19 junio 2023 10:02
Simplement es mereix les 5 estrelles, hi vaig començar a anar per la recomanació d'una amiga, que li va anar molt bé la teràpia i parlava molt bé de la Palma i ja des del primer moment en vaig quedar molt content, tot i no conèixer aquest tipus de teràpia. Amb el resultat encara estic més content, la Palma és propera i et fa sentir còmode. Estic encantat també amb la teràpia gestalt, ara em conec millor, tot i que havia fet molta feina per entendre'm abans, però mai aixi, ho recomano molt a tothom que cregui que ho pugui necessitar. De veritat et fa créixer com a persona i m'ha obert tot un món d'autodescobriment que tot just comença.
29 mayo 2023 9:08
Vaig acudir a la Palma per una crisi personal en un moment en que ja tenia el got ple i amb ella vaig poder anar buidant aquest got progressivament i posant llum allí on hi havia foscor. Amb la seva ajuda vaig poder aprendre a mirar a la cara les emocions que em limitaven i treballar-les per integrar-les, no per fugir d'elles, que es pitjor. Li estic molt agraïda i la recomano 100%.
29 mayo 2023 2:08
Palma acompanya el procès terapèutic amb molta cura, escolta, i una mirada objetiva i contemplativa, sense judici. M'he sentit molt respectada i m'he pogut coneixer una mica més, portant a la llum asumptes pendents o inconscients. Gràcies Palma!

Escribe una reseña



Calificación general: