16 noviembre 2022 21:13
La osteopatía infantil es fantástica y Ana es una maravilla con l@s bebés y niñ@s. Se adapta a cada niñ@ y hace que la sesión sea lo más divertida y fluida posible, aunque la peque sea un "terremoto" como la mía.
25 enero 2022 14:53
Marc, un gran profesional que te dejará fuera de combate con sus masajes. Te hará un estudio y te tendrá fichado para poderte ayudar en lo que necesites. 100x100 recomendable.
10 diciembre 2021 22:32
M’aten l’Anna. És molt professional, puntual, amable i propera. Sempre dona consells i explicacions educatives. 100% recomanable!
24 abril 2021 14:52
Atenció i serveis de 10.

En la primera sessió et fan una fitxa on miren estil de vida, dolències i estudien una mica perquè estàs com estàs.

Vaig anar per unes contractures a l'espatlla i ja després de la primera sessió vaig sentir millor mobilitat i molt menys mal.

A mi em tracta la Laura; és molt atenta i respon a totes les preguntes. M'ha recomanat exercicis i referències per seguir el tractament des de casa.

El local està molt net i dóna gust anar. Ara estan seguint les mesures de prevenció de Covid

M'ho va recomanar una amiga i jo l'he recomanat a una altra.
31 enero 2021 1:39
Soy Mónica, y a mi madre hace unos 5-6 años le recomendaron gel y repòs (todavía estaban en el primer local que tuvieron en la pz de l'esglesia. Su formación y su trato con ella fué eficaz, exquisito y profesional, ella siempre dice que gracias a él en una gran crisis de huesos y muscular pudo volver a andar sin dolores y sin tener que sentarse por que no podía continuar (lcaro está que tuvo que seguir con la medicina tradicional (médicos y algún fármaco que fueron disminuyendo cn el tiempo). En cuanto a mi, Marc siempre pone mi cuerpo a punto, reconozco que n hago un mantenimiento, pero cuando siento que ya no puedo más, siempre hay una cita disponible, un trato inmejorable, profesional con voz y actitud calmada trabaja casi ofreciendo paz interior. Salgo de allí caminando coordinadamente, tranquila y sin dolores, si necesito volver a hacer alguna segunda segunda sesión para completar lo hago.normalmente en mi situación me basta con una.hasta la próxima (que varía en tiempo) en que le llamo y digo: Marc, necesito que me arregles. Por supuesto les recomiendo y alguna vez a quien ha comentado algo sobre su estado le he dicho: ves allí, prueba.
18 enero 2021 0:06
Experiència 100% positiva. Tracte proper i molt professional desde el primer dia. Fan un tractament personalitzat acompanyat d’explicacions sobre el que fan i proporcionen una sèrie d’eines que ajuden a la millora del pàcient d’una manera continua i per tant, fer un bon manteniment. A més, fan un enfocament no nomès del tractament del dolor focalitzat sino des de un punt de vista més integral on s’inclouen entre d’altres la part psicològica o nutricional.
28 diciembre 2020 3:41
Vaig anar-hi per recomanació d'un bon amic perquè tenia moltíssim dolor a dues vèrtebres, ja havia passat per ressonància magnètica, reumatologia, antiinflamatoris, relaxants musculars bla, bla, bla, però el que realment va ser eficaç van ser les mans del Marc. Després d'una primera entrevista per conèixer el meu cas, va començar el tractament i vaig notar millora immediata, vaig sortir d'allà més alta, més recte i més feliç. Són molt professionals, l'espai està molt ben cuidat i molt net, a més és bonic i pots escoltar la música que més t'agradi durant la sessió, què més li vols demanar? Cuidado! Que t'ho donaran!
23 diciembre 2020 2:18
Fá mes de dos anys que cuasi setmanalment, rebo tractament fisioterapic. No sé com podrie Continuar treballant amb el ritme que ho faig sense la experiencia i les mans d'en Marc. Les meves lumbars, les cervicals I tota l'esquena te ho agraeixen. I jo, també.
13 diciembre 2020 7:37
Atenció personal fantàstica. Tracte inmillorable. Per mi ha estat un suport necessari per realitzar diversos processos de canvi en relació a l'alimentació, pràctiques esportives i salut en general!
03 diciembre 2020 16:55
Super professionals i molt propers. Jo em sento molt segura de la feina que fan i confío que fan el millor per cada pacient.
Els recomano sempre amb els ulls tancats sabent que mai defrauden.
08 julio 2020 19:22
El mejor centro de fisioterapia en el que he estado. Marc es un PROFESIONAL con mayúsculas, trabaja con una visión integral del paciente, y se nota mucho la vocación que tiene por su profesión. Lo recomiendo 100%

Escribe una reseña



Calificación general: