30 julio 2023 17:22
He fet classes de Català per treure'm el C2 i ha estat una experiència formidable.
Els professors tenen molts passió per explicar el temari i les proves estan molt actualitzades.
Tot això acompanyat amb el tracte familiar de la gent de secretaria. La veritat que per ser una acadèmia tant gran és molt familiar i propera.
Un 10 de 10!
03 junio 2023 17:51
Estoy encantada, cuando quieres hacer un curso subvencionado normalmente tienes el temor de la calidad impartida. Sin embargo aquí, la calidad es suprema. Sergi por ejemplo es un profesor excelente y explica muy bien.
31 marzo 2023 6:44
Em vaig apuntar per preparar unes opos i em vaig desapuntar perquè vaig quedar molt descontenta amb com la docent impartia les classes. Hi havia coses que adjuntava com a temari quan en veritat eren annexes i ho adjuntava tot junt barrejat amb el temari, sense seguir un ordre amb els temes, les classes tampoc hi havia cap ordre. Hi havia alguns conceptes q eren erronis i tot era una desorganitació caòtica que en comptes d’ajudar-te encara et liava més. L ‘atenció rebuda per part del centre tant a nivell admistratiu com coordinació deixa molt que desitjar. M’ he apuntat a una altra acadèmia i és com la nit i el dia. No té res a veure. Ara si que estic aprenent.
26 marzo 2023 6:07
Una vergonya, et fan pagar 250€ pel curs actic, vas a clase i només et donem un pendrive de testos i espavilat, el dia que fas l'examen a la acadèmia estàs completament sol, si tens algun problema has d'avisar per telèfon intern, et venen a solucionar el problema als 15 Min, minuts que perds a l'hora de fer l'examen, i ademes el que te l'ha de solucionar no té ni idea de com solucionar-ho.
Mai més tornaré a aquesta acadèmia, a sigut una experiència dolentíssima.
03 febrero 2023 6:09
La meva esperiencia ha estat molt positiva, jo m'he tret el Actic mitjà en 2 setmanes.
05 noviembre 2022 1:34
Una acadèmia on mai quedaràs decebut perquè tenen professors preparats i amb molta empatia. Els professionals que hi treballen estan coordinats i jo he tingut una bona experiència
02 abril 2019 17:25
Decepcionante, me hubiera gustado hacer varios cursos allí pero el personal del área administrativo es algo antipático, les llego preguntando información en castellano y me responden en catalán pero bueno que se les puede hacer.
28 febrero 2019 2:20
Es una bona academia per treure unes oposicions. La veritat que tenen un gran equip de professors. Penso que val la pena apuntarse que no anar per lliure.
27 enero 2019 9:25
Tant la seva atenció a l'usuari com la seva pàgina web és pèssima. No publiqiuen informació actualitzada a la web i contactes amb ells via email i encara estic esperant resposta desde fa més de 2 setmanes.
09 febrero 2018 1:51
Extraordinaria academia.
Pasado cuatro años, aproximadamente, de la formación recibida en la Academia y mi experiencia en otras academias en Barcelona, puedo asegurarles que se merecen las 5 estrellas.
09 noviembre 2017 17:48
Imparten Cursos de Actic, Cursos de Oposiciones a Mossos, Cursos de la Oficina d'Ocupació, clases de Repaso y otros cursos específicos
27 enero 2017 5:04
Academia de Lleida tradicionalment enfocada a repasos, oposicions, idiomes i cursos de formació bonificada.

Escribe una reseña



Calificación general: