14 julio 2023 18:04
100% recomendable. Son muy profesionales y serios. Hemos quedado muy contentos con el resultado. Ha quedado realmente espectacular. Desde el AMPA de la escuela Salvador Dalí de Figueras queremos agradecer a Gloria su simpatía, paciencia y buen trato, a Ramón y su compañero, unos artistas y a Mari y Óscar por el montaje. Muchas gracias por todo habéis llenado de color nuestro cole.
25 mayo 2023 15:26
Nos han montado 2 rocódromos en mi cole y el resultado ha sido increíble. Nos han quedado genial. Además, el trato recibido ha sido excepcional, principalmente tengo que agradecer a Gloria el trato que nos ha dado y la paciencia que ha tenido con todas nuestras preguntas, dudas, consultas, etc.
Seguro que vamos a disfrutarlos un montón.
Muchas gracias.
01 abril 2023 16:46
Grandes profesionales! Serios y resolutivos. Resultado por encima de las expectativas. Gloria es una excelente profesional, muy implicada y súper amable. Totalmente recomendable!
31 marzo 2023 8:03
¡¡Volveremos a trabajar juntos!
Excelente empresa para coordinar los diferentes trabajos de nuestro rocódromo. Nos pusimos en contacto con Gloria y nos acompaño en todo el proceso. El resultado final es espectacular, por encima de lo esperado.
Muchas gracias
21 marzo 2023 17:08
Este rocodromo ha sido instalado en un colegio. Han sido muy rápidos y muy detallistas. Nos ha encantado.
28 febrero 2023 17:20
Espectacular la atención por parte de Gloria y la calidad de los muros de escalada. Me encantaron los diseños y el compromiso que Toni pone en cada una de sus obras.
07 febrero 2023 1:01
Al Cervantes estrenem rocòdroms! Gran treball i professionalitat de l'empresa Geckowalls! Ha sigut un plaer treballar amb vosaltres.
26 enero 2023 15:14
Una sort haver-los trobat! Una empresa puntera i competent amb un tracte molt humà. Recomanable 100%100. Molt contentes i agraïdes de la seva feina i paciència.
30 diciembre 2022 4:29
Als nens de l'escola La Font de Manresa,
els ha encantat el Rocodrom que ens han fet GeckoWalls.
Gràcies per la feina ben feta, per la gestió, ens ho veieu fet molt fàcil.
Totalment recomanables.
Gràcies Gloria per la teva atenció ets encantadora.
08 diciembre 2022 3:24
Els nens i nenes de l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp estan més que contents de poder tenir al pati aquest rocòdrom que ens ha fet l'empresa Geckowalls. El mural fet per G. Paintwork fantàstic. Molt bons professionals!
09 noviembre 2022 11:44
L'escola Solc, fa temps que va engegar el projecte del pati, Aquest any vam pensar de fer dos rocòdroms als patis d’infantil i primària des que vàrem contactar amb Gecko Walls ens han ajudat a trobar les millors solucions pel projecte.
També destacar el tracte rebut per tots ells i en especial de la Glòria. La veritat que ha estat un plaer treballar amb ells son molt professionals i cumplidors.

Estem molt contents de com han quedat els dos rocòdroms i el millor, els nens i nenes n'estant gaudint molt!

Gràcies,
08 noviembre 2022 15:17
Excelente organización y trabajo realizado. Gloria es super atenta y eficiente. Resolvieron todas mis dudas desde el principio y nos dieron diferentes opciones para la propuestas que teníamos. Super profesionales. ¡Enhorabuena!
05 agosto 2022 16:34
Encantados con el trabajo realizado, desde el comienzo hasta el final. Muy recomendables. Gracias
01 agosto 2022 17:05
A la nostra escola han instal.lat el rocòdrom amb mural, ha quedat genial, a més els treballadors/es molt efectius i bons.
23 mayo 2022 13:22
Ha sigut un plaer poder gaudir del vostre treball. Ens heu ajudat moltíssim en el procés i gestió del rocòdrom. Estem molt agraïts amb el bon treball realitzat. I els xiquets a gaudir del magnífic rocòdrom
16 abril 2022 2:06
Molt bon treball el realizat per Gecko walls en el nostre cole. Gloria ens ha posat les coses molt fácils pel seu bon tracte.
08 abril 2022 6:17
Grandes profesionales. Muy recomendables.
Un placer trabajar con ellos, sobre todo con Gloria, amable y muy profesional. Sin duda un acierto.
27 marzo 2022 16:38
A l'escola Torrent d'en Melis ens han pintat el mural i ens han fet el rocòdrom. Ha quedat espectacular i els nens i les nenes estan encantats. Han estat molt seriosos en quan a dies i horaris. S'agraeix. Els recomano sens dubte.
26 marzo 2022 13:24
Desde la primera toma de contacto hasta el final de proceso todo fueron facilidades. Captaron desde el minuto uno la idea que queríamos y fue muy fácil con ellos. Totalmente recomendable. El Rocódromo del
Centro educativo donde trabajo quedó espectacular y el alumnado está disfrutando muchísimo.
18 marzo 2022 20:52
Amables, professionals, atents, sempre a punt per facilitar les coses. Compromesos amb els terminis i complidors al 100%. A L'AFA Vila-romà de Palamós estem super contents amb el rocòdrom, el mural i el servei que ens han donat. Esperem que els nostres nens i nenes el gaudeixin durant molt de temps. Gràcies Gecko Walls.
16 marzo 2022 21:00
A l'escola ens han instal·lat un rocòdrom petit amb mural i un rocòdrom gran sense mural. Han quedat genial!
L'alumnat està encantat amb les noves instal·lacions de joc.
22 diciembre 2021 20:14
Si teniu una zona de jocs on creieu que no hi han gaires opcions no dubteu en contactar amb @gecko_walls, valoren totes les opcions posibles.
Tenen un gran equip de profesionals que fan un seguiment exhaustiu del projecte i les necessitats
Des de @ampastateresajesus hem confiat i no podem estar més contents del resultat!
Gràcies
13 diciembre 2021 13:47
Encantados con el rocódromo y diseño de mural que nos ha hecho Gecko Walls para la escuela de nuestros hijos en Alella. Son Geniales!
Encantats amb el rocòdrom i diseny de mural que ens ha fet Gecko Walls per l'escola dels nostres infants a Alella. Són genials i molt propers!
18 octubre 2021 9:43
Excelente atención por parte de Gloria, trabajo perfecto por parte de Ramón (un mural precioso) y todo en general perfecto.
Yo os he recomendado a todos los coles!
Muchas gracias por vuestro trabajo. Afa Santa Anna Premia de dalt
20 septiembre 2021 6:59
L’AFA i l’escola Mil•lenari de Cardedeu teníem previst fer dos rocòdroms als patis d’infantil i primària dins el projecte pati de l’escola, vàrem contactar amb Gecko Walls perquè teníem molt bones referències i realment ha sigut així, des del primer dia ens han ajudat a trobar les millors solucions pel projecte, així com el disseny dels murals. Estem molt contents d’haver pogut realitzar aquest projecte amb vosaltres, gràcies Ramon, Òscar I Glòria
29 agosto 2021 5:15
¡¡Muy contentos con nuestro Builder!
Una empresa muy recomendable, trato muy amable, rápida instalación y montaje. Un agradecimiento especial a Glòria por su infinita paciencia y amabilidad.
21 agosto 2021 21:12
Només vull dir que si esteu en el moment de provocar un tomb en positiu a un espai de joc i lleure, no dubteu en contactar amb ells, l'aposta és segura.
Treballar amb Gecko Walls per nosaltres ha estat l'inici de la revolució dels nostres patis. Infants embogits d'alegria, en conseqüència famílies contentes i fins i tot les persones que caminen pel carrer no queden indiferents a L'OBRA D'ART que hem construït.
La vessant integradora ha estat el millor de tota aquesta experiència: alumnat, AMPA, Ajuntament i mestres hem pogut col·laborar en tot el procés.
Destaquem la simpatia i professionalitat dels treballadors/es de Gecko walls. Uf! Des del minut 1 de la primera trucada han mostrat amabilitat, empatia i rigurositat.
Això només ha fet que començar i de ben segur que en un futur proper tornarem a treballar junts! GRÀCIES família Gecko walls!
12 agosto 2021 2:21
TOTALMENTE RECOMENDABLE! Han venido a nuestra escuela a montar dos paredes rocódromos para infantil y para primaria y ha quedado muy bonito. Gloria la comercial encantadora, empatica y profesional. Encantados con el trabajo.
06 agosto 2021 6:42
Estem molt contents a la nostra escola (BFIS) amb el rocòdrom que ens varen fer el passat hivern i ara ja els encarreguem un segon. Són molt resolutius i sempre busquen la millor opció.

Escribe una reseña



Calificación general: