23 enero 2024 0:53
Ayer me puse en manos de Gina por primera vez la encontré de casualidad pero creo k fue más bien causalidad ,el cambio en mi interior de ayer y hoy es brutal y esto acaba de empezar , darte las gracias por dejarme cruzarme en tu camino y bueno recomiendo a todo el mundo a darse un capricho y probar ,porque por muchas más palabras que ponga nunca me podré explicar lo suficiente para describir lo que se siente , gracias gracias gracias
20 diciembre 2023 20:29
Increiblemente unica .No tengo palabras para describir lo que me hace sentir y regenerar siempre que voy a verla .Es una profesional de pies a cabeza que tan solo con conectar con tigo ya sabe el que,por que,y como para hacerte brillar .Una gran suerte tengo al conocerla !
14 diciembre 2023 3:11
¡Increíble como una persona te puede ayudar a través de una pantalla! (En mi caso). Llevo ya un par de vídeo-sesiones con Gina y no puedo explicar con palabras cuánto me ha ayudado. Supo leerme y entenderme desde el minuto uno y no puedo estar más agradecida.
16 noviembre 2023 12:36
Es imposible poner palabras a lo que experimentas en manos de Gina. Pasas de ir por la vida como mero espectador a brillar con tanta potencia que parece que lleves dentro una central eléctrica. No solo cambia tu vida, sino la forma en la que te relacionas con el mundo, y eso no tiene precio. Mi recomendación para todo el mundo sería que mínimo una vez en la vida deberíamos pasar por ella, porque es una experiencia tan bestia que sería una lástima perderse algo tan maravilloso.
24 abril 2023 3:56
Maravillosa experiencia. Una persona que aporta confianza, familiaridad y sabe lo qué decir para ayudarte. Iba sin expectativas y con dudas y salí con autoconfianza y con ganas de volver.
A mi desde luego me ha dado mucha luz y tranquilidad, ya que a la primera ha dado con lo que necesito! Un 10!
Ha hecho una formación sobre Reiki y ha sido muy satisfactorio y revelador.
02 abril 2023 20:33
La Georgina des-de el primer moment conecta amb tu. La seva veu, la seva persona, la consulta, tot és calma i pau.
T’ho va explicant tot molt bé a mida que va treballant. La primera visita han sigut dos hores que es passen volant! Vols mes!
És una persona encantadora i professional, i et dona la sensació que la coneixes de tota la vida.
Georgina moltes gràcies per la teva llum.
Desitjant tornar a veure’t!
17 marzo 2023 11:00
Partiendo de la base de que no Soy la persona más creyente. En una sesión sin tener información previa, adivinó las edades de mis hijos y los problemas que me preocupaban de ellos. Increíble las cosas que comenta y lo que te libera de tus cargas emocionales. Totalmente recomendable
12 marzo 2023 18:06
Ha sido mi primera sesión con Gina, he estado muy a gusto, muy cómoda, ha sido una experiencia muy bonita, y espero que no sea la ultima, gracias.
28 febrero 2023 19:14
Ha sido sin lugar a duda, una de mis mejores experiencias. Me he sentido como en casa y lo que he vivido.espectacular.
Que bonita energía tiene Gina, y como lo transmite. Encantadisima de haber confiado en ella!?
25 febrero 2023 15:44
Georgina es una excelente profesional, tan sólo entrar en la sala me he sentido diferente, cómoda, es muy cercana, y una persona muy honesta, su trabajo es espectacular, la recomiendo 100%, en una sola sesión me ha ayudado mucho y sin duda volveré.
24 febrero 2023 22:38
Si necesitas comprensión, acompañamiento y profesionalidad, Georgina es la persona que podrá ayudarte, con mucha ternura y profundidad. La recomiendo absolutamente, un 10!
19 febrero 2023 16:49
Gran profesional! Pero millor gran persona, amb molt a empatía I sensibilitat, tot tipis de terapies tant físicas com mentals! Recomanable 100%
07 febrero 2023 17:04
Excelente profesional, me ha encantado como hemos conectado, ha sido mi primera sesión, pero no la última. Me ha parecido increíble, como enseguida a dado con mis puntos débiles, super encantada
27 enero 2023 23:03
Mil gràcies Georgina per tots aquests mesos acompanyant-me! M'has fet sentir súper a gust en tot moment. Sempre has vist el que necessitava en cada sessió i això és molt recomfortant. I com no.les teves mans són 'màgiques' i la teva energia encara ho és més! Abraçada enorme i fins aviat.
07 agosto 2022 10:21
Trabajar con Gina es una experiencia única. En mi caso ha conseguido desbloquear en una sesión cosas muy arraigadas a mi.
Ahora mi mochila va más ligera.
Muchísimas gracias Gina!
27 julio 2022 0:12
Gran professional i gran persona. Quan era petita vaig iniciar teràpia amb ella. Fa uns mesos vaig decidir tornar-hi i la connexió era la mateixa.
Es una persona que sap escoltar, utilitza un tipus de teràpia que et fa sentir diferent, fa que el seu cos i la teva ment es despertin i connectin. Et transmet una confiança enorme i això fa que la teràpia sigui molt més eficaç. Hi ha moltes vegades on tendim a solucionar el problema al moment però ella indaga i et desperta moltes coses interiors molt boniques que ni un mateix sap que les te. Ara estic vivint a distància i seguim parlant. Per tan crec que les teràpies online ajuden molt també. Un cop connectes amb ella i saps el seu treball pots treballar des del mateix centre com online (l’ajuda sempre hi és). Estic molt contenta i li tinc un apreci molt especial. Gràcies per tot Gina!
28 junio 2022 2:28
Después de haber ido a hacer una visita con Georgina, salí de ahi con la mente abierta y el cuerpo recargado. Me ha ayudado a que me volviera a venir la inspiración que hacia tanto tiempo necesitaba, y me ha ensanchado el corazón. Estoy muy satisfecha de haber ido y sin ninguna duda volveré a ir!
10 diciembre 2021 14:32
La primera vegada amb la Georgina va superar les meves espectatives, sessió molt dinámica i mágica. Vaig connectar amb els meus guies i es van canalitzar missatges importants per al moment. Aquest any he repetit i els resultats igual de bons!
04 diciembre 2021 4:11
Una gran professional amb llarga trajectòria, vaig descobrir el Reiki en un curs que va oferir al seu centre, anys després, l'he retrobat aquest cop com a terapeuta, treballa de forma holística i t'ajuda a sanar allò que necessitis. Molt satisfeta amb les sessions! Gràcies!
13 mayo 2021 12:38
Des del 2011 vaig amb la Gina quan sento que hi he d'anar.
Reflexologia, acupuntura, reiki, etc.
També vaig demanar els seus serveis per treballar, des de la distància, per la meva filla de 2 anys i el resultat va ser brutal! A l'escola bressol i a casa vam notar millores en el seu comportament, en la seva alegria.
Per fer "neteges", per resoldre dubtes.et pot anar bé:)
07 marzo 2021 23:15
Molt contenta i satisfeta amb la sessió de Reiki amb la Georgina. Sens dubte és una gran professional que transmet molta calma i serenitat. Ho recomano 100%.

Moltes gràcies Georgina
02 febrero 2021 10:43
Vaig trobar Genera Benestar per casualitat i sense tenir-ne referències i la veritat és que les sessions de reiki m´han anat molt bé per trobar part de la serenitat que estava buscant i seguir fent camí. Gràcies, Gina!
03 octubre 2020 3:24
La Georgina és una persona preciosa. Sempre ha confiat en la evolució de la meva persona. Li agraeixo haver sapigut acompanyar-me en moments obscurs per a mi i saber com tractar-me a cada moment.
17 septiembre 2020 12:26
El dijous 16/07 vam anar el meu petit de dos mesos i jo a fer reiki amb la Gina, una persona molt dolça i amb un do especial. La nostra experiència ha estat genial a mi i al meu petit ens va anar molt bé, quan ets mare oblides parar i relaxar-te i penso que es molt positiu poder anar als llocs amb el teu recent nascut i ella ho facilita i fa que gaudeixis d'una bona estona dins del rirme dels primers mesos amb un bebé.
31 agosto 2020 11:31
La sensació que mhe endut, cada vegada que he anat a fer.me alguna sessió, és de seguretat i confort. Grans professionals, amb qui hi confio plenament. Molt recomenable.
21 julio 2020 4:03
Hi ha moments de la nostra vida on et veus apurat, perdut, cansat i/o agobiat amb totes les càrregues emocionals i físiques que duem a sobre. Fer una teràpia amb la Georgina et fa estar enèrgic, vital i, en definitiva, trobar-te molt millor. Et fa desprendre d'allò que et pesa i et fa mal, notant un alivi i una millora emocional de forma immediata. La Georgina és una excel.lent professional i treballa molt bé amb totes les seves tècniques, ella sap quina et convé en cada moment. Una de les millors terapeutes amb qui m'he visitat mai. Gràcies Georgina, una abraçada!
03 julio 2020 13:27
El nombre ya lo dice todo. GENERA BENESTAR!
Georgina es una gran profesional con muchísima experiencia como terapeuta.
Recomendable al 100% tanto online como en persona.
12 junio 2019 3:19
És un autèntic plaer tractar amb la Georgina i gaudir de les seves teràpies naturals. Ideal per cuidar-se un mateix i per regalar! 100% recomenable!
Per a mi el més important és la seva atenció i dedicació a cada sessió. Té unes mans màgiques.

T'escolta, empatitza i et GENERA BENESTAR.

Gràcies!
13 mayo 2019 4:09
Gina es recomendable el 100%, hace tiempo que la conozco i me ha ayudado en varias etapas dificiles en mi vida y sinceramente Gina hace que la tormentas se combierta en solo un soplo de aire.
05 mayo 2019 19:18
Tracte excel·lent de la Georgina, una gran profesional i persona. Transmet tanta pau que sempre surts d'allà amb un estat d'ànim genial. Gràcies!
14 abril 2019 23:35
Vaig conèixer a la Gina a través d'una amiga en un moment bastant complicat en la meva vida, nomès tinc paraules d'agraïment per ella, em va ajudar en tots els sentits i em va fer tornar a tenir ganes de ser feliç, des de llavors sempre busco una estoneta per anar-hi.una gran persona i profesional, gràcies de tot cor:
12 febrero 2019 19:28
Vull donar mil gràcies per la feina que has fet amb el nostre fill Gina. Per la delicadesa com has tractat el tema del nostre fill, i gràcies a tú el meu fill és un altre. Recomano Genera Benestar especialment Gina. Una abraçada Gina.
25 enero 2019 5:12
Simplement satisfacció, és lo que puc agregar, a les sessions rebudes d"acupuntura junt amb reiki, han fet que la meva angoixa i els dolors musculars, hagin desaperegut, gràcies Gina, tota una professional i molts bons consells.
22 enero 2019 11:14
Fa 7 anys que gaudeixo treballant del que més m'agrada en aquest espai. Celebro l'experiència adquirida així com les persones que he tingut el plaer de conèixer aquí, a través del Genera. Espero que Genera Benestar segueixi donant sol.lucions i benestar a molta gent, per molts anys. Gràcies per existir i per la confiança entegada a les seves mans!
26 junio 2018 13:30
Un lloc per a coneixes a un mateix. Per a mimar-se i dedicar-se temps. Per a obrir la ment i connectar amb el que sentim.

Sempre havia buscat un fisio que em tractes el mal d’esquena, i sobretot que m’aprestés per a que fos efectiu, i descobrir aquí que el que em feia falta era un massatge relaxant. I a més gaudir-lo. I gaudir un massatge de cap quan mai havia suportat que em toquessin el cabell.
31 mayo 2018 5:56
A mi em va semblar un timo, no veia les coses que em deia, només em van caldre dues sessions per no tornar-hi més. Diners llençats i he acudit a un altre professional q m'ha ajudat i econòmicament molt més barat. Em va oferir comprar en la primera sessió un bono de 1.000 euros perquè així sortien les sessions més econòmiques! En definitiva, no ho recomano, ni pel que vaig notar, ni per la informació que deia de mi ni per la sensació que vaig tenir. Ah! I no va detectar pas un problema mèdic que tenia i que calia tractar amb medicina. Salutacions.
06 marzo 2018 23:39
En Genera Benestar encuentras experiencias muy especiales, psicologicas, sensoriales y físicas que pueden hacerte mejorar en poco tiempo y encontrar tu equilibrio interior. Conexión cuerpo y mente, frase que me quedo grabada. Giorgina conecta genial con sus pacientes, sabe sacar lo mejor de ellos. Mejorar será fácil con ella. Lo recomiendo 100%.
27 diciembre 2017 15:42
Totalment recomanable. La meva experiència amb la Georgina m'ha ajudat molt, tal com indica el nom del seu centre, a generar benestar a la meva vida. Agraïda per tot el que he après amb ella i desitjant, que per poc que pugui, continuar gaudint del seu benefici.

Escribe una reseña



Calificación general: