07 febrero 2022 22:24
El Gate24 de Sta. Perpetua és un estudi genial, modern, ben equipat i acollidor. Les dues vegades que hi he anat, he estat molt a gust! Espero tornar-hi. En Roger és un gran anfitrió.
03 febrero 2022 0:29
Gran experiencia! Estudi professional i molt ben equipat i que dir del seu anfitrió Roger Gascon.tracte professional i familiar a la vegada, tasques d’enregistramebt i edició impecables. Altament recomanable!
02 febrero 2022 0:57
Estudi amb material de màxima qualitat amb el millor productor que mai hagués pogut tenir. Vaig a anar a Gate24 a gravar el meu disc de debut i no em va deixar cap dubte d'on havia d'anar a gravar el següent. El Roger a més de ser un gran professional és una gran persona que sempre tracta d'atendre qualsevol suggeriment inclús quan ja no té res a veure amb la gravació. Per si no hi havia suficient amb tot açò, si cap cançó hi necessita una bateria o algun altre instrument, el Roger personalment s'encarregarà de gravar-ho sense necessitat de que vingui cap músic de fora, perquè apart de ser un gran productor i persona també és un gran músic, aquest últim servei ja es pot trobar a molt pocs estudis.

Si no estigués realment encantat no hauria escrit aquesta opinió tan llarga. És el tipus de productor que creuries que no existeix si no fos perquè l'has trobat a Gate24.
19 enero 2022 13:29
Gate24 és, sense cap mena de dubte, un estudi top. I el Roger Gascon, dels millors productors del país. Ja hi he gravat dos discos produïts per ell i em temo que hi gravaré molts més!

Escribe una reseña



Calificación general: