03 junio 2023 15:36
Una estafa, para 5 min te cobra 80€! Te trata como ellos te tiene que pagar. No recomiendo!
13 mayo 2023 12:44
La recepcionista pel telèfon gens amable pero amb persona ja es el colmo, molt inpertinent i maleducada.no entenc com poden tenir una noia amb aquesta actitud cara el públic.
13 febrero 2022 21:03
Una atenció excel.lent i molt professional. Des del passat mes de maig el centre GEM ha canviat d’equip passant a La Medica Olot. Estan ampliant els serveis que donen amb noves especialitats mèdiques. El servei no te res a veure! La setmana passada hi vaig anar i estan remodelant el centre donant-li un aire més modern.
Hi he anat en tres ocasions (ginecologia, medicina familiar, i la setmana passada vaig fer-me una prova d’esforç amb el cardioleg). La veritat es que les tres ocasions n’he quedat molt satisfeta de la professionalitat mèdica i la proximitat. Moltes gràcies i endavant!
18 enero 2022 14:36
Tracte pèssim dels especialistes, van per feina per cobrar quan més millor, els veterinaris ho fan millor que vosaltres. Empatía 0.
Sense dubte la propera vegada em buscaré un altre fora d'Olot.
16 enero 2022 17:38
Grans professionals i un servei excel·lent! Res a dir. I unes instal·lacions en reformes que fan molt bona pinta. Repetirem!
13 enero 2022 23:51
Gestió de les cites mal, esperes molt llargues degudes a una coordinació deficient.
Atenció mèdica correcta.
09 enero 2022 15:00
De moment porto hores intentant trucar, sense resultat, un sol cop m'han agafat el telèfon, i la resposta és que esperi un segon, al cap de 5 minuts sense contacte m'han penjat
28 junio 2021 1:52
La meva queixa és en quan a la gestió de la persona que em va atendre per telèfon (una dona) que no es va anotar a l' ordinador o a l' agenda la cita que em va donar per la visita o no sé on va apuntar el meu nom. Vaig demanar hora fa uns quinze dies i poc més aproximadament per l' oftalmòleg i avui a les 10 tenia hora un dels meus fills, a ell no li anava bé i hi vaig trucar de seguida, canviant l'hora del meu fill per a mi. Qui em va atendre telefònicament em demanar nom cognoms, mútua, si m' havia visitat alguna vegada al centre.etc.em va repetir que tenia hora de visita per avui dia 13/05/2021 a les 10 matí per l' oftalmòleg i el meu fill el proper dijous dia 20 de maig. Bé, quan m'he presentat aquest matí a 3/4 de 10 al GEM, la noia de recepció no m'ha trobat enlloc apuntada, a les 10h.hi havia una altra persona que tenia hora de visita i a mi no m'ha trobat apuntada. Aquí ha estat la meva decepció, ja que he hagut de fer mil combinacions a la feina per poder assistir a la visita que em convenia. La noia de recepció m'ha demanat disculpes, però he hagut de marxar sense visitar-me. Crec que la Direcció del centre s'ho ha de plantejar perquè si continuen funcionant així es quedaran sense clients. La gent no estem per tornar cap a casa o a la feina sense visitar-nos per un error del centre. A més quan fa més de quinze dies que has demanat hora de visita i et convé! Tanmateix la noia de recepció m' ha demanat quin dia havia trucat. Suposo per esbrinar qui podia ser la persona que
m' havia atès telefònicament. Vaja.he tornat a la feina molt disgustada. En l' actualitat la situació laboral i altres no és fàcil, si les persones han de demanar festa a l' empresa per anar al metge i es queden sense visita, això no s'ho pot permetre la majoria de la gent. En el meu cas, sóc autònoma, però estic en una època super atapaïda i per poder anar a la cita mèdica he hagut d' anul.lar diferents cites que tenia donades per rendes. M' he quedat sense atendre als meus clients i sense visitar-me.
També crec que en aquests casos, m' havien d' haver visitat i comentar-ho al Doctor, cercar una alternativa i no dir-me que si volia m' esperés el matí allà per si algú fallava a la seva cita, que era lo únic que podien fer. Un error es pot tenir, però haver cercat una solució improvisada crec que hauria estat lo ideal.
08 junio 2021 13:06
Gràcies a la coneixença d'altres metges puc dir que el centre està bé. Avui m'han trucat personalment i tinc hora amb un nou traumatòleg.
Però el dissabte amb el Dr Bori i la Tura, la recepcionista (la seva dona) realment vergonyós. Perquè la visita, si es pot dir visita, ja que no em va mirar tot i dient-li que havia empitjorat, després que la dona el cridés a una habitació a part quan em tocava a mi, després d'una hora d'espera i de les impertinències de la Tura.
20 marzo 2021 16:50
El tracte rebut en cap moment a set acorde amb lo esperat d'un centre clínic privat, en quant a la recepció es refereix. La profesional en aquest cas bé, però no molt bé. Al moment de pagar et diuen que no es pot fer amb visa, justificant que la minuta no es per la clínica si no per a la metge. Demanes factura o informe de la visita y et diuen en resum que no!
En la meva opinió no aconsello aquesta clínica i tampoc pensó tornar, amb lo cual no la aconsello. Avegades es pensa que anant per privat estarás millor atés i no es el cas.penso que tenim unaseguretat social de les millors del món.
10 marzo 2021 8:34
La secretària, dona del traumatòleg doctor Bori, molt maleducada i inpertinent.
Ja ho és, quan hi vas presencialment, però per telèfon, ho supera amb escreix.
No entenc, com persones així poden estar al servei de persones i pacients.
04 septiembre 2020 9:38
La recepcionista exageradament antipàtica, ratllant la mala educació. L'atenció mèdica ha estat perfecte, professionals molt amables.

Escribe una reseña



Calificación general: