17 diciembre 2020 7:05
La Gemma es una gran professional i una psicologa excel.lent. Es empàtica, propera, aclaridora, divertida. La sinceritat i el sentit amb el que explica les coses fa que l’estona que estas amb ella sigui un plaer i que sempre tinguis ganes de tornar-hi. Personalment m’ha ajudat molt a entendre’m i a creure en mi, buscant en tot moment que em sentís còmode en tot el que em proposava. Fer aquest creixement amb ella ha estat fantàstic!
17 diciembre 2020 5:04
Una gran professional i sobretot una gran persona! Amb ella m'he sentit molt comode per poder fer el treball necessari per millorar i sentir-me millor! Ella fa que tot sembli mes facil per poder posar en pràctica el treball realitzat al seu costat! Honesta, propera i agradable! Milers de gracies bonica! Es una sort haver-te trobat!
10 noviembre 2020 16:35
Na Gemma és una psicòloga excel·lent. M'ha ajudat a resoldre els meus maldecaps amb una passió i professionalitat inmillorables. És una persona molt propera, empàtica i plena d'energia; la recomano 100%.
06 noviembre 2020 10:34
És un espai acollidor, modern i amb molt de caràcter, com la seva mestressa i m'encanta! Et transmet pau alhora que inspira. La Gemma és una professional fantàstica, amb mètodes i recursos per fer-te créixer i una motivació infinita. Si busques una coach, o una professional que et guiï en el teu camí o en els teus bloquejos la recomano moltíssim.
24 octubre 2019 9:41
Una gran professional que us ajudarà a descobrir tot el vostre potencial. A Alternatura comptem amb ella en algunes col•laboracions que sempre han estat un èxit. Gràcies Gemma!

Escribe una reseña



Calificación general: