13 abril 2023 4:56
Vaig estar el divendres dia 24 de febrer em varen atendre molt i molt bé. Haig de tornar al setembre i aniré encantada, el tracte tant del metge com de tot el personal va ser encantador. Un 10 en tot
13 septiembre 2022 3:57
El único cardiólogo que atiende ahí, saco mi niña de la consulta que no estaba hablando ni haciendo ruidos, yo la tenía cargada quieta, empezó a mover una pierna y pidió que la sacara, por no le tiene paciencia a los niños, así me dijo, que no podia trabajar con un niño dentro del consultorio. Que un médico no le tenga paciencia a una niña o niños en general, dice mucho de su calidad humana, que decepción. Es el Sr. Freire
16 agosto 2022 1:45
Ubicat al costat del carrer Nou, dues plantes d'especialitats mèdiques. Visites programades, atenció a l'hora prevista. S'ha de portar mascareta.
16 mayo 2022 19:42
No hi aneu pas al oculista. Dr. Xipriakos no fa la seva feina, triga mesos en donar un informe, lamentable, a més sempre va tard, portem 2 mesos esperant un informe, la secretària la pobre ja no sap que dir.
27 marzo 2022 15:33
Tots els metges que m'han visitat en aquest centre han estat molt correctes, excepte el Dr Torrell que va visitar una amiga meva perquè ha tingut crisis de pànic recurrents i no només no li va donar cap tractament sinó que li va dir que "ja li passaria sol". Avui ha hagut d'anar a urgències pel mateix motiu. Era el que volia evitar. Està clar que això no passa "sol". Increïble que això ho pugui fer un metge que es diu "psiquiatra". Valoració -0.
12 octubre 2020 9:59
Un centre mèdic amb bons especialistes.
Tracte molt humà i amable. Sempre que hi he anat he sortit contenta.
Les noies de la recepció també son molt amables.
13 noviembre 2019 22:43
Un centro integral, con grandes profesionales de todos los sectores y a cada cual mejor. Satisfecho con la atención recibida.

Escribe una reseña



Calificación general: