera cooperativa, està molt ben situada a l'entrada de Caldes, però en alguns moments hi ha congestió. Quan vaig a Caldes sempre hi faig benzina, els preus són competitius.
21 noviembre 2019 7:53
Mal. Comenzó como low cost, y progresivamente ha ido alcanzando precios de gasolinera con empleados, pero sin nadie que te atienda.
08 julio 2019 19:16
Llena el tanque al mismo precio que sus compradores

Escribe una reseña



Calificación general: