07 octubre 2023 16:11
Alucinada con su trabajo. Súper profesional! Realmente se nota la experiencia que tiene, su formación, su delicadeza, muy detallista y muy muy muy amable. Le regalé a mi madre Micropigmentacion de cejas y fue como recuperar su mirada y juventud. Ojalá lo hubiera descubierto antes, estoy deseando probar yo también.
20 mayo 2023 6:15
Després que em fessin un desastre important als llavis vaig trobar la Gemma a Google i llegint les ressenyes la vaig trucar, de seguida em va ajudar amb tractaments (10 mesos) per treure la pintura de Tattoo que hi havia dins i fora del llavi que l'altre noia m'havia fet.
La Gemma una excel.lent professional i millor persona m'ha sabut acompanyar i assessorar molt bé en tot aquest procés tant difícil i dolorós.
No em deixaría fer res de micropigmentació per ningú que no sigui ella.
Recomano La Gemma micropigmentació al 100%.
19 mayo 2023 12:39
Acudí a Gemma Micropigmentació para hacerme las cejas y la verdad es que estoy muy contenta. La chica es muy amable, simpática y es una profesional excelente. Te proporciona toda la información que necesitas e incluso más. La limpieza del lugar es impecable. La recomiendo 100%.
13 mayo 2023 13:34
Em varen recomenar anar amb la Gemma per fer-me leyeliner, i estic més que contenta del resultat. És una gran professional, atenta, perfeccionista i molt curosa en tot el Gran treball que fa. La recomano al 100% sens dubte
05 mayo 2023 18:27
Després de llegir súper bones opinions seves (soc la típica que investiga profundament a internet abans d'anar a un lloc) vaig decidir anar a fer-me la micropigmentació de celles amb la Gemma. I no em vaig equivocar! A part de ser una gran professional ja que ho fa amb molta cura, passió i carinyo (això es nota molt), té molta atenció al més mínim detall i fins que no li surt perfecte no ho deixa estar, independentment del temps que trigui. A més, és molt amable i simpàtica i fa que estiguis molt a gust amb ella. T'ho explica tot genial i fa seguiment a través de whatsapp per si et van sorgint dubtes etc. Estic encantada amb les meves celles doncs m'han quedat perfectes, ben marcades i amb una forma preciosa! La recomano 100% i evidentment, jo ja tinc una gran professional a qui anar per fer-me la micropigmentació! Jo m'he fet les celles però els seus treballs de eyeliner i llavis són al·lucinants!
18 abril 2023 18:39
Genial todo. Un trato excelente y una gran profesional. Da mucha tranquilidad ponerse en sus manos.
14 marzo 2023 14:48
La Gemma és una gran profesional i te molt bones mans. Personalment m 'ha encantat el tracte i els resultats en diferents tractaments (laser, micropigmentacio en ulls i llavis) han sigut millors del que m 'esperava també l 'afecte i la passió que transmet pel que fa, te un art és inegable!

Curosa, exigent, sincera i elegant en el procés i els acabats.
No et pots equivocar, estic encantada i em fa feliç haver-la conegut, és un 10/10.
La recomano sempre a qui s 'ha interessat o m 'ha preguntat.
27 febrero 2023 8:41
La Gemma m'ha fet la micropigmentació facial completa, celles ulls i llavis. Bianualment les retoquem. No m'ho deixaria fer per ningú altre, es molt perfeccionista, treballa molt natural i te molt bon gust. A mes, si no creu que necessitis retoc, t'ho diu i agendem per tornar a veure'ns mes endevant. La recomano sempre
29 octubre 2022 5:30
Hacia tiempo quería hacerme los labios, me hablaron de Gemma y ha sido todo un acierto, la recomiendo al cien por cien, una profesional excelente, nada que hablar de la gran limpieza, y lo mejor, me enamoro como persona!
07 agosto 2022 8:21
La Gemma és una excel.lent professional! Entén a la perfecció el que vols i t’aconsella el que és millor per tu perquè sempre busca la naturalitat tenint en compte les faccions de la cara, expressió, forma dels ulls…
El tracte com a persona i professional un 10!
L’estudi és molt bonic!
En el meu cas, m’he fet la línia (de dalt) dels ulls amb sombrejat i micropigmentació a les celles.
La recomano amb els ulls tancats!
19 mayo 2022 6:06
Una gran profesional. En mi caso me realizó un eyeliner y el resultado espectacular. La recomiendo sin dudarlo.
14 mayo 2022 18:43
Un tracte meravellós i un resultat excel·lent. Repetiré quan ho necessiti sense dubtar-ho. I l’estudi és de revista
25 abril 2022 14:56
Encantada con la profesionalidad de Gemma. Sabe perfectamente lo que hace y te asesora en cuanto al estilo que mejor se adapta a tus facciones, lo que hace que los resultados a parte de preciosos, sean muy naturales. Repetiría con ella sin lugar a dudas. Como plus adicional, Gemma tiene un studio súper limpio y cuidado.
20 abril 2022 22:05
La Gemma em va fer micropigmentaciò en cicatriu, al voltant de areoles, i també la línea fina sobre pestanyes superiors.
És molt bona professional, i la recomano 100%
I el tracta, súper maca!

Escribe una reseña



Calificación general: